pcbr125 Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 tak jak wyzej do sprzedania nowy kask cena 300 zl nigdy nie jezdzony przymierzylem go pare razy brak kartona i naklejki na szybe z tad taka niska cena bez najmniejszaej ryski kolor siwy/czarny+ brokad kontakt GG -1912992 dla zainteresowanych moge wyslac zdjecia ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 tak jak wyzej do sprzedania nowy kask cena 300 zl nigdy nie jezdzony przymierzylem go pare razy brak kartona i naklejki na szybe z tad taka niska cena bez najmniejszaej ryski kolor siwy/czarny+ brokad kontakt GG -1912992 dla zainteresowanych moge wyslac zdjecia ;) nie ten dział!!!! miejsce to : G I E Ł D A pozdrowiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kr69 Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 jaki rozmiar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 tak jak wyzej do sprzedania nowy kask cena 300 zl nigdy nie jezdzony przymierzylem go pare razy brak kartona i naklejki na szybe z tad taka niska cena bez najmniejszaej ryski kolor siwy/czarny+ brokad kontakt GG -1912992 dla zainteresowanych moge wyslac zdjecia ;) Bez łaski - http://www.allegro.pl/item521024938_promoc...lack_299zl.html Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chorcio Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 No to dałeś pcbr125 promocyjną cenę dla kolegów z forum!!!!!!!!! Nic tylko kupować!!!!!! Cytuj <p>była mz - była xj600s - była vn800 - była vl 800 - był Road King 1550 - był Fat Boy TC 96 - była Electra TC - był Night Rod - był Heritage Softail TC jest Electra i Softail Springer - malina. :wub: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcbr125 Opublikowano 16 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 rozmiar " M " 56-57 cm pozdrawiam ;) jesli chodzi o cene to przepraszam mialo byc 250 :banghead: nie wiem czemu tak mi sie napisalo .. :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 jesli chodzi o cene to przepraszam mialo byc 250 te 150 zl to ostateczna cena czy do negocjacji ?:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 dobra dam 151plnów, niech stracę! Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcbr125 Opublikowano 16 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 smieszne co ? za 150 to kup sobie tigera i tornado dla plecaka pozdro :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadeo Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 No i po co te nerwy? Jak widzisz żadnej okazji nie zapodałeś, a każdy woli w podobnej kasie kupić ze sklepu i mieć gwarancje. Więc jeśli nie zamierzasz zejść z ceny, to zacznij się do niego przyzwyczajać. Nie zrozum mnie źle, nie mam w tym żadnego interesu, ot taka rada. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcbr125 Opublikowano 17 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 wybacz ale nie ja zaczalem. a do kasku wcale nie musze sie " przyzwyczajac " za to ja proponuje koniec tej ,mysle bezsensownej dyskusji ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivan161 Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 pcbr125 ze tak zapytam... Czyzby prezent sie nie udal??? Bo jak to pisales na innym forum kask wlasnie mialbyc prezentem ktory mogles wybrac sobie na swieta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcbr125 Opublikowano 17 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 no niestety nie .. jest dla mnie za mały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi