Aśka Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 (edytowane) Chyba należałoby już powoli zacząć się orientować kto jedzie i zabrać się za jakieśrezerwacje i takie tam? Czyż nie? Bo chyba nie odpuścimy Borków w tym roku? :cool: Edytowane 20 Lipca 2009 przez Aśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekZet31 Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Bo chyba nie odpuścimy Borków w tym roku? :cool: [/color] Nie ma takiej opcji! Bylismy rok temu, trzeba i teraz zaliczyc.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Chyba należałoby już powoli zacząć ... Zaczynaj zatem :icon_twisted: . pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Wpuszczą nas tam jeszcze :icon_question: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Wpuszczą... Muszą... :D ja tam sie szykuję w każdym razie :) Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 W zależności od terminu, jak będzie korzystny to będziemy z Astarte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 20 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 W zależności od terminu, jak będzie korzystny to będziemy z Astarte No tak, żeby tradycji stało się zadość ;) wypadałoby ostatni łikend września, czyli 25-27 września Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 ... 25-27 września Termin ustalony a więc możesz dzwonić i rezerwować :icon_twisted: . pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barył Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Ja się oczywiście deklaruje :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOAŚKA Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 (edytowane) Cześć Pieszczochy i Pieszczoszki! :biggrin: Otóż dzwoniłam dziś do Borek i jest już tylko 15 wolnych domków. Natomiast pokoi nie ma żadnych. W tym samym czasie jest na terenie Ośrodka jeszcze dwa Zloty samochodowe dlatego też nie ma dostępu do miejsc na ognisko. Wstępnie zaklepałam te 15 domków w cenie 111 zł za dobę. jeśli decydujemy się na ten termin to pisać proszę. A jeśli za mało miejsca i brak miejsca na ognicho + towarzystwo 4oo to dawać znać będziemy kombinować inny termin. Pozdrawiam --- Joaśka PS Zamiast ognicha wykombinujemy Grille i dowieziemy wozem zaopatrzeniowym razem z konsumpcją i wodą ognistą i popitką :flesje: Odzywać się i wypowiadać w temacie bo czas leci i będzie blada D..A z Borek :icon_mrgreen: PS Hołota z L.S.M lub jak kto woli banda z Zadupia Wschodniego lub też pseudointeligencja ze wsi Lublin i okolicznych wiosek melduje swoje przybycie i chce mieć dwa domki już teraz. :icon_mrgreen: Aśka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak ja Cię dawno nie widziałam :eek: Igorku!!!!!!!!!!!Urosłeś Chłopczyku???? :biggrin: Edytowane 20 Lipca 2009 przez JOAŚKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZESIO Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 :crossy: witam wszystkich grupa specjalna " Cziornyje Smerfy " :icon_twisted: z Lsm-u też będą i reszta wesołej wiary. :flesje: i jak ktosik badzie sie na domki zapisywał to ; Czesio/Joaska i Lsm - 2 domki pozdrawiamy wszystkich . P.S a może spotkamy sie też w Giżycku na zlocie 31.07-01/02.08.2009 :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 20 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 To ja jednak byłabym za przesunięciem terminu w przód albo w tył. Z przyczyn pogodowych ;) pewnie lepiej w tył, ale decydujta. Ja i tak biorę jeden domek :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 no to może zamiast ostatniego - faktycznie przedostatni? (nawet przeczytałem to różowe coś...) jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 No i dupa .... z tego co wiem to w tym Terminie jest Pożegnanie Sezonu w Kletnie ....... Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZESIO Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 To ja jednak byłabym za przesunięciem terminu w przód albo w tył. Z przyczyn pogodowych ;) pewnie lepiej w tył, ale decydujta. Ja i tak biorę jeden domek :bigrazz: Aśiu dzwoniliśmy właśnie ponownie do Borek i terminy 18-20.09.2009 - full zajęte wszystko :icon_evil: 10-12.09.2009 - zostało około 10 domków :icon_evil: ale 02-04.10.2009 - wszystko jest wolne i wstępnie 20 domków zarezerwowaliśmy i odpowiedz mamy dać do końca tego tygodnia wiec prosimy o decyzję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi