DuroSiedlce Opublikowano 22 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2004 Panowie pomocy :oops: nie wiem w co obuc maja derke biga . Latam dużo po asfalcie ale i po lekkim terenie . Myślę o oponach firmy Mitas ale co dalej..... . Pomocy bo sezon się zbliża . :buttrock: POZDRAWIAM :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazmir Opublikowano 26 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2004 Cze...Kumpel miał Big’a i opony Haidenau Bardzo sobie je chwaliłJa w swojej XL 600 LM mam takie tyle że bezdętkowe. Bardzo ładnie ciągną w terenie są w miarę ciche na szosie i szybko się nie zużywają. Fakt za wiele kilometrów nie zrobiłem ale póki co są OK.Pozdr... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlew Opublikowano 26 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2004 hej,polecam Heidenaua K60 - ostrzejszy niż Mitas 08, w lesie czy na łące OK, a przy okazji dobrze się prowadzi po asfalcie i rewelacyjnie spisuje na zakrętach - nawet w minusowych temperaturach ciężko jest zerwać na zakręcie przyczepność. Nie wiem jak z trwałością bo zrobiłem dopiero 1000 km ale komplet kosztuje 350 pln więc mogę zmieniać co sezon albo i częściejpozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 26 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2004 Zależy jaka masz kwotę przeznaczoną na ten cel.Zależy co preferujesz, więcej błota i piachu czy asfalt.Jeżeli masz dużo piniondzorów to bardzo dobre sa opony Metzeler Enduro 3 SaharaNa przód około 300 zł na tył około 400Jeżeli masz mniej pieniędzy Zostają Mitasy np. E07 lub bardziej szosowe E08. Podobno bardzo dobrze zachowują się na szutrach i innych gorszych nawierzchniach, natomiast ma mokrej nawierzchni podobno nie są najlepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawek Opublikowano 2 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2004 Gdyby kto pytał , to mam do sprzedania dobre gumki :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjaskola Opublikowano 9 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2004 A co powiecie na BRIDGESTONE TW42???Lubie trochę "zmęczyć się" w terenie, ale do pracy też trzeba dojechać po asfalciku.Ma ktoś doświadczenia lub propozycje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 16 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2004 najlepszy jest mitas c 13 :twisted: a tak poważnie to ja jeżdże na pirelli mt60- baghira forest, lc46400supermoto, a z tyłu mam jakąś flakę baruma czy czegoś takiego która dobrze trzyma na łące i szutrze ale w błocie pada. cóż nie ma kompromisówna drodze na tym zestawie składam się do 45' powerslidem. tyłem miota a ja jade tylko na nodze i przodzie, w terenie maxymalnie do 30' bo tu z kolei odpada przód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi