leszek88888 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 astra 115 dosyć dziwnie mi się czyta twoje posty. pzdr Mi tak samo, dopiero 3 raz jak to przeczytałem to w miarę zrozumiałem o co chodziło autorowi tego posta... (chyba):bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Mam nadzieję, że Policji zgłosiłeś przestępstwo... Cytuj http://www.moto-batman.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal750 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Sprawa ma dalszy ciąg: Dzis zadzwonil do mnie ten koles (o dziwo z tego samego numeru) i zaczal wykrzykiwac dlaczego nie wplacilem zaliczki?!! Bo on zarezerwowal dla mnie motocykl i mowil innym klientom, ze juz sprzedany, a ja go w ten sposob wystawiam. Wylozylem kawe na lawe i powiedzialem ze rozgryzlem jego misterny plan, na co on zaczal jeszcze glosniej krzyczec, ze śledczy jestem, ze niepowazni ludzie sie tak zachowuja. Po czym przeklinajac pod nosem rozlaczyl sie. W sumie to nie dal mi dojsc do slowa tylko caly czas darł sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goccolo Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Założę się, że teraz osrany siedzi i zastanawia się jak się z tego wybrnąć :D On ma Twoje dane osobowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motocyklista 45 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Sprawa ma dalszy ciąg: Dzis zadzwonil do mnie ten koles (o dziwo z tego samego numeru) i zaczal wykrzykiwac dlaczego nie wplacilem zaliczki?!! Bo on zarezerwowal dla mnie motocykl i mowil innym klientom, ze juz sprzedany, a ja go w ten sposob wystawiam. Wylozylem kawe na lawe i powiedzialem ze rozgryzlem jego misterny plan, na co on zaczal jeszcze glosniej krzyczec, ze śledczy jestem, ze niepowazni ludzie sie tak zachowuja. Po czym przeklinajac pod nosem rozlaczyl sie. W sumie to nie dal mi dojsc do slowa tylko caly czas darł sie. Witaj,kiedy czlowiek kryzczy to mu brak argumentow slownych, nie dopuszczal Cie do glosu bobys go zaraz zdemaskowal, wiec powiedzial sorki wykrzyczal co mial do wykrzyczenia i sie zmyl,krotko to byl dupek.Pozdrawiam :crossy: :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal_akros Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 (edytowane) Wyślij mu SMS z numerem konta (twój) na który ma wpłacić kasę (wymyśl ile) i że przeciwnym razie sprawę przekażesz policji. :) Edytowane 27 Stycznia 2009 przez Rafal_akros Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goccolo Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Wyślij mu SMS z numerem konta (twój) na który ma wpłacić kasę (wymyśl ile) i że przeciwnym razie sprawę przekażesz policji. :) Takie zabawy z mentami mogą się bardzo źle skończyć. Nie wiadomo co to za szumowina i w jakich kręgach się obraca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goccolo Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 (edytowane) A co YUBY, chciałeś wpłacić zaliczkę? :biggrin: Edytowane 28 Stycznia 2009 przez Goccolo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekss771 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Michał750 Ja ostatnio miałem tez niemiłą sytuację, którą opisywałem w tym dziale. Wniosek się nasuwa sam. Okazje to nie w Polsce. U nas działa inna matematyka OKAZJA=MINA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lotnik Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Co Policja na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Wyślij mu SMS z numerem konta (twój) na który ma wpłacić kasę (wymyśl ile) i że przeciwnym razie sprawę przekażesz policji. :) Rozumiem, ze zdajesz sobie spreawe z tego, ze gdy nacisniesz przycisk " wyslij " to juz masz prokuratora na karku. To sie kolego nazywa SZANTARZ. :crossy: Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oryginalus Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 ciekawe co robi policja ,pewnie ustawia nowe fotoradary.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeKaWu Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 (edytowane) Rozumiem, ze zdajesz sobie spreawe z tego, ze gdy nacisniesz przycisk " wyslij " to juz masz prokuratora na karku. To sie kolego nazywa SZANTARZ. :crossy: To sie kolego nazywa SZANTAŻ :icon_mrgreen: Nie spinaj sie tak bo prawda jest taka ze tamten pan duzo bardziej napsocil i wcale nie bedzie mial ochoty zglaszac tego na policje. Inna sprawa ze taki sms to najglupsza rzecz jaka mozna zrobic. Nie wiadomo co to za skur***l wiec lepiej to zalatwic w inny sposob. Edytowane 28 Stycznia 2009 przez PeKaWu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 Jakiś czas temu gościowi skradziono R1. Miał zdjęcia z monitoringu ja facio wyjeżdża jego moto. Zaczął publikować to zdjęcie gdzie się dało, aż policja dobrała mu się do dupy że naruszył prawa osobiste owego złodzieja! :banghead: Cytuj Moto Psycho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pagi Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 (edytowane) Jakiś czas temu gościowi skradziono R1. Miał zdjęcia z monitoringu ja facio wyjeżdża jego moto. Zaczął publikować to zdjęcie gdzie się dało, aż policja dobrała mu się do dupy że naruszył prawa osobiste owego złodzieja! :banghead: a było było, koles chyba w wawie z blue city buchnal ta R1, zeby bylo smieszniej nie mial ani kasku ani stroju, tak w krotkich spodenkach i koszulce - mial chyba ciemne okulary i wlasciciel z monitoringu sciagnal kilka fot i poumieszczal je gdzie tylko mogl, wiem ze na scigaczu bylo o tym, w tv i wszyscy mu grozili :banghead: za to ze umiescil zdjecie ZDLODZIEJA be ZLODZIEJA zgody!!!! takie rzeczy to chyba tylko w POLSCE :banghead: w koncu nie wiem jak sie sprawa skonczyla ?? Edytowane 3 Lutego 2009 przez pagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi