pelocik Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Nie, nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Panowie jutro w Radomiu 32 stopnie ma być. Da rade jezdzic na tym torze przy takiej temp. Czy masakra? Ktos leci jutro?Chetni:1 Marcinrednose2 Daimler3 Michalski (jeszcze potwierdzi). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Do odważnych świat należy. Startuje jutro z Marek o 7.00 rano. O 7.30 odbieram Daimlera spod McDonalda w Jankach.Jak ktoś chętny to proszę dołączać się w Jankach w McDonalds o 7.30. Wypijemy kawkęi startujemy.Jedziemy na sesje 9-13, alejak damy rade w tym upale to zostaniemy do 17. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Kiedyś muszę zajrzeć, popatrzeć i poznać.Kumpel ma warsztat samochodowy na placu przy torze. Może takie info się wam przydać gdyby trzeba było coś podłubać ew schować moto.Telefon mam w profilu. Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 To czemu ? Mówisz o tym zakładzie który kiedyś w skodę się bawił.Ja nie mówię o naprawach przez nich,a ukraść tam nie ukradną.Kumpel z dzielnicy i 4x4.radom.pl Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Hehehe masakra, Było 34,5 stopnia w cieniu. Masakra to mało powiedziane. Panowie, w tym roku jestem jeszcze w totalnych powijakach, ale na przyszły rok przydał by mi się laptimer.Myślę, że zimę będzie można wyrwać coś w okazyjnej cenie. Chodzi o to żebym widział na bieżąco ile czasu jadę dane okrążenie. Bo tak to w sumie jak jazda we mgle.Nie wiem jak jest na innych torach, ale myślę że nawet jak masz kostkę to i tak nie widzisz czasu ostatniego pomiaru?Są problemy z rozłożeniem takiego laptimera np. w Poznaniu albo innych torach ( w Radomiu na pewno można).Macie jakieś sprawdzone tanie rozwiązania? Używacie tego w ogole? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Tylko na Radom, Lublin to trochę brzmi komicznie. Może i tak, ale fajnie było by wiedzieć. O jakiej kasie mówimy za nowy używany laptimer?W Poznaniu i na innych torach można sobie postawić nadajnik na torze bez problemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 A czemu na Lublin nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 ale ktoś dzisiaj srogo ganiał na R6 po Radomiu... Ktoś od nas? Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 ale ktoś dzisiaj srogo ganiał na R6 po Radomiu... Ktoś od nas? Taki koleś na czarnej nowej r6? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 nie... Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theodor. Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Ten co wypadl z zakretu w pitline? ;-) Irish, Kivi, dzieki za wspolne latanie. Cytuj http://ducatisti.pl/ PORTAL POŚWIĘCONY MARCE DUCATIhttp://motomaniax.pl/ jedyny 100% serwis ducati w warszawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Ten co wypadl z zakretu w pitline? ;-) Irish, Kivi, dzieki za wspolne latanie. Własnie coś słyszałem że nieźle ktoś (chyba na R6) przypierdolił ostro w opony na wyjściu. Koleś cały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 chyba ten... R6 w torowym ubranku. Ładnie gość kotłował... Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rinas Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Co do laptimera to bez kitu polecam Wam, sam żałuje że nie miałem nigdy... nie chodzi o to żeby na niego patrzec w czasie jazdy ale w przerwach - wtedy widac czy cos tam idziemy do przodu jak dług publiczny czy cofamy sie do tyłu jak europejska godpodarka ;) Cytuj ...to nie motur, LECZ TWA BANIA ...WYMAGA... tuningowania!https://www.facebook.com/pawel.rinas.przybylski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi