Sihaja Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Nie znam się, ale zanim wpakuję moto na lawetę, może coś podpowiecie. Objawy są następujące: - Trochę nierówna praca silnika na wolnych obrotach - Na wyższe obroty w ogóle nie chce wejść - Zostawiony na luzie ma tendencje do jeszcze większego zwalniania i w końcu gaśnie (nie zawsze) - Dźwięk silnika o jakieś półtorej tonu niżej, niż normalnie Ledwo dojechałam do domu :( Jakieś pomysły? Cytuj Fakt, iż jakiś pogląd jest szeroko rozpowszechniony, nie stanowi żadnego dowodu na to, że nie jest on całkowicie absurdalny. Jeśli weźmiemy pod uwagę, że większość ludzkości jest zwyczajnie głupia, należy oczekiwać z dużym prawdopodobieństwem, iż powszechnie panujące przekonania będą raczej idiotyczne niż rozsądne. Bertrand Russell Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Filtr paliwa sprawdzony? Może wystarczy wymienić? Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 A nie tankowałeś ostatnio gdzieś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Sihaja a nie dalo sie tematu i samego postu napisac jakos bardziej po polsku ? jak masz tak pisac to pisz w oczyszczalni Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sihaja Opublikowano 13 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Filtr paliwa sprawdzony? Może wystarczy wymienić? Dziękuję za podpowiedź - pierwsza rzecz do sprawdzenia. A nie tankowałeś ostatnio gdzieś ? Czy to pytanie jest podchwytliwe? Paliwo napewno jest; tankowałam na tej samej stacji, co zwykle. Sihaja a nie dalo sie tematu i samego postu napisac jakos bardziej po polsku ? jak masz tak pisac to pisz w oczyszczalni Eee... nie. Przede wszystkim dlatego, że ja się naprawdę nie znam. Gdybym się znała, nie musiałabym pisać w ogóle. Podałam jak umiałam najprecyzyjniej co się dzieje. Jak widzę przynajmniej trzy osoby (1 wiadomość dostałam na GG) zrozumiały, więc mój polski chyba też jest ok. A w oczyszczalni pisać się nie da. Powinieneś to już wiedzieć. Cytuj Fakt, iż jakiś pogląd jest szeroko rozpowszechniony, nie stanowi żadnego dowodu na to, że nie jest on całkowicie absurdalny. Jeśli weźmiemy pod uwagę, że większość ludzkości jest zwyczajnie głupia, należy oczekiwać z dużym prawdopodobieństwem, iż powszechnie panujące przekonania będą raczej idiotyczne niż rozsądne. Bertrand Russell Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEAD Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Zaczął dymić na jakiś kolor?? Usterka pojawiła się nagle?? Odpala bez problemu?? Wolne obroty wzrosły czy spadły?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 15 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 Moze ktorys garnek nie pali? Sprawdz czy wszystkie kolektory wydechowe sa cieple. Wez wode w spryskiwaczu spryskaj lekko po kolei i patrz jak paruje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sihaja Opublikowano 15 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 Już wiem, co jest nie tak - padł moduł. Dzięki wszystkim i ogromne podziękowania dla Scitro! Cytuj Fakt, iż jakiś pogląd jest szeroko rozpowszechniony, nie stanowi żadnego dowodu na to, że nie jest on całkowicie absurdalny. Jeśli weźmiemy pod uwagę, że większość ludzkości jest zwyczajnie głupia, należy oczekiwać z dużym prawdopodobieństwem, iż powszechnie panujące przekonania będą raczej idiotyczne niż rozsądne. Bertrand Russell Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi