oscar Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Zarezerwowalem pokoj. To moj "pierwszy raz". Mam nadzieje ze mnie przygarniecie ;) Czy standardowe miejsce spotkan towarzyskich/domki znajduja sie daleko od tych pawilonow? Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Da się jakoś załatwić, żeby smażalnia była czynna? W zeszłym roku podobno właściciel nie wiedział o naszym zlocie i nie otworzył. A szkoda bo ryby tam są rewelacyjne ...... pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 To załatw :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Klaudek, ty chyba nie powinieneś się wypowiadać o wyjazdach :icon_twisted: . pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Będę. Gdzie upadnę, tam zalegnę, o to się nie martwię. Na trzeźwo, bo nie piję. Ale przyjadę. :bigrazz: Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Klaudek, ty chyba nie powinieneś się wypowiadać o wyjazdach :icon_twisted: . pzdr Do Kletna jedziesz? :icon_twisted: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Da się jakoś załatwić, żeby smażalnia była czynna? W zeszłym roku podobno właściciel nie wiedział o naszym zlocie i nie otworzył. A szkoda bo ryby tam są rewelacyjne ...... pzdr Ta przy wyjeździe? Często tam bywam to podjade i poinformuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Ta przy wyjeździe? Często tam bywam to podjade i poinformuje. :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrówka Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Będę :bigrazz: Mam nadzieję, że już na własnym moto. Jak nie to choćby pieszo się tam doczłapię aby poznać to doborowe towarzystwo :bigrazz: Jak na moje 4 litery nie znajdzie się miejsce w żadnym domku przytargam namiot, więc tym głowy sobie nie zawracam :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZESIO Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Zarezerwowalem pokoj. To moj "pierwszy raz". Mam nadzieje ze mnie przygarniecie ;) Czy standardowe miejsce spotkan towarzyskich/domki znajduja sie daleko od tych pawilonow? Kolego Oskar domki i pawilony hotelowe są koło siebie ale i tak nie wiem czy doczłapiesz się do pokoiku :icon_mrgreen: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Ppeterek, weźmiesz... (wiesz co)? Do smażala i spożywczaka podjade jakos w tym tygodniu. Oscar od daszku do pawilonow hotelowych masz o połowe bliżej niż do domków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Adam jak juz tam będziesz to sprawdż czy można będzie tak jak w tamtym roku kupić śniadania w stołowce . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 OK - czyli problem odleglosciowy jest rozwiazany. Jakos dam rade sie moze doczlapac (na 2 lub 4 lapach). Teraz mam tylko nadzieje ze uda mi sie wkupic w wasze łaski i nie bede outsiderem na tym zlociku. Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Onanizatorzy, czy ogniska są już zaklepane w Ośrodku? Rafał, stołówka ośrodka jest otwarta cały rok, ale przy okazji również zapytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrówka Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 (edytowane) Teraz mam tylko nadzieje ze uda mi sie wkupic w wasze łaski i nie bede outsiderem na tym zlociku. "Pooutsiderujemy" razem jak by co ;) No chyba, że uda mi się zawitać w Giżycku :bigrazz: Ale to i tak się Tobą zajmę w Borakach żebyś nie czuł się osamotniony :bigrazz: Edytowane 28 Lipca 2009 przez Mrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi