PolishBandit Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 (edytowane) kupiłem motor powypadkowy który chodził normalnie przełozyłem wszystko do nowej ramy i nie moge odpalic motoru (brak iskry) Prosze o pomoc :banghead: motor to suzuki gsx750f Edytowane 22 Lipca 2009 przez PolishBandit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soulreaver Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Nie ten dział, powinno być w Mechanice Ogólnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Sprawdź czy nie ma przetarć na kablach wysokiego napięcia pod bakiem. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvos Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Silnik palił w rozbitku? Przełożyłeś też całą elektrykę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Pewnie jakaś pierdoła, w stylu braku masy itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolishBandit Opublikowano 24 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 (edytowane) Silnik palił w rozbitku? Przełożyłeś też całą elektrykę? tak przelozylem wszystko motor palil normalnie a teraz kibel i nie mam pojecia co jest :banghead: prosze o dalsze wskazowki moze byc to wina stacyjki ???wszystko dziala ale iskry nie ma modulyi cewki na 100% dobre Pewnie jakaś pierdoła, w stylu braku masy itp. mozliwe dziekuje Sprawdź czy nie ma przetarć na kablach wysokiego napięcia pod bakiem. przewody nowe i nie nie mam pojecia co dalej robic..na servis mnie nie stac ludzie prosze o pomoc! :banghead: Edytowane 25 Lipca 2009 przez PolishBandit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Sprawdź też świece NGK przy przebiciu potrafią kucnąć wszystkie na raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolishBandit Opublikowano 25 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 Sprawdź też świece NGK przy przebiciu potrafią kucnąć wszystkie na raz swiece tez wymienilem.. :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 26 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 Sprawdz stan przewodow i wylacznikow stopki i sprzegla - tam czesto robi sie kaszana jak moto troche postoi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi