retnom Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2004 muzyk popieram bylo naprawde rewelacyjnie i napewno trzeba to powtorzyc i mam nadzieje ze amazonka wkoncu zjawi sie na swojej maszynce :D bo dzis byla w szoku jak jej pokazalem jak sie jezdzi po krakowie :) pozdrowienia dla wszystkichPS a jak z tym wypadem za miasto ? ja proponuje wypad do Ojcowa w lany poniedzialek jezeli nie macie jakichs konkretnych planow nie jest daleko a w sloneczny dzien jest tam naprawde rewelacyjnie a zdjecia mozna porobic naprawde swietne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbyhoo Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Należy w tym miejscu podziękować wszystkim, którzy pojawili się pod Domem Dziecka, mimo niepewności przedsięwzięcia. Widać, że są jeszcze ludzie chcący zrobić cos pozytecznego i przynoszącego radość innym. Pamiętacie miny tych dizeciaków? Te uśmiechy na twarzach i harmider na placyku? Warto było i myslę, że Pani Dyrektor już się ostatecznie przekonała do nas. Dzięki Wam wszystkim!!! Może następnym razem poprosimy Policję o pomoc i nadzór, zamkniemy ulicę i zrobimy zawody na 400m??? :) :D :D Pozdrówki dla chłopaków z http://www.africatwin-poland.com/ :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amazonka Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Faktycznie było super! :) Dzieciaki były kochane a do tego tyle radosci im sprawiała jazda na motocyklu, ze aż miło było popatrzec :) Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nizin Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Podpisuje się pod powyższymi wypowiedziami obiema rękami :) . Fajnie jest sprawić odrobinę radości tym którzy na codzień mogą nie mieć jej zbyt wiele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2004 no i jaka lipa :) jakbym wiedział to bym wpadł chociaż coby sie zobaczyć z krakowską grupą :) zapodaj fotki muzyku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzyk Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Tu są zdjęcia: http://www.domdziecka7.republika.pl idę spać, nie przypuszczałem że "weekend" może tak zmęczyć człowieka. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbyhoo Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Może zebrane pieniądze zostawimy na wypad w okolicach Dnia Dziecka? Zwracanie wpłaconej kasy chyba mija się z celem, a będzie jak znalazł za niecałe 2 miesiące? Co Wy na to?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amazonka Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Może zebrane pieniądze zostawimy na wypad w okolicach Dnia Dziecka? Zwracanie wpłaconej kasy chyba mija się z celem' date=' a będzie jak znalazł za niecałe 2 miesiące? Co Wy na to??[/quote'] Ja jestem jak najbardziej za tym pomyslem.Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekB Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Widzę' date=' że grupa krakowska szczęśliwie dotarła do domu :).Kuba[/quote']Właśnie, już obawiałem się, że my do tego domu będziemy jechać tak długo, jak Odys do Itaki :) A co do kasy, którą wpłacaliśmy - rzeczywiście, niech zostanie na następną akcję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2004 szczerze to szkoda na przelewy. ja tam nic nie mogłem wpłacić, ale na dzień dziecka postaram się coś wyskrobać... ps. jak siem podobał prezent w DD :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeterS Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Też jestem za pomysłem, żeby zebrana kasa poszła na Dzień Dziecka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siaśka Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2004 tak tak. mam nadzieję że następnym razem pojedziemy (z pavką) z Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzyk Opublikowano 6 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2004 Witam Planujemy znowu pojechać do Domu Dziecka 1.06.2004W tym celu wypadałoby skontaktować się z Panią Dyrektor. Kto się ze mną stawi:albo dziś około 17 - 18albo w przyszłym tygodniu - na początku - poniedziałek, wtorek. Czekam na propozycje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbyhoo Opublikowano 6 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2004 Dziś po wspaniałym urlopie jestem pierwszy dzień we wspaniałej, kojącej skołatane nerwy pracy... zatem nie moge. Po niedzieli bardzo chętnie, ale jedynie we wtorek. Jeśli w ten dzień będziesz się wybierał na Naczelną, to chętnie się przylączę. Wypadałoby też zrobić to zaległe zdjęcie ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okrop Opublikowano 6 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2004 eee.....no to ja bymc hetnie skoczyc, po niedieli, ale tylko nie we wtorek :/bo wtorki mam w wiekszosci zajente ale generalnie wyrazam spore zainteresowanie ta impreza :D pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi