Maraas Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 Juz troche za późno, ale jakby ktoś potrzebował kawałka ziemi w okolicach Opole, Kędzierzyn-koźle, to zapraszam do mnie:) spokojnie wejdzie kilka...naście namiotów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
denver Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 No rozumiem ze za pozno szkoda ze nie zalapalem wczesniej, no nic, ale moje ogloszenie jest nadal aktualne wiec kto chetny to zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCYŚ Opublikowano 19 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 VENI, VIDI, VICI... :biggrin: Wczoraj zakończyłem moją trasę, teraz chwilę odpocznę, a lada dzień podzielę się z Wami wrażeniami. Pozdrawiam serdecznie Cytuj RIDE TO LIVEPilska Grupa Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 No to czekamy z niecierpliwością na relacje :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCYŚ Opublikowano 23 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 Na razie zapraszam do MAPVIVO MAPVIVO Za tydzień pewnie będzie relacja w Ścigacz.pl. A za niecałe dwa tygodnie polecam kupić dwutygodnik Wiadomości Motocyklowe WMC ukaże się tam nasz pierwszy felieton. To naprawdę fajna gazetka i kosztuje tylko 2.40zł, czyli tyle co jeden browar w markecie :biggrin: Wszystkich pozdrawiam Cytuj RIDE TO LIVEPilska Grupa Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCYŚ Opublikowano 9 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Pierwsza relacja jest już na Ścigacz.pl DOOKOŁA POLSKI 2009 Jest to okrojona wersja ale kiedyś na pewno zamieszczę gdzieś całość. Pozdrawiam serdecznie Cytuj RIDE TO LIVEPilska Grupa Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 (edytowane) Podepnę sie pod temat by niepotrzebnie nie tworzyć nowego. Udało w końcu i mi się wybrać na wyprawę dookoła Polski. Jak już wcześniej pisałem miałem na to tylko tydzień i się udało, nawet było trochę czasu na zwiedzanie. Przejechałem 4607km na małym chińskim motocyklu i to co zobaczyłem i przeżyłem zostanie w mojej pamięci na dłuugie lata. Polska jest piękna i każdemu polecam jej zwiedzanie. Jak ktoś jest bardziej zainteresowany to w moim chomiku są fotki z wyprawy http://chomikuj.pl/Luca Pozdrawiam Luca Edytowane 21 Lipca 2009 przez Luca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 (edytowane) Luca! Big Up! Zazdroszczę ci kurna, bo w tym roku cienizna u mnie... kryzys panie... Pamiętaj że jakby co to u mnie zawsze jest meta. I spawarka się znajdzie jak trzeba... ;) Edytowane 21 Lipca 2009 przez Buber Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Udało w końcu i mi się wybrać na wyprawę dookoła Polski. piknie ;) przyjmij moje gratulacje, fajna wycieczka jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 (edytowane) Buber kusiło bardzo by cię znowu odwiedzić jak byłem w Karpaczu ale czasu miałem mało i nie dało rady z wszystkimi kumplami się zobaczyć. P.S. Co do spawarki to byłem sam i nie było komu co pospawać he he. Edytowane 21 Lipca 2009 przez Luca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCYŚ Opublikowano 30 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 ile godzin dziennie jechałeś ? Chyba dużo! Szacun ! Cytuj RIDE TO LIVEPilska Grupa Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fazzi Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Szacun Luca :buttrock: jak sie kiedys rozpedzisz i dojedziesz do Hiszpanii zapraszam na piwo i wspolna jazde. Jak widac do zeby poczuc sie wolnym jezdcem i przekulac pare tys nie trzeba miec super topowej maszyny, sponsora i tira z zapleczem za plecami tylko jaja :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 (edytowane) Cytat Marcyś ,,ile godzin dziennie jechałeś ?" Najdłużej było w pierwszy dzień okrążania Polski od 7 rano do 02:30 w nocy a pozostałe dni to około 12-14 godzin jazdy. Pozdrawiam Luca P.S. Coś mi konto na fm szwankuje bo nie mogę cytować ani wklejać ikonek? Edytowane 7 Sierpnia 2009 przez Luca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twisteros123 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Podłączam się do „okrążaczy” Polski i zapraszam na: http://mapvivo.com/traveler/journeys/twisteros123 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 [...] Jak widac do zeby poczuc sie wolnym jezdcem i przekulac pare tys nie trzeba miec super topowej maszyny, sponsora i tira z zapleczem za plecami tylko jaja :biggrin: ...święta racja! :icon_mrgreen: Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi