pszczola35 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Noooooo, Kochani...!!! Czytam i oczom nie wierzę, a mam założone okulary.. :bigrazz: .Co to za beznadziejna wymiana zdań, hę? Nie macie już o czym rozmawiać ,a zwłaszcza w takim tonie?? Opis tematu: Rozpoczęcie sezonu na Bemowie, tak? To ja bardzo proszę o jakieś fajnie fotki i ciekawe opisy np. parady lub towarzyszących imprez tej głównej :icon_biggrin: Mnie tam nie było,a szkoda...Pewnie spotkałabym wielu znajomych lub poznała nowych :icon_biggrin: Bez wyzwisk ,please. PS. właśnie ,niedługo będzie extreme moto...Hehe, jak co roku...I ja tam będę :buttrock: Sciskam, owad miodopędny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 po co reagujesz na chamskie burków zaczepki Wlasnie sam sie zastanaawiam .... :eek: Uczono mnie ze jak ktos zaczyna dyskusje, nawet debilna jak cieniasy z EKG, to kultura nakazuje odpowiedziec, ale ...... masz racje ..... na chamskie burakow zaczepki ...... milczymy :clap: Majkel, zyskasz szacunek jak twoje naszywki przestaną tak j*b...ć świeżością po oczach. Czyj szacunek ??? EKG ??? Wiesz gdzie to mam ?? jak to ma Klaudiusz i chyba jeszcze ktos w podpisie .......... WDUPIEMAMTO A poza tym ...... sa swieze bo bluzy, kamizelki i inne ubranie jest czesto prane i raczej swiadczy o czystosci i kulturze uzytkownika niz obsmarkana, smierdzaca, brudna bluza :buttrock: ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 (edytowane) Ale bym chciał Ciebie spotkać ... Porozmawiałbym z Tobą o definicji słowa cienias... Edytowane 28 Kwietnia 2009 przez Miklas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 No jak nic jest ich dwóch :bigrazz: No ba :icon_mrgreen: Dwoch, trzech a moze i czterech ..... Albo jeszcze wiecej bo po jednym na kazdym zlocie w Polsce :crossy: ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 ... debilna jak cieniasy z EKG, ... Czekam na reakcję administracji. :icon_twisted: pzdr Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Ale bym chciał Ciebie spotkać ... Mowisz i masz Kto chce to wie jak i gdzie moze mnie spotkac .... Maja telefony do mnie i adres :clap: Cezsek, rebel i jeszcze kto tam tak bardzo chcieli ...... ze az nie mogli :icon_mrgreen: Przypomnijcie mi - Majkel to ten kolo z youtube, co podpierając się nogami jechał dragstarem po rondzie gdzieś w Anglii? Jesli masz na mysli mnie, to nie ja ..... pomylilo Ci sie z kims innym. A poza tym ..... co widzisz zlego w podpieraniu sie nogami na motocyklu ?? Rozumiem ze ty masz super sprawnosc i zachowujesz rownowage za pomoca magicznego zyroskopu zamontowanego w du .. ?? ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 No aż takiego ciśnienia nie mam, żeby się do Ciebie fatygować, ale pewnie gdzieś Cię w końcu utrafię... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 (edytowane) hmm, Aśka, to nadal uważasz, że piaskownica i łopatka na łbie Majkela to dobry pomysł? Kuszące... :icon_twisted: P.S. Filmik chyba jednak sam umieszczałeś, pamiętam, że akcja toczyła sie wokół zapalania motocykla, rozgrzewania, nieśmiałego ruszenia i jazdy wokól ronda, potem powrót... Ale głowy oczywiście nie dam, czy to byłeś Ty. Tak czy owak, wyglądało żałośnie. Edytowane 28 Kwietnia 2009 przez Staszek_s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość auri Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 tempo rośnie , tak samo jak temperatura dyskusji :icon_mrgreen: obstawiamy datę dotarcia do strony nr 200 :icon_question: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 No aż takiego ciśnienia nie mam, żeby się do Ciebie fatygować, ale pewnie gdzieś Cię w końcu utrafię... Raczej watpie, bo mnie na duzych spotkaniach motocyklowych nie ma i raczej nie bedzie ... Smigam sam lub we 2-3 motocykle :crossy: obstawiamy datę dotarcia do strony nr 200 :icon_question: Cos Ty ?? Do 100 max :icon_mrgreen: ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 heh ale jaja tak w ogóle to kręcisz bata na swojej szyi majkel no ale może ja się nie znam :icon_rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Ubaw po pachy... patrząc, jak małpka śmiesznie podryguje... :biggrin: Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Ubaw po pachy... patrząc, jak małpka śmiesznie podryguje... :biggrin: Oj widze ze w koncu troche samokrtyki :buttrock: Dobrze .... lepiej pozno niz wcale :clap: ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Faktycznie... ...poziom piaskownicy... Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wykrzyknik Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 :buttrock: No ewidętnie widać, że chłopakom się nudzi. Motory poczyszczone, sjesta poobiednia i nie ma co robić :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi