emzeta Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 http://allegro.pl/item646343594_alpinestar...oz_l_meska.html czy ta kurtka jest orginalna czy jakis fake? o co kaman z tymi astarsami? czy juz wszystko musi byc podrabiane?! ostatnio widzialem jakas chinską podróbke suzuki sv650 a co z ta kurtka? jakos dziwnie wyglada ten napis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrPlama Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Poproś niech dośle wiecej zdjęc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek PbS Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 (edytowane) Moze nie jestem specem w kolekcji Alpiny ale na moje wyglada dziwnie, napisz maila z prosba o zdjecia metki, moze cos podpowiedza ;] Edytowane 8 Czerwca 2009 przez Przemek PbS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenji Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Nie wiem jak z kurtką, u tego allegrowicza kupowałem sidi vertigo. Cena wtedy w sklepie w Wawie 900, u niego ok 750 z przesłką. Jako sprzedawcę butów mogę polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost_lbn Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 jakbym miał powiedzieć po wyglądzie to dla mnie podróba :P ALE wystarczy zapytać wujka googla który mówi że w wielu sklepach (za granicą też) jest taka kurtka w wersji skórzanej lub tekstylnej więc raczej jest prawdziwa ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 zdjęcie może być oryginalne, kurtka - nie wiem, ale cena... http://www.a-stars.pl/index.php?p177,alpin...arcelona-jacket hmm... no też oryginalna, tylko inaczej ;) pzdr Cytuj KAPD Klub Anonimowych Piratów Drogowych"Człowiek zbyt poważny jest strasznie śmieszny" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zwykła podróba. Z Alpiną zapewne ma tyle wspólnego ile ja z astronautą :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal_akros Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 A co to za różnica skoro i oryginalna i podróbka z alpiny jest z Chin? Ta kurtka nie jest sprzedawana na rynku polskim. Niech przyśle zdjęcia metek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IsKra66 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 Może być orginalna. Cena dlatego taka, że jest to kiepski model apliny pod względem estetycznym i słabo się sprzedawał dlatego go wyprzedają. Tak jak wyżej piszą poproś o foto metki wszystej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukepl Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Ostatnio kupiłem rękawice A* SP-1 na allegro, całe szczęście, że przed wysłaniem kasy trafiłem na wątek o nich, poprosiłem o fotki i się trochę rozczarowałem: FOTO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colahondax11 Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 A dlaczego jak cos jest szyte w chinach to musi byc bubel...tam po prostu jest tania siła robocza i producenci stawiają tam zakłady produkcyjne,materiały i maszyny do szycia sa najwyższej jakości,takie same jak w europie.Wszystko jest tam pod kontrolą i wspomagane przez szereg specjalistów z europy.Szyją tak samo jak w wszędzie na świecie tylko zamiast rąk europejczyka te materiały pod maszyne kładą ręce chińczyka no i wypłatka mniejsza... Największe koncerny i najlepszej jakości zabawki są tam robione tak samo jak i największe badziewa... Cytuj Pasji nie zmienię, bo jak to zrobić, gdy słyszę w sercu sportowy motocykl... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 A dlaczego jak cos jest szyte w chinach to musi byc bubel...tam po prostu jest tania siła robocza i producenci stawiają tam zakłady produkcyjne,materiały i maszyny do szycia sa najwyższej jakości,takie same jak w europie.Wszystko jest tam pod kontrolą i wspomagane przez szereg specjalistów z europy.Szyją tak samo jak w wszędzie na świecie tylko zamiast rąk europejczyka te materiały pod maszyne kładą ręce chińczyka no i wypłatka mniejsza... Największe koncerny i najlepszej jakości zabawki są tam robione tak samo jak i największe badziewa... No tak jak to bywa z kluczami gdzie King Tony i firma krzaczek robią swoje produkty. Te same ręce, ta sama huta, te same maszyny... A jednak. Ja tam ogólnie mam to w pompce gdzie są usztye moje np. ciuchy, ważne, że są najwyższej jakości, a to, że uszył je żółtek a nie gebels to mi to wisi :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 A ja miałem niemiecką marke dla wymagających Held, a na metce było napisane tak: http://www.bikepics.com/pictures/1710893/ Czułem się taki oszukany i zagubiony gdy to zobaczyłem :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 A ja miałem niemiecką marke dla wymagających Held, a na metce było napisane tak: http://www.bikepics.com/pictures/1710893/ Czułem się taki oszukany i zagubiony gdy to zobaczyłem :biggrin: I to by wszystko wyjaśniało dlaczego się roz*ebały w pi*du :biggrin: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 I to by wszystko wyjaśniało dlaczego się roz*ebały w pi*du :biggrin: :wink: Powinni dopisywać w instrukcji żeby nie jeździć tym powyżej 2 pak :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi