Igor Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 chłopcem nie jestem :D tylko roztargnioną dziewczynką powyżej 13tu lat ;) Teraz dopiero sypną się propozycje :icon_twisted: . pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIT66 Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 Ja plus Browarny i w domku już nikt więc jakby co jedno miejsce się znajdzie a My i tak po jednaj nocy śmigamy do domu więc będzie wolny na nastepną noc Jeśli oczywiście nie boisz się chrapania potężnego :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 (edytowane) Ja plus Browarny i w domku już nikt więc jakby co jedno miejsce się znajdzie a My i tak po jednaj nocy śmigamy do domu więc będzie wolny na nastepną noc Jeśli oczywiście nie boisz się chrapania potężnego :) Browarny, no co Ty?? Tylko jedna impra? Wezmę Cię na spytki na SSSJ4. Edytowane 1 Września 2009 przez Peterek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZESIO Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 A Kropkę ktoś przygarnie? cały domek mi niepotrzebny ;) Witam widać nową Borkową Akcję to zapraszam do kupna cegiełek na DOMEK POZDRAWIAM :buttrock: :buttrock: ...... PRZYGARNIJ KROPKA......... http://www.allegrofun.pl/show/87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYSON Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 1. Aśka - 1 domek 2. Joaśka - 2 domki 3. Igor - 1 domek 4. Paterek - 1 domek 5. cezsek - 1 domek 6. zappa - 1 domek 7. Yuby - 1 domek 8. Raffi + Ewwka - 1 domek 9. Rafał - 1 domek 10. Belgu i Dorcia + Styk - 1 domek 11. Maro - 1 domek 12. Tatakis - 1 domek 13. Pierwoszow - 1 domek 14. Pietra - 1 domek 15. Greedo - 1 domek 16. O.O.O. - 1 domek 17. Adam - 1 domek 18. MichałKaczmar - 1domek 19. Sadek + Monika - 1 domek /możliwy dokw./ 20. pędzący - 1 domek 21. Browarny + Vit66 - 1 domek 22. Andzia - 1 domek 23. Dawitson + dark*star - 1 domek 24. wojtek-rr - 1 domek 25. Tyson + Plecak - 1 domek :icon_question: A jeżeli nie da rady to mam pytanko, czy znalazłoby się gdzieś chociaż jedno miejsce dla mojego Plecaczka w jakimś domku, bo ja to mogę spać nawet pod drzewem albo na schodach, ale drugiej połowie Tysona taki hardcore może nie odpowiadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 25. Tyson + Plecak - 1 domek :icon_question: A jeżeli nie da rady to mam pytanko, czy znalazłoby się gdzieś chociaż jedno miejsce dla mojego Plecaczka w jakimś domku, bo ja to mogę spać nawet pod drzewem albo na schodach, ale drugiej połowie Tysona taki hardcore może nie odpowiadać. TYSON - jeśli to Pani z Twoich fotek, to ja bym się ją bała do domku samą przehandlować ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 Hmmmm......z tego co pamiętam to jest chyba 20 domków ........ :bigrazz: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYSON Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 TYSON - jeśli to Pani z Twoich fotek, to ja bym się ją bała do domku samą przehandlować ;) Hehe..., nie zapominaj, że zwą mnie "TYSON" z konkretnego powodu :bigrazz: Hmmmm......z tego co pamiętam to jest chyba 20 domków ........ :bigrazz: a nie 25 :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 Hehe..., nie zapominaj, że zwą mnie "TYSON" z konkretnego powodu :bigrazz: damski bokser ?? :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 30 domków jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYSON Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 damski bokser ?? :icon_mrgreen: Nie, poprostu jestem murzynem :icon_mrgreen: 30 domków jest... No to super..., czyli oczywiście zahaczyłem się na domek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 Klod będziesz spał ze mną. :icon_question: Oczywiście i jeszcze Rebela weźmiemy .... fajne ma cycki :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 Kolejna aktualizacja... Prosze o 1 pokoj 2os w hotelu dla znajomych. Domki: 1. Aśka - 1 domek 2. Joaśka - 2 domki 3. Igor - 1 domek 4. Paterek - 1 domek 5. cezsek - 1 domek 6. zappa - 1 domek 7. Yuby - 1 domek 8. Raffi + Ewwka - 1 domek 9. Rafał - 1 domek 10. Belgu i Dorcia + Styk - 1 domek 11. Maro - 1 domek 12. Tatakis - 1 domek 13. Pierwoszow - 1 domek 14. Pietra - 1 domek 15. Greedo - 1 domek 16. O.O.O. - 1 domek 17. Adam - 1 domek 18. MichałKaczmar - 1domek 19. Sadek + Monika - 1 domek /możliwy dokw./ 20. pędzący - 1 domek 21. Browarny + Vit66 - 1 domek 22. Andzia - 1 domek 23. Dawitson + dark*star - 1 domek 24. wojtek-rr - 1 domek 25. Tyson + Plecak - 1 domek Pokój hotelowy: 1. Becia + Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 30 domków jest... 30? Sądziłam, że mniej, więc wstępnie zamówiłam sobie miejsce w innym domku. Ale z racji tego, że namawiam na wyjazd więcej osób, to rezerwuję (też wstępnie) jeden. W każdym razie - do końca tygodnia w moim przypadku sytuacja się wyjaśni co i jak, to wrócę do wątku i potwierdzę lub "oddam", żeby za długo nie trzymać miejsca i nie mieszać za bardzo. Czyli: Domki: 1. Aśka - 1 domek 2. Joaśka - 2 domki 3. Igor - 1 domek 4. Paterek - 1 domek 5. cezsek - 1 domek 6. zappa - 1 domek 7. Yuby - 1 domek 8. Raffi + Ewwka - 1 domek 9. Rafał - 1 domek 10. Belgu i Dorcia + Styk - 1 domek 11. Maro - 1 domek 12. Tatakis - 1 domek 13. Pierwoszow - 1 domek 14. Pietra - 1 domek 15. Greedo - 1 domek 16. O.O.O. - 1 domek 17. Adam - 1 domek 18. MichałKaczmar - 1domek 19. Sadek + Monika - 1 domek /możliwy dokw./ 20. pędzący - 1 domek 21. Browarny + Vit66 - 1 domek 22. Andzia - 1 domek 23. Dawitson + dark*star - 1 domek 24. wojtek-rr - 1 domek 25. Tyson + Plecak - 1 domek 26. Grass - 1 domek Pokój hotelowy: 1. Becia + Paweł Dzięki, pozdrawiam. Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelocik Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 A czy jedzie ktoś jako singiel i znalazło by się jakieś pojedyncze spanie :icon_question: To nie jest oferta matrymonialna :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi