cubamen Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 (edytowane) XIII ZLOT ROCK BLUES i MOTOCYKLE 3 , 4 , 5 LIPICA 2009r NAGRODA GŁÓWNA DLA ZLOTOWICZÓW KAWASAKI ER 6n ;) Nagroda jest do do obejżenia w salonie KAWASAKI w Zielonej Gorze, ul. Elektronowa 2 wiecej szczegułów jak zawsze na stronie klubowej http://96.3h.pl/ Edytowane 27 Stycznia 2009 przez cubamen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzester Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 A gdzie się odbędzie? Bo cos nie moge sie doszukac... Cytuj -Skolioza Team- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciemka Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 to chodzi o Łagów? Cytuj http://www.sklep.cmamoto.pl/http://www.modeka-polska.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubamen Opublikowano 6 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 Łagów oczywiscie ze Łagów :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 Łagów obowiązkowo :buttrock: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 jaki Łagów? z tego co wiem w Łagowie już zlotów nie będzie Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 To widocznie mało wiesz. Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 jaki Łagów? z tego co wiem w Łagowie już zlotów nie będzie Na szczęście to tylko plotka była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Co prawda rok temu mieliśmy właśnie w łagowie MAŁĄ scysje z "nibyochroną" z MC (ale on miał tylko pół pleców i widać było że siłą od wideł oderwany :biggrin: ) ale i tak zlot kultowy i nie można go opuścić :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 jaki Łagów? z tego co wiem w Łagowie już zlotów nie będzie jak Sławek pisze, że będzie to będzie ... rok temu mieliśmy właśnie w łagowie MAŁĄ scysje z "nibyochroną" z MC (ale on miał tylko pół pleców i widać było że siłą od wideł oderwany :biggrin: ) ........ ja podobno też ale nic nie pamiętam :bigrazz: :flesje: i było zajefajnie :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz9139 Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 NAGRODA GŁÓWNA DLA ZLOTOWICZÓW KAWASAKI ER 6n ;) http://96.3h.pl/ No to zaszaleli z nagrodä w tym roku. Ostatnio jakas Yamaha 250 byla chyba? I ciesze sie ze Lagöw, a nie jak zapowiadano -Lubieszyn. :buttrock: Czyli mozna szukac kwatery! Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Z roku na rok przyjeżdżam coraz wcześniej a miejsce coraz ciężej znaleźc. Teraz chyba już w czwartek trzeba będzie przybyc żeby się spokojnie rozlokowac. :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 ja podobno też ale nic nie pamiętam :bigrazz: :flesje: i było zajefajnie :buttrock: no ja miałem to "szczęście" że cała sytuacja była w piątek dosyć wcześnie więc pamietam ale i tak nie mam pojęcia dlaczego jest tak że zaraz jak zaczęliśmy imprezę w piątek to następnego dnia trzeba było się pakować bo była niedziela :bigrazz: oj działo się tam (widziałem na zdjęciach co robiłem :biggrin: :biggrin: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 noo masakra, jak dobrze, ze w Lagowie :) Nie ma opcji zeby nas tam nie bylo !! Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 Powiedzcie cóś o tym zlocie, bo widze że ma raczej dobrą opinię a nigdy o nim nie słyszałem. Jak to jest z tą nagrodą? Losowanie jest na wszystkich uczestników? Czy całkiem przypadkowo za każdym razem zwycięzcą nie był ktoś z MC? To "kulturalne" zlotowanie w domkach czy rzeźnia na polance z motórami całą noc latającymi 20cm od namiotu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi