Rafał.89 Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zamierzam zakupić porządne ubranie na choppera, w cenach się nie orientuję i czy mógł bym zakupić spodnie, kurtkę i buty tak do 1500zł ale z tego co mi się wydaje to za te pieniądze "porządnego" kompletu to nie znajdę, na firmie mi bardzo nie zależy. Więc czy lepiej będzie żebym kupił teraz porządne spodnie za rok porządną kurtkę i za rok porządne buty? Chyba że wie ktoś gdzie można kupić nawet używane ubranie, szukałem po lumpeksach ale nic nie znalazłem na swoje wymiary :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goramo Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zobacz ofertę firmy TARBOR - na spodnie + kurtka na pewno wystarczy, a może i jeszcze na jakieś tańsze kawaleryjki. A jak nie na buty to na rękawice napewno. Firma polska z długoletnim doświadczeniem i raczej o jej produktach użytkownicy częściej się wypowiadają pozytywnie niż negatywnie. W dodatku nie ma problemów z przeróbkami ciuchów lub uszyciem na wymiar. Ja co prawda nie mam od nich ciuchów, ale wiele razy oglądałem praktycznie cały asortyment dostępny w sklepie w Wawie i przymierzyłem pewnie z połowę modeli kurtek i spodni po kilka razy. Jakość wydaje się naprawdę OK. Ceny raczej nie są kosmiczne. SR50 -> S53 -> Intruder M800Z -> CBF1000 -> VFR800FI -> CB1000R -> CB1300SA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadeo Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 http://www.tarbor.pl/index.php?mode=oferta Ja zawsze będę polecał tą firmę. Szyją na zamówienie i na wymiar, i wprowadzili jakiś czas temu technologię outlast (szczegóły na stronie). Sądzę, że wszyją ci to cudo w dowolny momodel kurtki, czy spodni. Zadzwoń i popytaj, naprawde bardzo komunikatywna obsługa. Pewnie zaraz usłyszysz, że markowe firmy dadzą ci więcej- jeździłem w ramonezie kumpla, która kosztowała go 1300zł, i jak dla mnie nie było żadnej różnicy w stosunku do mojej z tarboru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał.89 Opublikowano 15 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 Dzięki wam wielkie, chciał bym jeszcze kupić to ubranie przed rozpoczęciem sezonu może będzie taniej :icon_biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucio Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zapytam tak trochę z innej strony - a porządny kask masz? Jeżeli chcesz brać "na raty", o zacznij od kurtki i butów + ochraniacze na kolana pod portki. Czasem w sekendhendach można trafić niezłe ciuchy za gupie pieniądze - polecam. ucio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 zechciej następnym razem skorzystać z wyszukiwarki. takie tematy przewijają się tu na okrągło, więc i archiwalne posty są pełne porad po drugie zacznij precyzyjnie formułować tematy, bo np. powyższy nic kompletnie nie mówi jsz „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi