Boa Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 ...szkoda, że nie czerwony, bo z tymi wlotami przypomina Ferrari :D Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Sękju sękju ol of Ju :D No one były na fali podnietki Testarossą robione, więc wlociki są ala Ferrari :D Ale nie trafił się czerwony, poza tym nie chciałbym chyba czerwonego. 200 m od domu kupiłem ;) Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablus Maximus Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Gratuluję nowego nabytku. Jak będzie jechać na gimnazjum to dajcie znaka, porobie fotki :) Może i fotografowi sie pofarci i stringa dostanie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badger Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 200 m od domu kupiłem ;) A już miałem pytac, czy to ten spod szczecina... Fajnie że Ci się udało znaleźć coś wymarzonego. Gratulacje. Cytuj veni , vidi .... i oczom nie wierzę Vulcaneria.pl DajęMuNaZimnym i smażę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 (edytowane) 200 m od domu kupiłem ;) Greedo powiedz mordo Ty moja w której Biedronce stała taka suka,ze tylko 200m? :biggrin: :biggrin: Bo mojego dorzucali do wielkanocnych koszyczków :icon_mrgreen: Gratulowalem Ci juz pare razy ale dorzuce pare zdan na FM. Mimo lampy tylnej jak ze star-treka moto wyglada kozacko :notworthy: :icon_razz: Edytowane 11 Kwietnia 2009 przez Pozytywnie Zakrecony Wariat Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbyszekm Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 To i ja się dołącze. GRATULACJE!! PS Co Suzuki to jednak Suzuki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Gratulować, postaraj sie nie zabić :P Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 No ku*wa, ten co hayabuse ma się odezwał :D Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Więc oby kanapa w RF nie jedną waginę zobaczyła. :biggrin: Zanim wagina tam zostanie dopuszczona ... predzej nie jednego czlonka tam przywita :buttrock: :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izzy-MM Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 E tam, pewnie nas wkręcasz i kartonem obudowałeś preclowatego DR`a :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 DR nie był preclowaty :D był zajebisty :D Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Skoro tak sie przyjaznicie to czemu YUBY Ci jeszcze nie pogratulowal szczescia? a mnie tam sie RFki nie podobaja. ot tyle. ale gratuluje;) pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki_ Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Ooooo, widzę kolega też zmienia! :clap: Chyba nawet tego samego dnia zmieniliśmy (ja 10tego zaklepałem sztukę, a 11 przytargałem do domu)!? :icon_mrgreen: No zapie**ala, co tu dużo ukrywać :) A co do sprzęta, to widzę, że jednak prędkość wygrała. :icon_twisted: Trochę plastikowy, ale gratuluję szczęścia! :crossy: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wykrzyknik Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Panowie czym tu sie ekscytowac?? Byłem i wczoraj to to widziałem. Brzydkie, jakieś koślawe, poobcierane. Fotki pewnie w Ps-ie były poprawiane :-) Tak poważnie, choć to kompletnie nie moja bajka to gratulacje z nowego nabytku oby wiernie służył :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 W końcu możemy razem pojeździć... Gratuluję :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi