Damiano Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Latacie coś może w strone Działoszyna?? Załęcze, Węże, Bobrowniki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Taak. Tzn, takie plany sa na ten sezon. Pogadaj z Kamselem to sie dowiesz wiecejbo juz z nim gadałem. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nissan556 Opublikowano 12 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 Znajomy Mi mówił ze chłopaki z Kluczborka na moto i Quadami latają w lesie gdzieś koło siebie przez chwile myślałem ze właśnie tam sie mamy spotkać ale nie chodzi mi o te miejsce koło stacji paliw tylko to jest gdzieś koło Kluczborka w stronę Gorzowa ponoć tam maja byc lasy z górkami ale czy to prawda to nie wiem właśnie próbuje sie dowiedzie żeby może sie tam wybrać w sobotę lub niedziele i przepalić moto :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Warstar Opublikowano 12 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 HARMONOGRAM CZASOWY ZAWODÓW w Cross Country Piła 15.03.2009 r. 1. Biuro zawodów godz 7.30 do końca 2. Odbiór trasy przez sędziego: godz. 11.00 3. Odbiory techniczne: godz. 8.00 do 10.30 4.Odprawa zawodników w parku maszyn: godz. 10.30 5. Start: kat I : - Quad 2K - Quad 4K godz. 11.00 – okrążenie zapoznawcze godz. 11.20 – start czas trwania wyścigu 1 godz. klasyfikacja oddzielna dla każdej z klas kat. II : – młodzik godz. 12.30 – okrążenie zapoznawcze godz. 12.40 – start czas trwania wyścigu 30 min - motocykle amator - motocykle licencja - motocykle weteran godz. 13.20 – okrążenie zapoznawcze godz. 13.40 – start czas trwania wyścigu 1,5 godz W przypadku większej ilości zawodnika kat. II zostanie podzielona na dwie grupy które wystartują oddzielnie. Taka zmiana zostanie ogłoszona na odprawie zawodników 6.Ogłoszenie wyników i rozdanie nagród: godz 15.30 Ktos z forum sie pojawi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 12 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 Znajomy Mi mówił ze chłopaki z Kluczborka na moto i Quadami latają w lesie gdzieś koło siebie przez chwile myślałem ze właśnie tam sie mamy spotkać ale nie chodzi mi o te miejsce koło stacji paliw tylko to jest gdzieś koło Kluczborka w stronę Gorzowa ponoć tam maja byc lasy z górkami ale czy to prawda to nie wiem właśnie próbuje sie dowiedzie żeby może sie tam wybrać w sobotę lub niedziele i przepalić moto :biggrin: może chodzi o Kozanowice? A jak z tym lataniem nad warta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz_vip Opublikowano 12 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 z tego co się orientuje to najbliższe CC są w Opolu(Winów) oraz w Częstochowie(Blachownia? Ostatnio kumple dzwonił do mnie i cos mówił o zawodach w CZ-wa na torze Kawodrza. Mówił coś o 20 którymś marca. Wie ktoś cos dokładnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andymotors Opublikowano 13 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 Znajomy Mi mówił ze chłopaki z Kluczborka na moto i Quadami latają w lesie gdzieś koło siebie przez chwile myślałem ze właśnie tam sie mamy spotkać ale nie chodzi mi o te miejsce koło stacji paliw tylko to jest gdzieś koło Kluczborka w stronę Gorzowa ponoć tam maja byc lasy z górkami ale czy to prawda to nie wiem właśnie próbuje sie dowiedzie żeby może sie tam wybrać w sobotę lub niedziele i przepalić moto Ja słyszałem, że jacyś kolesie z Kluczborka jeżdża na endurakach i na quadach dwie wioski odemnie w Dębińcu. Jest nawet filmik na Youtubie z tej miejscówy. I ten teren jest bardzo podobny do tego co opisał nissan556. Jeśli chodzi o to miejsce to chętnie bym sie dołączył gdyby ktoś z was tam zajrzał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
włochatyDR Opublikowano 13 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 Jka uda mi się namówić tatę to wpadne z kolega do was (tzn do starego olesna albo olesna :icon_razz: ) i pośmigamy trochę. Umnie w okolucy jest naprawdę ale to naprawdę baardzo mało ludzi ganiających na takich sprzętach. Tylko ja i kolega mamy w okolicy takie moto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PINOKIO Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 mój pierwszy mtor to był simson 50 i to był w tamtych czasach szczyt marzeń potem była wsk 125 potem ojciec przywiózł honde 80 piękna maszyna i ogromny skok technologiczny potem była na któtko honda 125 i zaraz potem honda 250 na której startowałem 2 sezony w motocrosie i enduro (mistrzotwa polski) po tych dwóch sezonach honda zakonczyła żywot i nie było kasy na następny sprzęt niestety starty w mistrzostwach polski to ogromny wydatek potem były różne sprzęty dr 650 porażka, ktm 620 lc4 juz lepiej obecnie ujeżdżam ktm 525 exc super sprzęcik to ta ogólnie historia mojej przygody z motorkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hrabia_olo Opublikowano 17 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 Temat nieco odbiegł od zamierzonego kierunku ale nic to. Cieszę się, że może posłużyć jako źródło informacji i swego rodzaju "przestrzeń spotkań" ;) Dzięki PINOKIO za krótki zarys przygody. Nie wiem czy dobrze zrozumiałem - przygodę w zawodach zacząłeś na Hondzie 250? Piszesz, że starty w MP to ogromny wydatek. Domyślam się, że chodzi głównie o sprzęt kwestie startów samych w sobie to pewnie nie tak duże koszty. Jeśli znajdziesz chwilkę rozwiń może nieco ten temat. Ciekawi mnie jak to wygląda "od kuchni" nie z informacji oficjalnych, a właśnie okiem osoby uczestniczącej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 mój pierwszy mtor to był simson 50 i to był w tamtych czasach szczyt marzeń potem była wsk 125 potem ojciec przywiózł honde 80 piękna maszyna i ogromny skok technologiczny potem była na któtko honda 125 i zaraz potem honda 250 na której startowałem 2 sezony w motocrosie i enduro (mistrzotwa polski) po tych dwóch sezonach honda zakonczyła żywot i nie było kasy na następny sprzęt niestety starty w mistrzostwach polski to ogromny wydatek potem były różne sprzęty dr 650 porażka, ktm 620 lc4 juz lepiej obecnie ujeżdżam ktm 525 exc super sprzęcik to ta ogólnie historia mojej przygody z motorkami A nie miałeś jeszcze w miedzy czasie CR 500 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PINOKIO Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 A nie miałeś jeszcze w miedzy czasie CR 500 ? no tak zapomniałem :biggrin: ale to był za duży potwór żeby nim startować w zawodach dlatego pojawiła sie cr 250 po Wilkańcu :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Dla chcącego nic trudnego - kolega w tym roku startował w rajdzie w Kętach na XT 600 :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi