Skocz do zawartości

Suzuki seria GT 550 i 380

BlackCerbeR
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Kurcze, coś w tych dwusuwach jest... chyba to ten dzwięk jak Syrenka , trzy garnki itd. Jakbys wiedział kto ma tekie fikuśne ustrojastwo do sprzedaży lub zamiany to napisz,

Szukam też literatury fachowej o tych maszynach, prospektów firmowych itd

Pozdrawiam Rysiek

Jakieś dwa miesiące temu na allegro znalazłem właśnie GT250 do sprzedania na chodzie zarejestrowany w Polsce.

Czasami takie rodzynki wychodzą na wierzch.

Warto wertować ogłoszenia.

Czasem pojawia się cos na alegro. Był ostatnio do wzięcia GT 380 za nieduże pieniądze. Jeżeli nie upierasz się przy trzech garach, to GT 250 był niedawno do wyrwania. A takie coś zostało poszlachtowane na części. Szkoda. Ptaka niech se następnym razem potnie sprzedający...

A może jakieś Suzuki? Piękny RD 250, facet chce za niego 3000 zł.

Ostatnio nie udało mi się kupić Kawy 500 Mach III, poszła za ponad 3500 zł. Trochę za dużo :biggrin:

ucio

Gdzie ktoś sprzedawał MACH III?

Przecież to zajefajny motocykl :)

Trochę śmiecimy w temacie, ale tak na szybko: Kawa była do wyrwania u naszych południowych sąsiadów, poszła za ponad 3500 zł, tutaj foty do tej konkretnej maszyny.

Pieniądze może i nie były oszałamiające, ale drastycznie przekraczały mój budżet :bigrazz:

ucio

Witaj,

Jakbyś mógł zapytać kolegę, to dowiedz się czy nie ma może gdzieś luzem jeszcze regulatora napięcia. Mam dwie GT250 i zamierzam z nich zrobić jedną. Ale w żadnej nie mam regulatora. Pozdrawoam

Moj znajomy mial kiedys GT 250 z uszkodzonym silnikiem ale zarejestrowane w Polsce, jesli ten model tez cie interesuje moge sie dowiedziec czy ma to jeszcze

Ucio masz szcęście że nie kupiłeś tego Macha... ponieważ koszt kupna brakujących części przekraczałby koszt samego motocykla..., wiem co mówię, bo w Motostodole-Jedwabne stoi 2 sztuki 750-tek H2- i oba na chodzie :-))). Nie muszę dodawać że motorki są nie do kupienia...ale za to można oglądać do woli- są też na stronie Motostodoły- w chyba dziale :Inne.

Pozdrawiam klasykomaniaków...Janek.

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Wrzuć w wyszukiwarkę Vintage Japanese Motorcycle, jest pare stron np.

www.vjmw.com i tam poszukaj coś do T20...Pozdr. Janek.

Części znajdziesz:

www.bikebandit.com - TS 250

www.mrcycles.com - TS 250, T20

Życzę powodzenia...

Edytowane przez jannikiel