Administrator Dominik Szymański Opublikowano 23 Lutego 2004 Administrator Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2004 Porobiłem dziś kilka fotek swojego 450EXC Racing'04. Jeszcze czysty i niedotarty. To ostatnie takie czyste jego zdjęcia. Mam nadzieję :buttrock: Patrząc na ten motocykl zupełnie z boku muszę powiedzieć, że pod względem linii i desingu jest to dla mnie najładniej zaprojektowane enduro - smukłe, lekkie a przy tym wizualnie solidne. Postawiłem obok siebie 3 motocykle w salonie w Rapidzie - Yamahę WR450, KTMa450EXC i Husaberga 501FE. Postawiłem i wybierałem między tymi trzema właśnie motocyklami. Pod względem zaawansowania technologicznego różnice między tymi motocyklami są niewielkie, a Husaberg, po wchłonięciu go przez KTMa to w wielu miejscach obecnie kalka KTMa. I mimo możliwości wyboru nie za wiele się wahałem - EXC najbardziej mi się nadal podoba jako wyczynowe, ekstremalne enduro. Natomiast przyjaciel kupuje nowego Husaberga z serii FE, ale z silnikiem 550. Nie omieszkam się przejechać nim w cięższym terenie i zdać Wam relację. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lestat:-> Opublikowano 23 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2004 No nieźle Dominik... Motorek to prawdziwe cacko... Jeszcze tylko brakuje relacji z jazdy... Mam nadzieje że wpłynie szybko.. Powodzenia na nowym KTM'ie.. :D :buttrock: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 23 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2004 Czekaj no tylko jak tam niedługo przyjadę to się pstryknie lepszej jakości fotki bo bez urazy, ale na tych to wiele nie widać :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 23 Lutego 2004 Autor Administrator Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgadza się, nie ma to jak szit komórkowy. Jag przyjeżdżaj z cyfrówką. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andreo Opublikowano 23 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2004 gratuluje nowego sprzetu Dominik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 23 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2004 Moje gratulacje !!! A ja muszę chyba na dłużej pożegnać się z marzeniami o własnym enduraku :cry: Właśnie wpieprzyłem się w zakup nowego katamarana za grube kpln .... ale zawsze z przyjemnością poczytam o wyczynach Dominika - powodzenia !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 23 Lutego 2004 Autor Administrator Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2004 No Mario wiem coś o tym - stałem pod dużą presją - leasing KTMa czy leasing samochodu. Uparłem się jednak i jeszcze te 2 lata starą bryką się poodpycham, a moto nowe jest, co w enduro jest nie do przecenienia wprost. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qler Opublikowano 23 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2004 no to gratuluje nowego nabytkuoby sluzyl bezawaryjnie :D miekkiej gleby i te sprawy :roll: to juz wiem czemu sie pozbyles starego KTM, a juz myslalem ze rezygnujesz z jazdy terenowej :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 23 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2004 Tak mi sie podoba ten KTM ze jutro bede cały dzień myślał jak tu wlam do banku zrobić, żeby troche grosza wpadło. Fura nówka funkiel nie smigana czyli wiesz na czym stoisz i czego możesz sie spodziewać - nowe sprzęty są najlepsze. Odblokowałeś już czy najpierw dotrzesz to cacko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 23 Lutego 2004 Autor Administrator Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2004 Odblokowany, jasna sprawa :lol: . Te 2 godzinki na docieranie pojeżdżę naprawdę lajtowo. Dotrę tak jak 2 lata temu docierałem poprzednią kozę, czyli 400EXC. Nie ma co przesadzać, czasem trzeba odkręcić, ale ze spokojem. Głównie szuter i proste. Żadnego głębokiego błota i podjazdów. Po 2 godzinach wymiana oliwki i filteów, potem jeszcze parę godzin na 2/3 gazu i będzie można już odkręcać do woli. W marcu pierwsza eliminacja Pucharu Polski w Rajdach Enduro...pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaRy Opublikowano 24 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2004 No to Gratulacje Dominik.Piękna bestja. :D Jak bym miał taką nuwencje to bym chyba płakał nad każdą nową rysą itp.Czekamy na relacje z jazdy nowym sprzętem. No i powodzenia na Rajdach :D i nie tylko! W poprzednim EXC miałeś srebrnoszare plastiki, tu też bedziesz zmieniał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 24 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2004 To ostatnie takie czyste jego zdjęcia No troche by szkoda było zeby sie ktm-ik "marnował" :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dc-Lx-Vi Opublikowano 24 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2004 Gratuluje zakupu :D Maszyna prezentuje się super :D Bedziesz coś w nowym moto zmieniał (plastiki, wydech, ...) czy na razie pojeździsz tak jak jest? :roll: POZDRAWIAM :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 24 Lutego 2004 Autor Administrator Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2004 Zostawiam tak jak jest, czyli pomarańczkę. Wszystkie moje poprzednie KTMY miały pozmieniane plastiki, zwykle na czarne lub czarno-srebrne. A niech tam, pomarańczowy też ładny :D Na razie zamontowałem płytę pod silnik CRD i wentylator na chłodnicę. Jeszcze handbary na kierownicę i rajtuzy na golenie. Wyjdzie ponad 1300 zł na dodatki, więc na razie wystarczy :? Przydałby się też układ wydechowy z tłumikie CRD, ale to wydatek ponad 3000 zł, więc na razie dam sobie spokój. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroman Opublikowano 28 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2004 no Dominik super ta twoja nowa koza:) ale moja nowa a twoja stara 400 jeszcze lepsza:) hehe a tak naprawde to naprawde gratuluje zakupu, furka jest the best najlepsza na świecie ! dbaj o nią jak o 400 i kto wie.... może ją odkupie od ciebie jak 400:) pozdro i do zobaczenia... Pamiętajcie KTM RACING TEAM rządzi !! tak jest było i zawsze będzie !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi