Skocz do zawartości

III Spotkanie Starej Japonii

Buber
 Udostępnij

Termin spotkania  

24 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki termin Wam bardziej pasuje?

• 15-17.05
      5
    • 22-24.05
      3
    • 5-7.06
      8
    • 11-14.06 (długi weekend)
      8

Rekomendowane odpowiedzi

Ahem, póki co to jedna nagroda będzie na pewno za najdalszy dojazd. Druga chyba bardziej subiektywna - za najładniejszą Starą Japonię - nie wiem jeszcze do końca kto będzie wybierał, ale pomysł mi się podoba.... Moje córy się zgłosiły do Jury... :D :D

Ponieważ racjonalne myślenie nie jest tym, na czym opiera się żaden z dyskutantów, nie ma co oczekiwać, że jakakolwiek argumentacja, która nie trafia do emocji, przekona go do przyjęcia lepszych zasad. David Hume, An Enquiry Concerning the Principles of Morals

za najładniejszą Starą Japonię

oj jakże żałuję, że jej nie otrzymam tej nagrody no :banghead:

Przewagę mają terminy czerwcowe, a ja tylko maj, chlastać się? A może zdalnie wygram tą nagrodę? Na podstawie zdjęć i zeznań świadków naocznych ? :biggrin: :biggrin:

ukłony - Romek

Edytowane przez sq5rk

OK! Czyli mamy decyzję niniejszym bardzo mi miło zaprosić wszystkich chętnych na pierwszy weekend czerwca. Jak pogoda będzie w plecy to pytajcie Aśkę dlaczego :icon_razz: żartowałem... :icon_rolleyes:

A teraz proszę o KONKRETNE deklaracje nt. przyjazdu, coby można było przygotowywać chałupę.

I dla odświeżenia, oraz nowych uczestników, poniżej generalny układ spotkania:

To jest spotkanie a nie zlot. Nie będzie baletów i striptizu, chyba że uczestnicy(czki) sami będą występować :icon_razz:

Staramy się uczestników zmieścić na podłodze w chałupie, i do tej pory się udawało. Jakby było więcej narodu, to mamy na podorędziu namiot, ale każdy musi mieć śpiwór a kto chce duży komfort, to też materacyk (ahem, były zmiany i już nie ma wykładziny w salonie, tylko panele - jest twardziej.. :icon_rolleyes: ).

Żarcie - na bazie naszej kuchni robimy sami, tj my zrobimy generalne zakupy grillowo-kanapkowe a uczestnicy się zrzucają co łaska, (tak koło 20-30 zeta w sumie) coby koszty pokryć. No i Piaffe prosi o aktywne uczestniczenie w przygotowywaniu, bo ona już na co dzień wystarczająco koło kuchni biega.. :evil:

Będzie pyfffko (chyba jak zwykle 2 skrzynki wystarczą, 2 zeta za flaszkę) i będzie opłacane indywidualnie.

W piątek pewnie znowu zbyt długo posiedzimy przy ognisku, a na sobotę, jak zwykle, przewidziana traska krajoznawcza - znowu zahaczymy o pepikoland ;) i na pewno wam się spodoba.

No nie wiem co jeszcze mam pisać - jakby co to pytajcie o szczegóły.

Fajnie. Cieszę się że znowu się zobaczymy!

Ponieważ racjonalne myślenie nie jest tym, na czym opiera się żaden z dyskutantów, nie ma co oczekiwać, że jakakolwiek argumentacja, która nie trafia do emocji, przekona go do przyjęcia lepszych zasad. David Hume, An Enquiry Concerning the Principles of Morals

Będę! W jakim składzie, to się jeszcze okaże ;)

Spać mogę gdziekolwiek-byle jak najdalej od świnek :bigrazz:

No i Niuniek! Szykuj się na ukochiwanie! :icon_mrgreen:

Oki, tylko że Niuniek jest w innej wersji i teraz nazywa się Gromit. Ale też zabójczo w oczy patrzy...

Wszystko wam opowiemy na miejscu.

To ja się dopisuję i bardzo się cieszę z terminu :buttrock:

Będę czynnie uczestniczył w wyjadaniu ciasta orzechowego Piaffe :icon_mrgreen:

pozdro

Dobra. To ja zmieniam zdanie z długiego łikendu na wcześniejszy, czyli 5-7 czerwca ;)

:clap: :notworthy: :flesje:

Mi też powyższy termin pasuje wiec pozwolę sobie Was odwiedzić. Możliwe że z plecakiem (jeśli nie macie nic przeciwko).

Z uwagi na to że ja mam najbliżej(no szpreja za najdłuższy dojazd to ja raczej nie dostane :rolleyes: ) - przywieziemy namiocik a miejsce pod dachem niech zajmie ktoś bardziej zdrożony. :crossy:

Już się ciesze.....byle do czerwca.