trajka66 Opublikowano 8 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2004 Witam !Moze ktos mial kiedys kontakt z tym motorkiem ? Jak jest z awaryjnoscia ? itp. Rozmiawialem z osoba ktora miala ten motorek ale miala go juz dawno i nie pamieta co przy nim robila. Mowil jedynie ze z czesciami nie ma problemu bo w warszawie w przedstawicielstwie maja wszystkie. Normalnie jak dla mnie to ideal motorka ... zabujalem sie w nim od pierwszego wejrzenia. Z gory dzieki za wszystkie odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 8 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2004 Mialem kupic cocisa 80, ale:1. Nie nadaje sie w teren, pochodny od tuarega.2. Z czesciami jednak czasem jest klopot3. Jest ... brzydki porownujac go do innych turystykow4. "Turystyk"5. Troche niewygodny i przyciezki (ile to plus) Co prawda ma ostre odejscie i ladnie wykonczony tyl, ale co do reszty mam mieszane uczucia. Juz wole Aprilie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 8 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2004 Taka ciekawostka. Aprilia Tuareg 125, Cagiva cruizer 125 (dziwna nazwa ale to napewno enduro), Gilera RX 125 - wszystkie wyglądaja na ciężkie ale tak naprawde są o 5 kilo lżejsze od DT 125. To tylko ich wygląd sprawia wrażenie cięzkiego motocykla. Tak jest z 125 mysle, że z 50(80) może byc podobnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł_87 Opublikowano 9 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2004 Można psosić o jakieś fotki, bo nie wiem co to za motocykl i nie mogę znaleść tego w necie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 9 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2004 Trajka jesli chodzi ci o ta cagive co na allegro jest to ja bym sie powezniej zastanwaił bo ten typek co chwile sprzedaje tanio jakies sprzety zapewne sprowadzane z niemiec jako złomy i robione w polsce na sprzedaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 9 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2004 To jest stronka kolesia co ja mial http://zlotow.net/~klex/motocykle/cagiva/ Tylko wlasnie mial ja dawno i nie pamietal zbytnio co przy niej robil. I tu podstawowe pytanie, czy wie ktos jak jest z awaryjnoscia, ewentualnie zna wlasciciela takiego motorka i moglby mi dac np.jego gg. Co do tego ze koles sprowadza rozne motorki wiem, moze to roznie byc ale jesli juz to bede po niego jechal z jednym motocyklista co sie cholernie na tym zna (sam sobie trajke zlozyl) i moze jeszcze z kims, do tego ja sie znam co niec i moj tata. Wiec raczej tak latwo bubla nie kupie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 9 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2004 Jest to super motorek. Niestety drogi. Ja tez zakochałem się w nim od pierwszego wejżenia. Najbardziej podnieca mnie wersja LUCKY EXPLORER.JEst ona supe wypasiona. Była kiedyś na allegro. Pojemności 80, moc koło 12KM 4biegi prędkość~120km/hTylko cena.....gdyby nie to to bym na niej bzykał ;)A tak poza tematem to co myslicie o małym zlocie(osoby z warszawy) jak się zrobi jakoś cieplej?? Głównie myslę o osobach na enduro bo obok do mu mam wielkie łąki doły i górki ;)A potem wieczorem ognicho :buttrock:. CO wy na to?? Ja jestem z Żerania...jak ktoś nie wie to obok Auchan na modlińskiej. Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QooBooS Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Witam, Przepraszam za odkopanie starego tematu ale informacje tutaj zawarte są podstawą :) Czym się różni Cocis od SuperCity? SC była chyba produkowana później, jakby nowsza wersja.. Myle sie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 16 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Hehe fajnie sie czyta takie tematy sprzed kilku lat ;). Zasadnicza roznica jest taka ze Cocis to małe enduro, a supercity to funbike. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 troche zaspamuje:Ptrajke kupiles wkoncu ta cagive? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 17 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 Tak miałem Cagive ale wyszło w koncu ze nie Cocics tylko Super City. Jak chcesz jakieś info o niej to wal do mnie na gg, powiem tylko ze w kategorii 50 ccm to ten sprzet był dla mnie idealny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 http://bikepics.com/members/trajka/94supercity50/ hehe i wszystko jasne :P Pamiętam dobrze, przenikającą Cagive w zajebistych filmikach OEM Team Piła ! Chłopaki kręccie coś dalej a nie w domach siedzicie. pozdr. Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 17 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 Heh no stare czasy, teraz juz czesc ekipy nie ma sprzetów, cześć poluje na cos nowego. Ja juz zupełnie przerzuciłem sie (narazie) na szose. Ale kto wie co bedzie za jakis czas :notworthy: . pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi