MOC Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 oj bedzie sie dzialo... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Ppeterek, weźmiesz... (wiesz co)? Jabłkowe, śliwkowe czy wiśniowe. Pytam, bo sakwy mam za małe by wszystko wziąć :biggrin: Ja i tak Coca colą raczyć się będę :icon_twisted: Będzie Pablo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 A, nie wiem, ale rzut beretem ma więc napewno. Soplowi jablkowe, tylko mniej bo znowu bedzie przy ogladaniu zdjec darł ryja "TO JA TAM BYŁEM?". Mnie wiśniowe, z dopiero co dojrzałych wiśni o lekko mętnym kolorze, półsłodkie z niewielką ilością szlachetnego osadu. Zlew 4-7. ;) A co do CocaColi to bedziemy sie wymieniać, ja preferuje 7up-a :) Syna weź, zepsujemy go troche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Sqad z Radomia jeszcze się praktycznie nie zmontował, ale o ile dobrze pamiętam rok temu pomieścili się wszyscy, Myślę że i teraz damy radę. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xylena Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 :icon_biggrin: Titus ale KROKODYL bedzie :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOAŚKA Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 (edytowane) Onanizatorzy, czy ogniska są już zaklepane w Ośrodku? Rafał, stołówka ośrodka jest otwarta cały rok, ale przy okazji również zapytam. Moderatorze Onanizatorze!!! Zaklepana jest wiata z ławkami i miejsce na ognicho + drzewo na dwa ogniska ( piątek i sobota). Peterek!!! Jak ja był chciała Cię poznać w realu bo w ubiegłym roku nie było mi to szczęście dane :( Pozdrawiam --- Joaśka :biggrin: TITI! Jak miło Cię czytać : :biggrin: Edytowane 29 Lipca 2009 przez JOAŚKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 (edytowane) A, nie wiem, ale rzut beretem ma więc napewno. Soplowi jablkowe, tylko mniej bo znowu bedzie przy ogladaniu zdjec darł ryja "TO JA TAM BYŁEM?". Mnie wiśniowe, z dopiero co dojrzałych wiśni o lekko mętnym kolorze, półsłodkie z niewielką ilością szlachetnego osadu. Zlew 4-7. ;) A co do CocaColi to bedziemy sie wymieniać, ja preferuje 7up-a :) Syna weź, zepsujemy go troche Noo, jabłkowe nieźle wali, bo mocne :icon_twisted: Wezmę może jeszcze śliwkowe to Browarny się ucieszy, ale czy przyjedzie? W tym wątku jeszcze się nie udzielał :icon_eek: Wiśniowe naprawdę może być mętne stoi dopiero miesiąc :biggrin: Wolę syna nie zabierać, niech się psuje w swoim towarzystwie :biggrin: Joaśka, na pewno się poznamy, tylko przyjedź :wink: pozdro Peterek Edytowane 29 Lipca 2009 przez Peterek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelocik Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 A czy jeszcze jakieś wolne łóżko się znajdzie ? Borki to, jeden wielki sentyment :bigrazz: ale pierwszy raz gronie motocyklistów :bigrazz: Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 Wpuszczą... Muszą... ja tam sie szykuję w każdym razie Się udzielił w temacie, na samym początku :) PS Wezmę wiśniowe, powinno akurat dojść z odpowiednią mocą... Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumbej Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 eee ludziska..miejsca szukam..tylko się nie pchać :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 eee ludziska..miejsca szukam..tylko się nie pchać :biggrin: Jak się nie boisz, to możesz u nas... :icon_mrgreen: Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 myslisz, ze gdzies bedzie mial lzej :icon_question: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOAŚKA Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 Jak się nie boisz, to możesz u nas... :icon_mrgreen: cezsek!!! Gumbej już ma miejscówkę :biggrin: i to FULL WYPAS Z kim będzie spał :icon_question: Oto jest pytanie :icon_idea: A ja wiem ale ..... Gumbej zakazał mi mówić pod karą chłosty :biggrin: :icon_razz: Joaśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Visuz Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 Hmm, jest tam gdzie bezpiecznie namiot rozbić bez obawy, że ktoś po ciemku rozjedzie go motocyklem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 Jest. Miejsce "zabaw" jest oddalone od pola namiotowego i domków, poza tym mało kto jeździ bo zwykle źle się to kończy. Nieprawdaż panowie? ;) Na marginesie, domków mamy 30 więc miejsca braknąć nie powinno, smażalnia będzie otwarta, a sklep spożywczy będzie przygotowany na wyjątkowy napływ turystów na początku zimy. Chcecie piwko z nalewaka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi