Raio Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Zajc, Reperowanie budżetu miasta przy pomocy fotoradarów to stan wyższej konieczności;) Z tego względu strażnicy mogą odstąpić od wymierzania sobie mandatu i poprzestać na pouczeniu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 gratuluje myślenia, żeby jak najgorzej zrobić policji. Daj wam boże, że jak bedzie ktoś wam chciał wpier*olić, zabić, będziecie potrzebować pomocy, to dziwnie numer 997 sam wam sie na telefonie wystuka i mam nadzieje że wtedy jak bedą jechali wam na pomoc "na sygnale" nie beda przekraczac dozwolonej prędkości, może ktoś w nich przy**bie (bedzie śmiesznie, no nie? ) itd. Ludzie, zmiencie swoje nastawienie i myslenie bo jak tak dalej będzie to nie życze temu państwu i życiu tutaj niczego dobrego.. bo sie robi nic innego a państwo dla bezkarnych bandytów i tyle !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 gratuluje myślenia, żeby jak najgorzej zrobić policji. Daj wam boże, że jak bedzie ktoś wam chciał wpier*olić, zabić, będziecie potrzebować pomocy, to dziwnie numer 997 sam wam sie na telefonie wystuka i mam nadzieje że wtedy jak bedą jechali wam na pomoc "na sygnale" nie beda przekraczac dozwolonej prędkości, może ktoś w nich przy**bie (bedzie śmiesznie, no nie? ) itd. Ludzie, zmiencie swoje nastawienie i myslenie bo jak tak dalej będzie to nie życze temu państwu i życiu tutaj niczego dobrego.. bo sie robi nic innego a państwo dla bezkarnych bandytów i tyle !!!! A czym się różni państwo bandytów od państwa bezkarnych policjantów ??! Jedni i drudzy łamią prawo. Jak to funkcjonuje możesz zobaczyć za wschodnią granicą gdzie haracze zbierają zarówno bandyci jak i milicjanci i trudno odróżnić pierwszego od drugiego. Nnooo ... może jedynie tym że ci drudzy noszą mundury. Bycie policjantem to nie przywilej bezkarności, to podobno zaszczyt służenia społeczeństwu i obowiązek ... podobno :icon_mrgreen: . Bo nawet tam gdzie hasłem policji jest "służyć i chronić' to służą i chronią głównie siebie i establishment. Kurczę, znowu anarchista wyłazi ze mnie :icon_mrgreen: :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dfg Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Znacie tylko jedną stronę medalu i już się burzycie, to jest raz. Dwa, prowadzenie pojazdu uprzywilejowanego nie jest łatwą sprawą i żeby tym jechać jak należy trzeba się wykazać zdecydowaniem i pchać się do przodu, a nie liczyć, że wszyscy nagle znikną. Trzy mowa była, o błędnym prowadzeniu pojazdu policyjnego, a wy już wyskakujecie z podziałem na równych i równiejszych, jeszcze parę postów i dojdzie do gejów i podziału na prawdziwych motocyklistów :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Kurczę, znowu anarchista wyłazi ze mnie myślałem że Kononowicz- nie będzie niczego... niestety, ale żeby za niedługo społeczeństwo nie obudziło się z ręką w nocniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek78 Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 ryba psuje się od głowy, jaki rząd takie i instytucje publiczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 myślałem że Kononowicz- nie będzie niczego... Nie myśl, szkoda Twojego wysiłku ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żunio Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 (edytowane) Tu jest strona o policji dla policjantów. Nie ma dnia żeby nie ujawniono w ich szeregach przestępców,złodziei, krętaczy,pijanych funkcjonariuszy i łamania prawa na porządku dziennym. http://www.ifp.pl/modules.php?op=modload&n...order=0&thold=0 http://www.ifp.pl/modules.php?op=modload&name=News Edytowane 28 Lutego 2009 przez żunio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ropuch15 Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 witam czytam Wasze posty i tak się zastanawiam w jakim stopniu jest wasza znajomość prawa? apropos tego radiowozu wysyłał niebieskie błyskowe światło i dźwięk o zmiennym tonie? jak tak to był to pojazd uprzywilejowany. Naszym obowiązkiem jest ustąpiś mu pierszeństwa a w ostateczności się zatrzymać. Za nieustąpienie pierszeństwa lub wyprzedzanie w terenie zabudowanym można zostać ukaranym gzrywną. Zachęcam do zapoznania się z ustawą prawo o ruchu drogowym to nam wszystkim ułatwi życie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toowdie Opublikowano 5 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 Ropuch czytałeś w ogóle? czy tylko przeglądałeś - nie było czasu sie zatrzymać (puszką w 10 m nie wyhamujesz), zjechać też nie. I jak się ma teraz Twoja opinia do tych faktów - co byś zrobił? walił w drzewo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi