elekrytyk Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 W poznaniu podobno umiejetnosci policji na moto sa kiepskie? Slyszalem od "siostry brata konia"? ;) Tak na powaznie: W poznanskiej policji jak i pewnie wsrod nas, sa tacy co bardziej i mniej lubia zabawe na 2 kolach, jednak szkolenie jest naprawde mocne. Jak pamietam ok 2 miesiecy, po ponad 8 godzin dziennie. To, ze nie startuja za kazdym to chyba ich dobra wola ;) Sam slyszalem od kolesia na nowej 1200, ze nie goni parek uciekajacych w dzinsach, bo nie chce ich miec na sumieniu, jedynie pokazuje sie by zwolnili. Pomijajac fakt, ze szef naszej drogowki nienawidzi motocyklistow i akcje wysylania takich motocykli do patrolowania ul Glogowskiej, ze swiatlami co 40m maja sredni sens, mysle, ze umiejetnosciami nie ustepuja wiekszosci. Z ciekawostek naprawde dziwnych: nowe moto nie ma radia, kierowca ma przenosne, zatem ... nie ma mozliwosci rozmowy z nim pewnie juz przy 50km/h bo nie uslyszy hihihihi jesli nie ma sygnalu dzwonia na komorke !!! brak videorejestratora oczywiscie tez jest dla nich przydatny ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raczek_6 Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Fajne te japońskie VFR800 ze zmienioną kierownicą. Z tego co słyszałem to BMW które kiedyś w W-wie z wideo-rejestratorem jeździło, po pierwszej glebie ma problem z szybką jazdą między samochodami. Ostatnio widziałem XX i nowe Deauville w białym kolorze, ponoć nowy zakup. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Bynajmniej w opolskim panowie na BMW nie wiedzą co to jest przeciwskręt :bigrazz: Pozatym jeszcze nie słyszałem o pogoni policyjnego motocykla za uciekającym motocyklistą. Policjanci się boją, a pozatym takich rzeczy tak do końca nie wyćwiczy się na torze. Tylko praktyka uliczna. A skąd ta pewność, że się boją? :biggrin: Bo ja jakoś w to wątpię, że się boją :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mor Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 We Wrocku kierowca policyjnego moto z kamerą (nie ważne gdzie i co) powiedział wprost, że jedzie za uciekającym moto tylko tyle, żeby nagrać jakiś jego przekręt i blachy, a potem odpuszcza, bo on ma żonę i dzieci i nie będzie za wariatem ginął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilcaster Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 We Wrocku kierowca policyjnego moto z kamerą (nie ważne gdzie i co) powiedział wprost, że jedzie za uciekającym moto tylko tyle, żeby nagrać jakiś jego przekręt i blachy, a potem odpuszcza, bo on ma żonę i dzieci i nie będzie za wariatem ginął. no i moim zdaniem ma bardzo dobre podejście do wykonywanej pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 (edytowane) ='Raczek_6' date='02.08.2009 - 01:02' post='1467033' Ostatnio widziałem XX i nowe Deauville w białym kolorze, ponoć nowy zakup. Deauville też gdzies mi się przewinęły, ale XX-ów Honda nie ma już drugi rok, wiec to raczej nie było to. Edytowane 5 Sierpnia 2009 przez Major Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 k1200s? o xx-ach w policji nigdy nie słyszałem, a bmw serwisują tam gdzie ja kanapę ;) jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 k1200s? o xx-ach w policji nigdy nie słyszałem, a bmw serwisują tam gdzie ja kanapę ;) jsz W Poznaniu byl kiedys jeden XX.Ale to bylo dawno temu, nie wiem czy jeszcze jezdzi ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi