ricardo Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 Witam. Zastanawiam się czy w okolicach Trójmiasta jest jakowyś KLUB MOTOCYKLI CIĘŻKICH??????? :eek: Nie ukrywam najlepiej Radzieckich.... Posiada ktoś wiedzę na ten temat -jakieś namiary telefony, częstotliwość, współrzędne geograficzne,etc... ??? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 Trudno powiedzieć ale myślę że coś by było w tej okolicy. Rzuć okiem w dział Zabytki/ruski tam znajdziesz fanatyków ruskich sprzętów. :biggrin: :buttrock: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lefthandy Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 Chodzi o ciężkie w sensie masy czy ciężkie w utrzymaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 Szukałeś w necie? Bo ja znalazłem dwa kluby motocyklowe w Gdańsku w 2 minuty, nie chce mi się dalej brnąć, ale na pewno jest tego więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 Google.pl -> Wpisz: "klub motocyklowy Trójmiasto" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Na pewno sa jakies kluby, ale najlepszy jest tu na necie, przynajmniej nie ma klopotow ze spotkaniem sie... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Storm007 Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Na pewno sa jakies kluby, ale najlepszy jest tu na necie, przynajmniej nie ma klopotow ze spotkaniem sie... :icon_mrgreen: Tak, w dziele weterany i nikt nie spiera sie o literki MC i barwy klubowe. No chyba ze jedynie obarwe lakieru na rusie (feldgrau czy khaki lepszy ;p a moze rozowy :D ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ricardo Opublikowano 26 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Szukałeś w necie? Bo ja znalazłem dwa kluby motocyklowe w Gdańsku w 2 minuty, nie chce mi się dalej brnąć, ale na pewno jest tego więcej. Owszem są tylko kategoria nie ta. "Cięzkich" klubów nie znalazłem. Pozostake mi jak mówicie ten tutaj w necie. Faktycznie dobry. Barwy już wymyśliłem, kurtkę mam właściwie nic mi więcej nie trzeba. No może zdrowia w tej chwili i pogody na inauguracyjną jazdę Anno 2009. :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Zatem witamy w klubie :flesje: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ricardo Opublikowano 27 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 I na wzajem :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Storm007 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Pamietaj ze najlepszym klubem jest grupa sprawdzonych przyjaciol... :crossy: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ricardo Opublikowano 29 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Których najlepiej poznaje się w biedzie... Tak życie nauczyło mnie dotkliwie że to stara prawda. Myśląc o klubie myślałem o czymś szerszym-jakieś spotkania, wymiana doświadczenia, jakiś wspólny emblemacik, nowe znajomości etc, etc. :crossy: Może to brzmi troszkę prozaicznie ale w pewnym wieku ten krąg znajomych się zacieśnia i jakby... maleje. Czy to się komuś podoba czy nie. Taki live ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaCek Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 Może to brzmi troszkę prozaicznie ale w pewnym wieku ten krąg znajomych się zacieśnia i jakby... maleje. Czy to się komuś podoba czy nie. Taki live ;) Już to widze jaka dogaduje się młody szczaw 22lata z 2 razy starszym gościem :smile: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 Jaki problem, wspolna pasja wspolne zainteresowania i ilu ciekawych rzaczy mozna sie dowiedziec... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaCek Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Nie to był żart oczywiście :wink: . Mam paru dużo starszych kolegów tylko że większość to H-D zero rosji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi