Skocz do zawartości

Dookoła Polski 2009

MARCYŚ
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Na razie zapraszam do MAPVIVO

MAPVIVO

Za tydzień pewnie będzie relacja w Ścigacz.pl.

A za niecałe dwa tygodnie polecam kupić dwutygodnik Wiadomości Motocyklowe WMC ukaże się tam nasz pierwszy felieton. To naprawdę fajna gazetka i kosztuje tylko 2.40zł, czyli tyle co jeden browar w markecie :biggrin:

Wszystkich pozdrawiam

RIDE TO LIVE

Pilska Grupa Motocyklowa

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Podepnę sie pod temat by niepotrzebnie nie tworzyć nowego.

Udało w końcu i mi się wybrać na wyprawę dookoła Polski.

Jak już wcześniej pisałem miałem na to tylko tydzień i się udało, nawet było trochę czasu na zwiedzanie.

Przejechałem 4607km na małym chińskim motocyklu i to co zobaczyłem i przeżyłem zostanie w mojej pamięci na dłuugie lata.

Polska jest piękna i każdemu polecam jej zwiedzanie.

Jak ktoś jest bardziej zainteresowany to w moim chomiku są fotki z wyprawy http://chomikuj.pl/Luca

Pozdrawiam

Luca

Edytowane przez Luca

Luca! Big Up! Zazdroszczę ci kurna, bo w tym roku cienizna u mnie... kryzys panie... Pamiętaj że jakby co to u mnie zawsze jest meta. I spawarka się znajdzie jak trzeba... ;)

Edytowane przez Buber

Ponieważ racjonalne myślenie nie jest tym, na czym opiera się żaden z dyskutantów, nie ma co oczekiwać, że jakakolwiek argumentacja, która nie trafia do emocji, przekona go do przyjęcia lepszych zasad. David Hume, An Enquiry Concerning the Principles of Morals

Udało w końcu i mi się wybrać na wyprawę dookoła Polski.

piknie ;)

przyjmij moje gratulacje, fajna wycieczka

jsz

„Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.”
[R. Kapuściński]

Buber kusiło bardzo by cię znowu odwiedzić jak byłem w Karpaczu ale czasu miałem mało i nie dało rady z wszystkimi kumplami się zobaczyć.

P.S.

Co do spawarki to byłem sam i nie było komu co pospawać he he.

Edytowane przez Luca

• 2 tygodnie później...

Szacun Luca :buttrock: jak sie kiedys rozpedzisz i dojedziesz do Hiszpanii zapraszam na piwo i wspolna jazde.

Jak widac do zeby poczuc sie wolnym jezdcem i przekulac pare tys nie trzeba miec super topowej maszyny, sponsora i tira z zapleczem za plecami tylko jaja :biggrin:

Cytat Marcyś ,,ile godzin dziennie jechałeś ?"

Najdłużej było w pierwszy dzień okrążania Polski od 7 rano do 02:30 w nocy a pozostałe dni to około 12-14 godzin jazdy.

Pozdrawiam

Luca

P.S.

Coś mi konto na fm szwankuje bo nie mogę cytować ani wklejać ikonek?

Edytowane przez Luca

• 2 tygodnie później...

[...]

Jak widac do zeby poczuc sie wolnym jezdcem i przekulac pare tys nie trzeba miec super topowej maszyny, sponsora i tira z zapleczem za plecami tylko jaja :biggrin:

...święta racja! :icon_mrgreen: