tomek szabla Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Cześć. Znalazłem coś takiego..Mam pytanie:macie takie maszynki?, stosujecie?, jak się ew. sprawdzają i czy są inni producenci.Każdy kto sam zmienia opony, zwłaszcza gdy ma na kołach musy chyba wie jaka to "fajna" robota.Akurat to w linku jest dość drogie - jakieś 300 euro, stąd moje pytanie.Sprawa jest dość prosta, bo spawarka i parę profili stalowych załatwi temat, jednak wolę zapytać... Pozdro Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
major000 Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 wiele razy to widziałem u ludzi więc chyba daje rade, a co do musów to sprawa jest prosta, na sucho nie założysz, po drugie niektórzy przesadzają ze smarem i potem opona się obraca, do musa koniecznie trzymacz musi byc, moto na musach musi stac na stojaku. pozdro wiele razy to widziałem u ludzi więc chyba daje rade, a co do musów to sprawa jest prosta, na sucho nie założysz, po drugie niektórzy przesadzają ze smarem i potem opona się obraca, do musa koniecznie trzymacz musi byc, moto na musach musi stac na stojaku. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek szabla Opublikowano 21 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Co do musów i trzymaków też nie mam zdania.Wszyscy kumple którzy jeżdżą na musach mają pozakładne trzymaki.Ja teraz kupiłem nowe musy michelina i jest w instrukcji wyraźna informacja o zakazie stosowania trzymaków, ale to już inny temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
major000 Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 to dziwne ze tak piszą bo przecież mus się uklepuje i zmniejsza swoją średnice co w rezultacie prowadzi do obracania sie opony jesli nie masz trzymacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek szabla Opublikowano 21 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 http://gestdoc.webmichelin.com/repository/...ubrique=IMG_DIV część B , 8 obrazek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrolek Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Witam Łyżkami też się daje tylko po co? Na zawodach które musimy wygrać - konieczne jak ciagła jazda po akacjach i tarninie - konieczne Gdzieś jeszcze musy są lepsze od heavy duty dętek? Chyba tylko w cenie. Pozdr rr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żubr Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 taka mazynke dostaniesz u olka za o wiele mniejsze pieniadze, mialem okazje sie tym bawic, przyjemne urzadzenie ale bez lyzek i tak sie nie obedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIGGI Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Na pewno zmniejsza ryzyko uszkodzenia mousse-a przy zakładaniu, a jak wiadomo, tani on nie jest. Jeśli masz się tym bawić kilka raz w roku to nawet za te 300 EUR się opyla po mojemu. Sam sens używania mousse-a to zupełnie inna sprawa. Cytuj Destruction of the empty spaces is my one and only crime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek szabla Opublikowano 21 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 A nie wiecie gdzie w sieci mogę znaleźć taki maszynki innych producentów? Nie wiem jak się fachowo na "to" mówi w naszym języku i nie potrafię znaleźć, choćby na allegro, a chodzi mi już o samo wykonania i rozwiązania techniczne, bo planuje sobie wystrugać sam taki sprzęt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 kiedyś Zych (zychoffroad) miał to na stanie, napisz maila albo zadzwoń do nich Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radez9 Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 http://gestdoc.webmichelin.com/repository/...ubrique=IMG_DIV część B , 8 obrazek mam te same musy, ale jezdze z trzymakami. Co to jest ten sprej 'BIB UP' co o nim piszą w instrukcji? R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek szabla Opublikowano 21 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 mam te same musy, ale jezdze z trzymakami. Co to jest ten sprej 'BIB UP' co o nim piszą w instrukcji? R Na to wychodzi że to spray do spryskania (posmarowania) rantów opon żeby je łatwiej ściągnąć .Nie wiem jak z dostępnością, ale podejrzewam, że tak jak żelem, czyli praktycznie nieosiągalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 22 Lutego 2009 Administrator Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 taka mazynke dostaniesz u olka za o wiele mniejsze pieniadze, A o jakich kwotach mówimy? Kupiłbym takie cóś do warsztatu chętnie. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żubr Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 nie wiem jak jest teraz ale w zeszlorocznym katalogu był po 289zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi