qurim Opublikowano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Fajna Czwórencja. :clap: Aaatam szkoda silnika. Głowica miała ułamane żeberka a cylinder zespawał się z tłokiem, czop wału w wyniku korozji miał fakturę ogórka kiszonego, wiatrak na magnecie miał wyłamane listki. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 25 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Opel Opel, i to nawet jesli sie nie myle Ascona, utrate silnika daruje:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ptaku Opublikowano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Opel Opel, i to nawet jesli sie nie myle Ascona, utrate silnika daruje:] Z Opla to tam ktoś tylko tę atrapę między reflektorami wrzucił KLIK Cytuj VZ800 => ZR-7http://www.forum.zr-7.plhttp://www.bikepics.com/members/ptok/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Fajny Opel z tego Piełżoda. :biggrin: A sam łyknąłem na fotce że to Ópel jest. Ale na furach się nie znam, potrafię odróżnić tylko Kadetta E i Omegi. :biggrin: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 25 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 ????Nnniby tak, ale klapa jest cała i otwiera sie w całosci...jutro bede wiedział.to powiem:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 9 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Peugeot :buttrock: Ptaku jest wielki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 12 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Pozwole sobie tutaj napisac :) ile opłaca sie dac za cezete 175 74r, zarejestrowana, ubezpieczona, na chodzie? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Ja dalem za nie zarejestrowana 600 PLN, jak cena nie odpowiada daj namiary, ja wezme. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 (edytowane) No w koncu sprzedawca zaproponowal cene - 400zl wiec dosc dobra chyba :D jutro przejade sie to obejrzec, szkoda tylko ze malowana podobno byla, mam nadzieje ze nie zwiesniaczona jeszcze jaskolka jest, kompletna tylko ze silnik rozebrany i w kartonie jest, bez papiera, ile to warte? :) Edytowane 13 Lutego 2011 przez emil1005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Mysle ze podobne pieniadze. Bierz, zloz i najwyzej sprzedaz za wieksze pieniadze :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 (edytowane) Nom. W częściach mało warta, ale złożona i jeżdżąca Jaskóła trochę już kosztuje, szkoda że kwitu nie ma ale da się to obejść. Jest to chyba jedyny twór Niemieckiej techniki jaki chciałbym mieć w garażu. Edytowane 14 Lutego 2011 przez qurim Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Jaskolka tez mi sie podoba dlatego musze to obejrzec, ciekawe jak z cena bedzie bo gosc chyba jest przekonany ze kupe kasy to warte... Jeszcze mi sie marzy ts 250 zolta, z chromowanymi bokami zbiornika paliwa :smile: mam do wziecia taka tylko ze zielona i 150 pojemnosc, jakis gnojek katowal i podobno korba sie upierdolila i masakre zrobila w silniku, jak z czesciami jest do tego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żurek Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Z częściami do TS 150 jeszcze niema tragedii, powinieneś wyrwać cały silnik na chodzie bez większego problemu ;)( skoro korba, to kartery pewnie poszły się ... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 15 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 A co pieknego jest w Jaskółce?Brzydkie to jak noc, te przednie zawieszenie, tyle ze fajnie sie jezdzi bo w koncu MZ kopa ma ale miekka jest trzeba uważac zeby nie wyleciec na dziurach, takie jezdzidło....A u mie WSK 125 z papierami i WSK 175 z papierami:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo350 Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Oj - Granat - bluźnisz....... :bigrazz: Jaskółka jest całkiem fajnym motocyklem - jeździ sie na tym całkiem nieźle (jak na "demoluda"), a i z wyglądu jest "tak brzydka, że aż ładna" :biggrin: Może jeszcze kiedyś uda mi się kupić taki moturek......... Jak narazie, całkiem przypadkiem, wszedłem w posiadanie silnika do Kobuza za 50zł :bigrazz: a jak się uda to może przy końcu tygodnia przywiozę do garażu jakieś następne zwłoki........ Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi