Acidus Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 A ha, rozumiem, że chcesz karać tych zaradnych życiowo. W końcu płaca wyższe podatki to można ich doić i mandatami. Genialne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 (edytowane) No bo to jest typowa polska mentalność. W firmie, w której pracowałem 7 lat nigdy nie dostałem ani 10 PLN podwyżki. Tłumaczenie dyrekcji było zawsze takie samo - "Przecież Ty i tak zarabiasz więcej niż inni". Tak! Ku***a! Dlatego muszę być za to ukarany, że zarabiam więcej. Dobrze że mnie w lipcu wyjebali. (Za karę :) ) pozdr Edytowane 17 Listopada 2009 przez jurjuszi Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek thunder-c Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 tak uważasz że ten co zarabia więcej jest bardziej zaradny życiowo, typowo polska mentalność proszę was, właśnie w Polsce żeby zarabiać więcej trzeba mieć "plecy", dziadka w ormo, wujka hujka, albo nie wiadomo jakie układy żeby Cię przyjęli do jakieś normalnej firmy i godziwie płacili, albo kraść "legalnie" no i pozostaje ten % jakże zaradnych życiowo, chcesz szukać sprawiedliwości rozejrzyj się dookoła i trochę pokory, bo nie znaczy że ten który ma mniej jest gorszy albo głupszy często jest wręcz przeciwnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Acidus Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Ale bzdury opowiadasz. Wow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek thunder-c Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 widzisz i ja mam to w d.... bo tylko na tyle Cię stać wow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 skoro 100% użytkowników dróg złamało, bądź cały czas łamie przepisy to wg mnie znaczy, że ten przepis jest chory, a nie, że wszyscy obywatele to przestępcy Wypowiesz sie moze w stosunku do poostalej czesci EU / UE ? ? ? .... tam są osobne drogi dla traktorów wyjeżdżających z pola, Chyba nie o tej samej Austrii mowimy :icon_mrgreen: jestem ciekawy jakby wygladał ruch w Warszawie, jakby jednego dnia wszyscy kierowcy by sie zmówili żeby jeździć tylko przepisowo. mysle ze nie daloby sie jezdzic Moge Ci powiedziec, ruch bylby o wiele plynniejszy i przebiegal sprawniej. Ciest suie, ze to w W-wie niemozliwe bo Twoj swiatopoglad legl by w gruzach, i co wtedy ? :icon_mrgreen: :crossy: Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Yo! A Twoj by legl, jakbys sprobowal pojezdzic przepisowo u nas :) Buzka! Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 A co nie da się? Da! :bigrazz: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Acidus Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 (edytowane) Stary takich głupot nie można inaczej skomentować. Nie dziwi mnie, że zarabiasz tak mało. Naprawdę. Edytowane 17 Listopada 2009 przez Acidus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek thunder-c Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 a ja życzę Ci żebyś zarabiał jeszcze więcej .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrek Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 tak uważasz że ten co zarabia więcej jest bardziej zaradny życiowo, typowo polska mentalność proszę was, właśnie w Polsce żeby zarabiać więcej trzeba mieć "plecy", dziadka w ormo, wujka hujka, albo nie wiadomo jakie układy żeby Cię przyjęli do jakieś normalnej firmy i godziwie płacili, albo kraść "legalnie" no i pozostaje ten % jakże zaradnych życiowo, chcesz szukać sprawiedliwości rozejrzyj się dookoła i trochę pokory, bo nie znaczy że ten który ma mniej jest gorszy albo głupszy często jest wręcz przeciwnie! Dokładnie :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adel Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 ja z racji nagromadzonych punktów zmuszony jestem do przepisowej jazdy i muszę stwierdzić, że wcale nie jest bezpieczniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawidP Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 No a ja się pochwale, że mam 0 pkt. :P Yuby gdybym miał w obecnej chwili tyle punktów co Ty to nie miałbym już prawka. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek78 Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 żeby zarabiać więcej trzeba mieć "plecy", dziadka w ormo, wujka hujka, albo nie wiadomo jakie układy żeby Cię przyjęli do jakieś normalnej firmy i godziwie płacili, albo kraść "legalnie" no i pozostaje ten % jakże zaradnych życiowo niekoniecznie, jest jeszcze jest odmiana szczura koncernowego :D oni tez nieźle zarabiają, tyle ze cale swoje życie podporządkowują firmie, co jest IMO chore :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Acidus Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Zawsze można być wybitnym lub zrobić coś własnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi