gronoszowa Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 Dokładnie, trzeba rozpropagować taką formę prezentacji, a nie trzeba będzie nosić imiennych koszulek i plakietek. :bigrazz: A mnie ten pomysł się podobał :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 A mnie ten pomysł się podobał :D zwłaszcza, jak się przyjechało puszką :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 Żadnych plakietek, wolę być anonimowa :icon_mrgreen: Cholera, a ten domek mieliśmy tak przy tym winklu, gdzie emzetkowicze równo dawali, inni też, trochę nawet obstawiliśmy w krytycznych momentach, na kogo padnie, a ten poszedł, znaczy pojechał i teatr zrobił gdzie indziej :icon_mrgreen: Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 Żadnych plakietek, wolę być anonimowa :icon_mrgreen: Cholera, a ten domek mieliśmy tak przy tym winklu, gdzie emzetkowicze równo dawali, inni też, trochę nawet obstawiliśmy w krytycznych momentach, na kogo padnie, a ten poszedł, znaczy pojechał i teatr zrobił gdzie indziej :icon_mrgreen: Ponieważ wam kolega był już znany pojechał gdzie indziej się przedstawić :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keryn Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 A mnie ten pomysł się podobał :D Gronka No tak, ale Ty to masz warunki na koszulki noszenie. Walniesz sobie centralnie GrOnOszowa - i wszyscy gacie przez głowę ściągają :icon_biggrin: I dlatego ja też tę koncepcję popieram! :buttrock: Ja to sobie mogę co najwyżej na gatkach z przodu Kerynek - tylko jakoś tak faja prawoskrętnie wychodzi... Słabo, słabo... Cholera, a ten domek mieliśmy tak przy tym winklu, gdzie emzetkowicze równo dawali, inni też, trochę nawet obstawiliśmy w krytycznych momentach, na kogo padnie, a ten poszedł, znaczy pojechał i teatr zrobił gdzie indziej :icon_mrgreen: ... i cicho ze wstydu siedział... :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 Żadnych plakietek, wolę być anonimowa :icon_mrgreen: No właśnie, pytać się trzeba :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gronoszowa Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 (edytowane) Gronka No tak, ale Ty to masz warunki na koszulki noszenie. Walniesz sobie centralnie GrOnOszowa - i wszyscy gacie przez głowę ściągają :icon_biggrin: I dlatego ja też tę koncepcję popieram! :buttrock: Ja to sobie mogę co najwyżej na gatkach z przodu Kerynek - tylko jakoś tak faja prawoskrętnie wychodzi... Słabo, słabo... ... i cicho ze wstydu siedział... :rolleyes: Keryn... Podoba mi się to logo które mi zapodałeś... Takie dwa fajne kółka wyszły :D Zrobię taką, pod warunkiem, że zakupisz kask ze szczęką. :) PS> Grass, Twoja anonimowość znikła wraz z chwilą, w której NREB wstawił zdjęcia na forum... Trochę tam Ciebie jest... :icon_twisted: zwłaszcza, jak się przyjechało puszką :wink: Czep się GS-a co?! :P Przynajmniej nie zmarzłam i nikomu w dupę nie wjechałam... :D Edytowane 5 Października 2009 przez gronoszowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 Gronka Ty jesteś skarbnicą wiedzy,dzieki tobie człowiekowi nic nie umknie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keryn Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 (edytowane) Keryn... Podoba mi się to logo które mi zapodałeś... Takie dwa fajne kółka wyszły :D Zrobię taką, pod warunkiem, że zakupisz kask ze szczęką. :) Ok. Kupię. Pod warunkiem, że będziesz pilnować, żeby się koszulka za bardzo na bok nie ściągała. Symetrycznie musi być, sama rozumiesz, inaczej cały efekt w diabły! :icon_twisted: :icon_evil: :icon_twisted: :icon_evil: :icon_twisted: Edytowane 5 Października 2009 przez Keryn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gronoszowa Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 Gronka Ty jesteś skarbnicą wiedzy,dzieki tobie człowiekowi nic nie umknie :biggrin: Jestem skarbnicą "pobieżną" ... Gdybyś był Wojtku, zapewne wiedział byś znacznie więcej. :icon_twisted: Ok. Kupię. Pod warunkiem, że będziesz pilnować, żeby się koszulka za bardzo na bok nie ściągała. Symetrycznie musi być, sama rozumiesz, inaczej cały efekt w diabły! :icon_twisted: :icon_evil: :icon_twisted: :icon_evil: :icon_twisted: Jasne, rozumiem. To przecież podstawa. w zasadzie to jakby była dobrze noszona to mogłabym zrobić: GR N SZOWA :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 Jestem skarbnicą "pobieżną" ... Gdybyś był Wojtku, zapewne wiedział byś znacznie więcej. :icon_twisted: Wolę nie wiedzieć wszystkiego :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gronoszowa Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 I to CI się chwali Wojtku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 A ja np. zawsze chce wiedziec wszystko. :P A co do koszulek to balem sie ze jak sie zjawie to sobie gdzies w kacie siade, nikogo nie bede znal, ani nikt nie rozpozna mnie i na tym sie impreza skonczy. Ale pomimo mojej slepoty MOC mnie zaciagnal w srodek dyskusji poobiadowej i nagle sie okazalo ze ludzie ch.. wie skad wiedzieli ze ja to ja. Pierwsze lody poszly... i potem z lezka w oku wracalem do W-wy. Ale w przyszlym roku dopilnuje zeby calosc wyjazdu zaliczyc. Dla niezdecydowanych i niepewnych - walic w ciemno, bo klimat Borkowy jest niepowtarzalnie pozytywny. Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gronoszowa Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 (edytowane) A ja np. zawsze chce wiedziec wszystko. :P A co do koszulek to balem sie ze jak sie zjawie to sobie gdzies w kacie siade, nikogo nie bede znal, ani nikt nie rozpozna mnie i na tym sie impreza skonczy. Jesteś Gwiazdą... :icon_mrgreen: Edytowane 5 Października 2009 przez gronoszowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 No właśnie, pytać się trzeba :smile: Ale przynajmniej od słowa do słowa i dyskusja goto.... jest (rymy są be) :biggrin: PS> Grass, Twoja anonimowość znikła wraz z chwilą, w której NREB wstawił zdjęcia na forum... Trochę tam Ciebie jest... :icon_twisted: Bernowi wybaczę z wielką chęcią, ale prosiłam, mówiłam, krzyczałam "nie", to i tak gdzieniegdzie robię za tego czerwonego kapturka :lapad: :icon_rolleyes: w zasadzie to jakby była dobrze noszona to mogłabym zrobić: GR N SZOWA :icon_twisted: Byłoby co oglądać, byłoby, Gronka :icon_twisted: Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi