TomekL Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 Witka miałem oba te motocykle jeden po drugim - 929 jest ok, ale ja odczułem spora różnicę przesiadając się na 954. Lepsza pozycja kierowcy, lepsze zawieszenie, lepszy silnik. Nie są to róznice które dyskwalifikuja w jakikolwiek sposób 929, ale daja sie natychmiast zauwazyć. Ja jakos nigdy tak do końca nie polubiłem mojej 929, moze dlatego ze miałem na niej glebę. A na 954 przejeździłem 5 sezonów i byłem zadowolony. Pozdrówki Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marciniak Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 WITAM !!! Jak bardzo podoba ci sie 954 to nie kupuj 929 bo po jakimś czasie i tak będziesz chciał 954 a na 929 juz stracisz ja bym przebolał i kupił to co mi sie bardziej podoba bo 929 to będzie tylko krutkotrwałe pocieszenie sie i bedziesz żałował.:DRóżnice w cenie między 954 a 929 nie są aż takie duże może posilisz sie jakimś małym kredycikiem :P pewnie masz racje, ale z kredytem bedzie problem bo spłacam chate Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 . A na 954 przejeździłem 5 sezonów i byłem zadowolony.Pozdrówki Tomek A to miales jakis prototyp?? mamy 2006 a wyszly chyba w 2002. Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 A to miales jakis prototyp?? mamy 2006 a wyszly chyba w 2002.Wez paluszki z lewej ,badz prawej lapki i licz. 2002, 2003,2004, 2005, 2006. I ile paluszkow naliczyles? A to miales jakis prototyp?? mamy 2006 a wyszly chyba w 2002.Wez paluszki z lewej ,badz prawej lapki i licz. 2002, 2003,2004, 2005, 2006. I ile paluszkow naliczyles? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekL Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 Wez paluszki z lewej ,badz prawej lapki i licz. 2002, 2003,2004, 2005, 2006. I ile paluszkow naliczyles? Brawo :icon_mrgreen: , widzę że Kolega już całkiem obudzony :cool: . Dokładnie tak było - sprzęta kupiłem na koniec lutego 02 a sprzedałem na koniec października 06 :biggrin: A tak BTW - byłem pewien, że ktoś zakwestionuje te 5 sezonów :icon_mrgreen: Pozdrówki Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 31 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 MOja wina zwracam honor, bylem juz w stanie wskazujacym na spozycie, i niepomyslalem ze kupiles go nowego i jezdziles nim w tym sezonie rowniez. Jeszcze raz sorry :bigrazz: :banghead: Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Witkamiałem oba te motocykle jeden po drugim - 929 jest ok, ale ja odczułem spora różnicę przesiadając się na 954. Lepsza pozycja kierowcy, lepsze zawieszenie, lepszy silnik. Nie są to róznice które dyskwalifikuja w jakikolwiek sposób 929, ale daja sie natychmiast zauwazyć. Ja jakos nigdy tak do końca nie polubiłem mojej 929, moze dlatego ze miałem na niej glebę. A na 954 przejeździłem 5 sezonów i byłem zadowolony. Marciniak, to prawda. Tez mialem podobny dylemat jak Ty pare miechow temu. Dla mnie WYGLADOWO 929 wyglada staro z lekka (wystarczy porownac motocykle konkurencji z tych lat, np. r1). dlatego spialem sie, wzialem maly kredycik i kupilem 954. I jestem zadowolony. Mam co chcialem i jeszcze w ladnym kolorze. Dlugo nie pojezdzilem, raptem pareset km i odstawilem do garazu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patriko Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Ja bym na Twoim miejscu pocierpiał troszkę i poczekał z zakupem. 954 jest nowsza, młodsza itp. I to kwestia gustu, mi się podoba bardziej od 929. Ja bym poczekał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian cbr Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Jak dasz rade finansowo to lepiej 954 lepiej wyglada jeździ itd. na dłużej Ci starczy dłużej bedziesz zadowolony, ponadto 954 w porównaniu do 929 jest wścieklejsza (niekoniecznie duzo szybsza) ale daje wiecej radości z jazdy a o to chodzi pozdrawiam i życze udanego zakupu co by to nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŻURAL Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Jak dasz rade finansowo to lepiej 954 lepiej wyglada jeździ itd. na dłużej Ci starczy dłużej bedziesz zadowolony, ponadto 954 w porównaniu do 929 jest wścieklejsza (niekoniecznie duzo szybsza) ale daje wiecej radości z jazdy a o to chodzi pozdrawiam i życze udanego zakupu co by to nie było w zupełności sie zgadzam,miałem przyjemność przecinać powietrze dwoma rodzajmi bladego,i zdecydowanie wybrałem 954 :icon_mrgreen: , jest agresywniejczy od 929 i ma bardziej sportową pozycję.Jeżeli masz mozeliwość skombinowania kasy na 954 to polecam, motór bezawaryjny i po 5min jazdy czujesz jak bys śmigal tym moto od zawsze, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 A mi się gdzieś obiło o uszy, że 954 jest bardziej awaryjne... i ktoś polecał mi 929 jako lepszy jakościowo sprzęt :notworthy: . Ale jest duże prawdopodobieństwo, że się mylił. Jakie macie zdanie na to?Bo też się zastanawiam nad tymi dwoma modelami :notworthy: pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŻURAL Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 moim zdaniem duzo zależy od poprzedniego własciciela, jeżeli to rzeźnik to i shadowa za*eb...*,być może ktoś Ci powiedzial żę 929 mniej awaryjny bo zakupil "normalnie" uzytkowany model,a jego znajomy zapodal zarżniętego954 i ciagle nazekał.Wiem to po sobie bo kupilem kiedyś sc33 i ciągle coś sie jeba...* :icon_razz: , mój brat zakupił identycznego motóra i daje na stunt juz 2gi sezon,skrzynia pracuje jak nówka a i oleju nietrzeba sprawdzać.ale wracając do 954, to mioim zdaniem jest lepszy od 929 z samego nawet faktu że modernizacja jest po coś, a mali żółci z hondy na bank nie zje*ali by idealnego już sprzęta :icon_mrgreen: BLADY RULES :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 :lalag: I w ten sposób zrównaliście moją miłość z błotem.... Nigdy nie jeździłem na 954, ale jak dla mnie 929 jest ok. Tak to zwykle bywa, że córka ładniejsza od matki, ale w tym wypadku obydwie grzechu warte :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczor012 Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Marciniak, to prawda. Tez mialem podobny dylemat jak Ty pare miechow temu. Dla mnie WYGLADOWO 929 wyglada staro z lekka (wystarczy porownac motocykle konkurencji z tych lat, np. r1). dlatego spialem sie, wzialem maly kredycik i kupilem 954. I jestem zadowolony. Mam co chcialem i jeszcze w ladnym kolorze. Dlugo nie pojezdzilem, raptem pareset km i odstawilem do garazu. Hej. Wiem, ze pewnie dostane zjebke za to, żę pisze na post z poprzedniego roku ale to co. Skoro ja tu trafiłem po 3 miesiącach to może znajdzie się jakiś koleś, zakrecony jak baranie rogi i też coś Tu napisze. Co do Twojego 954 to sądze, że to najseksowniejsza maszyna na rynku ( spoko, nie odbije Ci jej, nie zdradze swojej :) A w tym malowaniu wyglada świetnie. Moja śliczna jest taka sama. Pytanie, czy Was też już rzuca na boki gdy patrzycie, ze to słońce tak niewinnie zaczyna wychodzić? U mnie dziś prawie 15 stopni i aż mi się coś robi. A Ona stoi w garażu i czeka... Zaraz się rozpłacze. Co do tematu to znam ludzi, którym pasuje 929. Są też tacy którzy wolą 954 Dla mnie 954 jest po prostu ładniejsza. Świetnie wygląda łeb z tymi reflektorami. Tył z diodami też OK. A mechanicznie to po prostu mała ewolucja. Różniece w jeździe czuć. Heble w obu modelach wzorowe. Tak zawsze było!!! Do jazdy po bułki wygodniejsza 954. Pojechać gdzieś dalej, też lepsza 954. Opłaca się wydać więcej. Bo w tym wypadku ( 929 a 954 ) węcej oznacza lepiej. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlos_ Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 witam interesuje sie jakie są różnice pomiedzy nimi wcześniej już 929 miałem interesuje mnie jak na jej tle wypada 954 ? wiem ze w silniku byl nowy wtrysk itd. ale bardziej interesuje mnie jak bardzo sie różnia w praktyce 1. prowadzenie / porecznosc 2. oddawanie mocy 3. spalanie (929 mi 7-11paliła ) 4. awaryjność/bezawaryjnosc czy warto dolozyc te 2,3,4 tys i szukac 954? kwestia wyglądu bez znaczenia jak w porównianiu z nimi wypada gsxr1000 k2 / r1 02 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi