Skocz do zawartości

Tor kartingowy w Radomiu

cabaniero
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Do odważnych świat należy.

Startuje jutro z Marek o 7.00 rano. O 7.30 odbieram Daimlera spod McDonalda w Jankach.

Jak ktoś chętny to proszę dołączać się w Jankach w McDonalds o 7.30. Wypijemy kawkęi startujemy.

Jedziemy na sesje 9-13, alejak damy rade w tym upale to zostaniemy do 17.

Kiedyś muszę zajrzeć, popatrzeć i poznać.Kumpel ma warsztat samochodowy na placu przy torze. Może takie info się wam przydać gdyby trzeba było coś podłubać ew schować moto.Telefon mam w profilu.

W dniu 19.08.2012 o 14:02, YUBY napisał:

Hehehe masakra,

Było 34,5 stopnia w cieniu. Masakra to mało powiedziane.

Panowie, w tym roku jestem jeszcze w totalnych powijakach, ale na przyszły rok przydał by mi się laptimer.

Myślę, że zimę będzie można wyrwać coś w okazyjnej cenie. Chodzi o to żebym widział na bieżąco ile czasu jadę dane okrążenie. Bo tak to w sumie jak jazda we mgle.

Nie wiem jak jest na innych torach, ale myślę że nawet jak masz kostkę to i tak nie widzisz czasu ostatniego pomiaru?

Są problemy z rozłożeniem takiego laptimera np. w Poznaniu albo innych torach ( w Radomiu na pewno można).

Macie jakieś sprawdzone tanie rozwiązania? Używacie tego w ogole?

W dniu 21.08.2012 o 12:50, YUBY napisał:

Tylko na Radom, Lublin to trochę brzmi komicznie.

Może i tak, ale fajnie było by wiedzieć. O jakiej kasie mówimy za nowy używany laptimer?

W Poznaniu i na innych torach można sobie postawić nadajnik na torze bez problemu?

W dniu 22.08.2012 o 15:45, theodor. napisał:

Ten co wypadl z zakretu w pitline? ;-)

Irish, Kivi, dzieki za wspolne latanie.

Własnie coś słyszałem że nieźle ktoś (chyba na R6) przypierdolił ostro w opony na wyjściu. Koleś cały?

Co do laptimera to bez kitu polecam Wam, sam żałuje że nie miałem nigdy... nie chodzi o to żeby na niego patrzec w czasie jazdy ale w przerwach - wtedy widac czy cos tam idziemy do przodu jak dług publiczny czy cofamy sie do tyłu jak europejska godpodarka ;)

...to nie motur, LECZ TWA BANIA
...WYMAGA... tuningowania!

https://www.facebook.com/pawel.rinas.przybylski