Robas Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 tak sobie pomyślałem że mogłaby być dobra zabawa gbyby zorganizować zawody na torze poznań jazdy na czas. ustalić tylko termin i zrobic jakies wpisowe na nagrody zeby była dobra motywacja do walki :) co Wy na to? Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 ??wpisowe na nagrody??o czym Ty mówisz!? nie nazbierasz chętnych nawet na to aby wynająć tor poza tym są (mam nadzieje, że będą) cotygodniowe treningi, na których można polatać Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robas Opublikowano 17 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 napisz cos więcej o tych treningach Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Z wynajęciem toru to hmm mozna chyba pomarzyć, nie wiem wogole czy to jest możliwe. A te treningi to jest tak ze w tamtym sezonie udostepniali tor dla amatorów, płaciłeś za wjazd i mogłeś sobie posmigać po torze. Fajna sprawa wybierałem sie tam tyle razy, ale jeszcze nigdy nie udało mi sie tam w koncu zajechać. Moze w tym sezonie ;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepomz Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Tor dla amatorów jest czynny w czwartki o ile pamiętam... :icon_mrgreen: wjazd na tor to chyba 40 zł jednorazowo... zapytam kumpla on czesto tam śmiga:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 napisz cos więcej o tych treningach Tor dla amatorów jest czynny w czwartki o ile pamiętam... :icon_mrgreen: wjazd na tor to chyba 40 zł jednorazowo... zapytam kumpla on czesto tam śmiga:) w zeszłym roku było 60 za dwie godziny :buttrock: to taki tekst ku pokrzepieniu serc :banghead: http://www.scigacz.pl/Tor,Poznan,koniec,wa...ncami,8508.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kirek Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 napisz cos więcej o tych treningach A poszukać we własnym zakresie to nie łaska? Wystarczy wpisać "treningi" w wyszukiwarce ... http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...673&hl=treningi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapsselzzr Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 tak sobie pomyślałem że mogłaby być dobra zabawa gbyby zorganizować zawody na torze poznań jazdy na czas. ustalić tylko termin i zrobic jakies wpisowe na nagrody zeby była dobra motywacja do walki :) co Wy na to? :clap: cos sie dzieje :clap: cos dla mnie :icon_biggrin: wpadnij na lotnisko do BROCZYNA pośmigać z nami, też możemy sobie takie wyścigi porobić,a teren jest super wiec zapraszam :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReBeLlion Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 :clap: cos sie dzieje :clap: cos dla mnie :icon_biggrin: wpadnij na lotnisko do BROCZYNA pośmigać z nami, też możemy sobie takie wyścigi porobić,a teren jest super wiec zapraszam :buttrock: mowisz Kapselek ze teraz Freak Riders da ognia na broczynie;dd :buttrock: :buttrock: :buttrock: :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robas Opublikowano 25 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 to może być w broczynie byle cos wykombinować. a gdzie ta miejscowość się znajduje bo nie mogę wyczaić? Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapsselzzr Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 (edytowane) a gdzie ta miejscowość się znajduje bo nie mogę wyczaić? :banghead: :banghead: Broczyno to miejscowość jak sie leci do Czaplinka, trasa nr.163 http://mapy.google.pl/ tu wpisz "broczyno" a napewno znajdziesz jak dojechać jak by co to w sezonie zawsze w niedziele cos sie tam dzieje :buttrock: wpadaj to polatamy,,,, wszyscy wpadajcie hehe :crossy: :clap: Edytowane 26 Lutego 2009 przez kapsselzzr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Ja chetnie przyjade, ale narazie mam troche roboty przy sprzecie - mysle ze do wiosny sie wyrobie. Możnaby tam zrobić jakies rozpoczęcie sezonu bo teren jest super. Robert jak tam ręka ? zyje :D? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dezyd Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Byłem w Broczynie w środę po raz pierwszy i jestem pod wrażeniem, jest gdzie pozapier.... :biggrin: :biggrin: :biggrin: Będę tam częstym gościem w sezonie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibibus Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 dajcie znać kiedy chętnie zabiorę się z wami i trochę przepale sprzęta! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapsselzzr Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 :buttrock: :buttrock: :buttrock: No to mam dobrą wiadomość dla wielu z Was :clap: zaczynamy jazde na Broczynie 05-04 (pierwsza niedziele kwietnia) takie tam wałeckie rozpoczecie sezonu+spotkanie znajomych+wspólne latanie :lalag: wiec warto wpaść :crossy: a wiec skrecać sprzety bo to tuż tuż :buttrock: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi