pootietang Opublikowano 20 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 P.S.JAKI JEST ADRES TORU POZNAŃ?? http://www.aw.poznan.pl/tor/index.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamaha Opublikowano 20 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 WITAM, czy 20 był jakiś forumowy fotograf na torze? jeśli tak to czy zdjątka się jakoś pojawią?pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aadamuss Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 Szkoda, że nikt nie wpadł na pomysł zrobienia zdjęcia zbiorowego :) tłumy na otwarciu sezonu prawie - około 140 motocykli :) pozdr adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikitl Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 Tyle sprzętów na torze co wczoraj to jeszcze w życiu nie widziałem :eek: Zupełnie przestał mnie dziwić podział na 3 grupy Śmieszne jest tylko to, że władze AW zamiast wyjść na przeciw popytowi, który ciągle rośnie - zmniejszają podaż ograniczając ilość treningów :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzarnyK1 Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 Shrek był na treningu więc zdjęcia pewnie zrobił. Ograniczenie ilości treningów spowodowane jest protestami okolicznych mieszkańców na hałas dochodzący z toru, taka polska rzeczywistość :banghead: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzi600 Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 (edytowane) to z mojego treningu foto :) pierwsze koty za płoty ale w końcu trening czyni mistrza ;) 1 2 3 4 5 6 7 8 Edytowane 22 Maja 2009 przez suzi600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiwor Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 suzi600 spoko zdjęcia, masz może z B2 jakieś zdjątko z czerwonym fazerem? Cytuj Notoryczny kłamca :icon_twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Suzi600- super zdjątka, świetnie panoramujesz :clap: Rozumiem, że Waszej RR312 też zrobiliście już jakąś zacną sesyję ??? Czy można gdzieś podejrzeć? Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzi600 Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 (edytowane) dziękuję bardzo, lata pracy przede mną ale staram sie jak moge :) poszukam oczywiście, jak znajdę fazerka to podeślę a zdjęcia agusty wrzucę także. dzięki jeszcze raz Edytowane 23 Maja 2009 przez suzi600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Spoko, nie ma za co dziękować, po prostu piszę co widzę ;) Może za jakiś czas odezwę się do Wojtasa, bo mamy z Mikołajem (bratem Grubego) pewną koncepcję na fotosy :) I wywal w końcu Emilową Lalę z avatara i wstaw swoją trzystadwunastkę :D Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzi600 Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 (edytowane) Spiwor a ten kierowca fazera to w czarnym kasku był? :smile: Boa juz sie poprawiłam z avatarem Edytowane 23 Maja 2009 przez suzi600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiwor Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 W biało-szarym, były dwa Fazerki jeden bez owiewki, drugi z owiewką,ja to ten z owiewką. Pierwszy raz na torze i fajnie mieć jakąś pamiątkę :) Ale jak nie ma to trudno. Pochwal się jakimiś innymi zdjęciami, fajne są :) Cytuj Notoryczny kłamca :icon_twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Boa juz sie poprawiłam z avatarem :clap: :flesje: Będzie Was można na sesję zaprosić? :bigrazz: Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzi600 Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 :clap: :flesje: Będzie Was można na sesję zaprosić? :bigrazz: no jasne :biggrin: jak cos to pisz na gygy Mańka 6324415 Spiwor przejrzę jeszcze raz ale ja byłam praktycznie już na końcówce i za dużo zdjęć nie mam. Będę na następnych to się przypomnij wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiwor Opublikowano 24 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 (edytowane) Dzięki wielkie za zdjęcie, jest (nie można przeklinać, nawet pozytywnie ;) ) super ekstra :) .I to wrażenie prędkości na zdjęciu :) Tam jest za fajnie na torze. Nie można być za często. Jeżdżenie szybko po drogach traci sens :) pozdrawiam A mam pytanie ;) Jak nadążasz złapać motocykle tak dobrze, na środku? Edytowane 24 Maja 2009 przez spiwor Cytuj Notoryczny kłamca :icon_twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi