Mr.Maciek Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Boże.. kto moderuje to forum :icon_eek: O co piejesz? Chodziło mi, że nie można ruszać głową oraz karkiem osoby poszkodowanej, ponieważ może to wywołać jeszcze większe uszkodzenia. Mam nadzieję, że teraz zrozumiałeś o co mi chodziło... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delta81 Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Szkoda... taki świetny zawodnik i człowiek. [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Teoretycznie z tą głową to racja jednak jak się okazało nie umarł od urazu kręgosłupa a od obrzęku mózgu... Kark wytrzymał to niesamowite wygięcie wręcz bym powiedział ;/ natomiast wstrząs dla głowy był taki ze nie dała rady wytrzymać. co do filmików i tego co kogo zmierzwiło to mnie osobiście najbardziej ruszył ten daszek kasku jak tak się wywinął na lewą stronę i został na jednej śrubie ;/ nie wiem czemu .... ale jednak. Tutaj jest więcej jakby coś ;) http://www.scigacz.pl/Jeremy,Lusk,wypadek,...y,FMX,8450.html Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dwapro Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 nawet profesjonalistom zdarzają się błędy. nie pamiętam innego śmiertelnego wypadku na takich zawodach. wielka strata [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulka096 Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Smutne:( przeczytałam o tym dziś rano na interi, aż się odechcaiało cokolwiek robić. [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Wypadek wyglądał strasznie... eh...zabija nas to co najbardziej kochamy...[*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
caveman Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Spoczywaj w pokoju... [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crash1990 Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDragon Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Przykro, taki sport co zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olek Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Smutne i przykre :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 pewnie tam u góry już robi ZŁO bo to potrafił najlepiej! Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Traveller Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 masakryczny upadek :( szkoda chłopa, pięknie latał [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 gdyby tak nie ułożył głowy przy upadku, a przycisnął brode do klatki, to może inaczej by sie to skończyło, eh.... teraz to już niestety nic nie zmieni :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mate' Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Ale lepiej zginac na tym/przy tym co sie kocha,niz np. zostac zamordowanym. Niech spoczywa w pokoju [*][*][*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi