Skocz do zawartości

Płyn Hamulcowy


pit
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Temperatura wrzenia na sucho to nowy płyn w zamkniętej szczelnie butelce i przez jakić czas po wlaniu do układu hamulcowego. Z upływem czasu płyn hamulcowy chłonie wodę ( jest higroskopijny) co obniża jego temperaturę wrzenia. Jeżeli podają temperaturę wrzenia "na mokro" to powinni też podać ile tej wody jest w płynie żeby można było porównać różne płyny hamulcowe.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

 Udostępnij

×
×
  • Dodaj nową pozycję...