Jump to content

COROCZNY XIII ZLOT ROCK BLUES i MOTOCYKLE

cubamen
 Share

Recommended Posts

XIII ZLOT ROCK BLUES i MOTOCYKLE 3 , 4 , 5 LIPICA 2009r

NAGRODA GŁÓWNA DLA ZLOTOWICZÓW KAWASAKI ER 6n ;)

Nagroda jest do do obejżenia w salonie KAWASAKI w Zielonej Gorze, ul. Elektronowa 2

wiecej szczegułów jak zawsze na stronie klubowej

http://96.3h.pl/

Edited by cubamen

• 2 weeks later...

Co prawda rok temu mieliśmy właśnie w łagowie MAŁĄ scysje z "nibyochroną" z MC (ale on miał tylko pół pleców i widać było że siłą od wideł oderwany :biggrin: ) ale i tak zlot kultowy i nie można go opuścić :bigrazz:

jaki Łagów?

z tego co wiem w Łagowie już zlotów nie będzie

jak Sławek pisze, że będzie to będzie

... rok temu mieliśmy właśnie w łagowie MAŁĄ scysje z "nibyochroną" z MC (ale on miał tylko pół pleców i widać było że siłą od wideł oderwany :biggrin: ) ........

ja podobno też ale nic nie pamiętam :bigrazz: :flesje: i było zajefajnie :buttrock:

ja podobno też ale nic nie pamiętam :bigrazz: :flesje: i było zajefajnie :buttrock:

no ja miałem to "szczęście" że cała sytuacja była w piątek dosyć wcześnie więc pamietam ale i tak nie mam pojęcia dlaczego jest tak że zaraz jak zaczęliśmy imprezę w piątek to następnego dnia trzeba było się pakować bo była niedziela :bigrazz: oj działo się tam (widziałem na zdjęciach co robiłem :biggrin: :biggrin: )

Powiedzcie cóś o tym zlocie, bo widze że ma raczej dobrą opinię a nigdy o nim nie słyszałem. Jak to jest z tą nagrodą? Losowanie jest na wszystkich uczestników? Czy całkiem przypadkowo za każdym razem zwycięzcą nie był ktoś z MC? To "kulturalne" zlotowanie w domkach czy rzeźnia na polance z motórami całą noc latającymi 20cm od namiotu?