MOC Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 Tyle sie spiesz Yuby bo pozniej moze cie nawet nie rozpoznac... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrówka Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 A ja jutro/we wtorek zapisuje się na egzamin i czy pojadę zależy od tego, jaki będzie pierwszy wolny termin... :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYSON Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Czy miejscowa ludność jest uprzedzona że cały MGS nadjeżdża :icon_question: :bigrazz: Lepiej im nie mówić bo wyemigrują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Lepiej im nie mówić bo wyemigrują. Tyson może ja się dokwateruję do Ciebie i zwolnię domek,bo też chyba sam będę :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYSON Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Tyson może ja się dokwateruję do Ciebie i zwolnię domek,bo też chyba sam będę :biggrin: Nie ma problemu, załatwione..., ktoś musi mnie grzać bo farelki nie dam rady zabrać :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Nie ma problemu, załatwione..., ktoś musi mnie grzać bo farelki nie dam rady zabrać :icon_mrgreen: Ja wezmę farelkę :flesje: Widze ze powstala kategoria pokoj i mnie tam nie ma (a bede) wiec aktualizuje: 1. Aśka - 1 domek 2-3. Joaśka - 2 domki 4. Igor - 1 domek 5. Peterek - 1 domek 6. cezsek - 1 domek 7. zappa - 1 domek 8. Yuby- 1 domek 9. Rafii + Ewwka - 1 domek ! MichaelO nocuje u Zappy 10. Rafał - 1 domek 11. Belgu - 1 domek 12. Maro - 1 domek 13. Tatakis - 1 domek 14.Pierwoszow-1 domek 15.Pietra - 1 domek 16. Greedo - 1 domek 17. O.O.O 1-domek 18. Adam - 1 apartament drewniany 19. MichałKaczmar. - 1 domek 20. Sadek+Monika - 1 domek (jest nas dwoje i raczej się na więcej nie zanosi, więc przyjmiemy kogoś do dużego pokoju) 21-22. Sławek + Krokodylek+Bumag - 2 domki 23. pędzący - 1 domek 24. Browarny + Vit66 - 1 domek 25. Andzia - 1 domek 26. Dawitson + dark*star - 1 domek 27. 28. Tyson (bez plecaka) - 1 domek (sporo wolnego miejsca będzie) 29. Grass - 1 domek 30. Zieny + Ziarka Pokój hotelowy: 1. Becia + Paweł 2. Oscar Poneważ będę mieszkał u TYSONA zwalniam domek.pozdrawiam :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYSON Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 ...macie jakieś dupy wyrwać :biggrin: Spokojna Twoja rozczochrana, jesteśmy przecież żołnierzami MGS`u a to zobowiązuje :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Trzeba będzie jakiś tort zamówić dla prezesa :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Trzeba będzie jakiś tort zamówić dla prezesa :icon_mrgreen: Pod warunkiem ze jego nadzieniem beda jakies fajne dupeczki.... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Pod warunkiem ze jego nadzieniem beda jakies fajne dupeczki.... :icon_mrgreen: Przecie nie rodzynki :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 (edytowane) Właśnie chciałbym oficjalnie potwierdzić swój akces. [dalszą część wypowiedzi wycięto z powodu naruszenia dobrych obyczajów] :icon_razz: :icon_razz: :icon_razz: :icon_razz: Edytowane 6 Września 2009 przez HunterM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Oczywiście i jeszcze Rebela weźmiemy .... fajne ma cycki :biggrin: Farelke a raczej Farela mam fajnego :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 My nie jesteśmy jednoprocentowe, więc na 99 będziemy w B. - Marzka, KingRider i ja. :wink: Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 (edytowane) Ja plus Browarny i w domku już nikt więc jakby co jedno miejsce się znajdzie a My i tak po jednaj nocy śmigamy do domu więc będzie wolny na nastepną noc Jeśli oczywiście nie boisz się chrapania potężnego :) VIT, Browarny obiecał mnie przygarnąć i pewnie jeszcze Pepe będzie się kompresował, więc nie tak nikt, ale, jak mawiają, "w kupie cieplej" :) Edytowane 8 Września 2009 przez Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Nio, czyli w naszej chatce już full. Jezeli Krzysztof i Pepe też chrapią to chyba nas w nocy spalą okoliczni mieszkańcy :D Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi