rozek Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Od Wojt@sa ? Granat ma tyle gejów a ty kupujesz z daleka ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Od Wojt@sa ? Granat ma tyle gejów a ty kupujesz z daleka ;p Granat to ma tyle, ze juz sam nie wie ile ma... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzyk7 Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Napisy już dostał. Kół szukam oryginalnych,ale jeśli nic się nie trafi,to na wiosnę w chrom i inne bębny. Te już mają miejsca na miski łożysk lekko wybite i jeden jest uszczerbiony. nie jestem pewien,ale wydaje mi się że ten typ nie miał chromowanych kół,tylko byly malowane.ja odnawiając co prawda starsze moto wsk 1963 koła malowałem.rdzę czyściłem ręcznie i kółkami na wiertarce.pozdrawiam.fajny motorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt@s Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 No mój były komarek:) stał, czekał az w końcu Andrzej go kupił, i fajnie;] No mój były komarek:) stał, czekał az w końcu Andrzej go kupił, i fajnie;] Andrzej przydała by Ci się jeszcze tabliczka znamionowa. Jak coś to mam troszkę klumpów, znalazłem w pudłach osłony gaźnika jakbyś potrzebował i coś tam jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j@wa Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 To są fotki zaraz po złożeniu i postawieniu na kołach.Tabliczka jest już na miejscu. Osłony mam,ale czekają aż kedry przyjdą i wtedy je założę. Nie mam oryginalnych nakrętek do tych osłon ale w końcu gdzieś trafie. Wczoraj zrobił pierwsze 100km bez żadnej nieprzyjemnej przygody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 8 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Wpadnij do mnie poszukamy jakis kółek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz89 Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 Granat jak Ty sie dogadujesz z tymi kolesiami na złomach??? JA ile razy probowałem to tyle razy brali moj nr tel i obiecywali ze zadzwonia jak cos bedzie i dupa... Kiedys mi opowiadali jak ich kolega jezdzil spychaczem po jakiejs 'starej czerwonej jawie, nawet iskre miala'.... Chyba tylko u mnie w miescie to jest mozliwe :bigrazz: Cytuj Romet Kadet -> Wsk 125 -> Bandit 600 -> Intruder 1400 -> Dr 800 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 15 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 Juz ci zdradzam sekret:)Nie dogaduje sie:( to tłuki pierwszej wody i siuraja na wszystko cienkim strumieniem. Nawet w mojej byłe pracy ludzie z którymi piłem wódke nic mi nie odłoża bo .....po prostu zapominaja i nie kojaza co jest co. Tylko czeste patrole pozwalaja cos wychaczyc, a trafiaja sie cuda:)powodzenia, a propo trafiłem kolejna SHL M11 dzis foty:) własnie mam na pozbyciu rame do shl m11 zamiana na rame do komara sztywnego lub cokolwiek co mógłbym wypic za wyj. wody z kwiatów bo to na drugi dzien ewentualnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz89 Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 Sie naczytam ile Ty znajdujesz na tych złomach i potem jezdze regularnie co drugi dzien przez dwa tygodnia i nie znajdujac nic sie zniechecam :bigrazz: jakies magiczne złomowiska tam masz... Cytuj Romet Kadet -> Wsk 125 -> Bandit 600 -> Intruder 1400 -> Dr 800 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HD1940 Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 Sie naczytam ile Ty znajdujesz na tych złomach i potem jezdze regularnie co drugi dzien przez dwa tygodnia i nie znajdujac nic sie zniechecam :bigrazz: jakies magiczne złomowiska tam masz... Nie porównuj złomowisk dalekich stref północnej Polski z tymi zachodnimi, zwłaszcza Śląskiem. Tam ludzie odziedziczyli wiele sprzętów po Niemcach, sami byli bogatsi i kupowali motocykle i motorowery już w latach 50-tych, kiedy na twoich terenach luksusem był rower. To cała prawda o cudach. Bogaci więcej mają i w końcu więcej wyrzucają, a Granat to wyciąga i upycha po kątach. :clap: :notworthy: :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal.051 Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Nabyłem dzisiaj komara 3 po tuningu :biggrin: + cały karton części, w tym 7 par nowiutkich wachaczy przedniego zawieszenia do komarka, cały silnik, 3 nowe zębatki tylnego koła i kilka nowiusienkich żarówek z tamtej epoki do przedniej lampy komarka :biggrin: cała skrzynka biegów też nówka http://img198.imageshack.us/i/zdjcia0314l.jpg/ http://img201.imageshack.us/i/zdjcia0315.jpg/ http://img196.imageshack.us/i/zdjcia0316.jpg/ jestem happy ide go zalać DIMEREM niech odmięka z niego ten kilkuletni syf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j@wa Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 No ładnie. Ludzie zaczynają nabywać te nasze insekty,ratować je przed utylizacją. I bardzo dobrze. Ładna baza do remontu. Który to jest rok? Jak byś chciał się pozbyć pary wachaczy to daj znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal.051 Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 (edytowane) Rocznik '76. W wolnej chwili wymienię w nim silnik na S38 bo ten kwadratowy w tym roczniku prod. jeszcze nie występował. Mam dziwny głód jazdy czymś takim, chyba na tygodniu gdzieś się przejadę. :biggrin: Niestety S38 ,,stoi" podejrzewam że pierścień lub zabezpieczenie wpadło w któreś okno. Jak to rozebrać by niczego nie uszkodzić?? Silnik mam jeszcze z plombą :rolleyes: Edytowane 20 Września 2009 przez michal.051 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlimaxDJ Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 Po prostu jakoś musisz zdjąć cylinder,tak żeby nic nie uszkodzić:)Komar to wdzięczny insekt i ciężko go ,,zajechać'';)) No i jazda na nim cieszy (przynajmniej mnie zawsze cieszyła) Pozdro;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 24 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 Zdejmij głowice i zalej olejem, mozesz podgrzac a potem wsadz kołek drewniany i napier...młotkiem, musi puscic, albo lekko puk-puk i spróbuj obrucuc wałem lekko w przód i w tył i tak do skutku, a oto mój nowy wynalazek SHL M11 rocznik 64 znaleziona na złomie jakis czas temu i lekko skompletowana, z braku finansów na remont innej maszyny wystawiona na alle:( http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/76cb836f1cef382d.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d556a2c79b9366f3.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/5608df9b9bbbe01a.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi