rosa102 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Witam Forumowiczów! przyszedł czas na zmiany i pochwalę się nabyłem dzisiaj drogą kupna GSXR K3 1,0 Jednak nie potrafię dodać foto.Pewnie dzisiaj nie usnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goccolo Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 gratulacje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aygor Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 GRATULACJE!!! Znam to uczucie, a zima nie odpuszcza!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astra115 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 no gratulować :D takiej maszyny ja też nie mogłem spać mało nie wyskoczyłem z okna z 8 piętra jak kupiłem swoją MZ :P dokładnie dzisiaj nie uśniesz xD pzdr i jeszcze raz gratuluje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosa102 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 dacie wiarę moja kobieta chce mnie w domu nie w garażu i mówi abym to moto wstawił do mieszkania(pokoju)tylko skąd wziąć jeszcze 3chłopa? :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Hehe. Gratujacyje. :biggrin: Moja żonka chodzi za mną do garażu i uczy się grzebac w moto bo też nie znosi rozstania. :biggrin: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosa102 Opublikowano 17 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udało się !dodałem zdjęcie.Dzisiaj odpalałem ale to pięknie pracuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba1100 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 Gratulacje :clap: ! Zimno jeszcze w cholerę na jazdy :banghead: , ale... Dni już coraz dłuższe :biggrin: , w słońcu nawet w plusie... Poczekamy i polatamy :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosa102 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 Gratulacje :clap: ! Zimno jeszcze w cholerę na jazdy :banghead: , ale... Dni już coraz dłuższe :biggrin: , w słońcu nawet w plusie... Poczekamy i polatamy :crossy: Aż się boję jak oglądam co robi na drodze 1000 to myślę że 750 by wystarczyło dla mojej turystycznej jazdy ale cóż pewnie się nauczę jeżdzić tym potworem?bo latałem gsxf600 :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domieniek Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 Gratuluję :flesje: Cytuj Motorynka - Komar 50 - Jawa TS 350 x2 - Mz Etz 251e - Kawasaki zx6r 636 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kirek Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 Gixerować! Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tweety13 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 Gratuluje !!! Musisz porządnie oblać nowy nabytek :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosa102 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 Gratuluje !!! Musisz porządnie oblać nowy nabytek :flesje: Pewnie powinienem dać w dynię ale mój organizm nie toleruje alkoholu nie powiem szampan był :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi