adamSuzukidr Opublikowano 10 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 Witam, pojawił się problem natury mniemam technicznej. Otóż nie wiem dlaczego motor przestał palić, sprawdziłem rozrusznik - sprawny oraz bepieczniki - sprawne. Naciskając na starter nawet nie kręci. W czym może leżeć problem, pomóżcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 10 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 A używasz klamki odprężnika? Sprawdź czujnik który sie na niej znajduje. Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 10 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 A jak akumulator? No i jeszcze czerwony guziczek :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlew Opublikowano 10 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 A jak akumulator? No i jeszcze czerwony guziczek :) A w DR 800 akumulator MUSI być naprawde w swietnej kondycji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamSuzukidr Opublikowano 10 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 klamki nie mam bo ma już automatyczny dekompresor, a guzika jeszcze nie sprawdzałem, co jeszcze może to być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatek Opublikowano 10 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 Przekaźnik rozrusznika? Albo jak Paweł pisze - awaryjny przełącznik na pozycji OFF :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamSuzukidr Opublikowano 10 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 awaryjny przełącznik tzn? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 10 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 Duży czerwony guzik przy prawej manetce. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi