Jump to content

ASRT - Africa Journey - Maroko - 11.o6.2oo9

MYCIOR
 Share

Recommended Posts

hej chłopaki a co w 'o9?? ASRT 2nd Expediton June 2oo9???Ja mam smaczka na jakiś konkretny wypad tak jak w tym roku, ale nie jestem płodny w propozycje.Moze ktos coś wymysli i zapoda na FM , potem my sie dopiszemy i bedzie znowu cacy wypad.

pzdr

• 2 weeks later...

Siemanko :icon_rolleyes: Dawno tu nie zaglądałem bo coś ostatnio nie mam czasu.

Widzę że się znowu coś szykuje - ja myślałem coś takiego Alpy Szwajcarskie, południe Francji aż do Marsylii i jakieś leniuchowanie w Saint Tropez - znajomy z południa Niemiec by się podpoił, powrót przez Francję aż do Koln w Niemczech i tam wizyta na Nurburing i przejazd pułnocną pętlą toru :icon_mrgreen: "zielone piekło" :buttrock:

Z nurburgu szybka strzała autostradami do chaty. Jakie dokładnie trasy i miejscowości jeszcze nie śledziłem ale całość wyjdzie z 5 tys km ;)

Ale narazie to tylko jakieś tam plany bo nie wiadomo czym pojadę bo nie mogę sprzedać moto i w ogóle co będę robił. Ale może się coś wyklaruje bliżej wiosny.

Pozdro

Widzę że się znowu coś szykuje - ja myślałem coś takiego Alpy Szwajcarskie, południe Francji aż do Marsylii i jakieś leniuchowanie w Saint Tropez - znajomy z południa Niemiec by się podpoił, powrót przez Francję aż do Koln w Niemczech i tam wizyta na Nurburing i przejazd pułnocną pętlą toru :D "zielone piekło" :D

Z nurburgu szybka strzała autostradami do chaty. Jakie dokładnie trasy i miejscowości jeszcze nie śledziłem ale całość wyjdzie z 5 tys km :D

no nop no.. jestem za Panowie i Panie :icon_evil:))

ale pamietacie? ktos cos mowil o Maroko??:eek:))

natomiast jesli chodzi o głownego planiste Enzo to wierze ze i tym razem zaplanowal dzien za dniem km. za km.....

wprowadzi sie nasz stary wspolczynnnik zwany CHAOSEM wywołany imprezowaniem roznymi srodkami w plynie itp... i bedzie znow wycieczka jak znalazl :).

ja moge nawet wziac swoj aparat, ktorego jescze nie mam i Enzowi robic zdjecia :rolleyes:

aaa.. tylko szybko musze sie gixa pozbyc, kupic fajerka i dr`ke :wink:)) pojawe wtedy dr w supermoto za wami ;)

Edited by Tazzman

www.motoautostrada.pl zobacz co robią dla Ciebie inni motocykliści

Siemanko :icon_twisted: Dawno tu nie zaglądałem bo coś ostatnio nie mam czasu.

Widzę że się znowu coś szykuje - ja myślałem coś takiego Alpy Szwajcarskie, południe Francji aż do Marsylii i jakieś leniuchowanie w Saint Tropez - znajomy z południa Niemiec by się podpoił, powrót przez Francję aż do Koln w Niemczech i tam wizyta na Nurburing i przejazd pułnocną pętlą toru :bigrazz: "zielone piekło" :lalag:

Z nurburgu szybka strzała autostradami do chaty. Jakie dokładnie trasy i miejscowości jeszcze nie śledziłem ale całość wyjdzie z 5 tys km :wink:

Ale narazie to tylko jakieś tam plany bo nie wiadomo czym pojadę bo nie mogę sprzedać moto i w ogóle co będę robił. Ale może się coś wyklaruje bliżej wiosny.

Pozdro

Enzo wszystko super tez sie pisze na to. W tym roku chcialem jechac na Nürburgring (tak to sie pisze :biggrin: :P ) posmigac ale jakos nie wyszlo.

To moj kultowy tor nie raz tam jezdzilem wirtualanie w GPLu :D

Co do wyjazdu to napewno odpada data pomiedzy 6 a 15 lipca bo 12 lipca bo wlasnie wtedy jest wyscig f1

a tydzien przed jak kilka dni po nie mozna jezdzic po torze (choc f1 rozgrywa go na nowym obiekcie a nie na Polnocnej petli Nordschleife) to taka mala sugestia w czasie planowania trasy ;)

super a ja pewnie znowu nie dam rady :D

troche dziwnie ta odpowiedz brzmi gdy nawet data wyjazdu nie zostala zaproponowana... ;) :/

Nooo

Wreszcie cos ruszyło. Jestem na 3 x tak ;-)

Co do wyjazdu to napewno odpada data pomiedzy 6 a 15 lipca

tak czy owak to mi ta data tez nie pasuje, ale jesli wypad byłby w okolicach 1 czerwiec do 5 lipiec to bym znalazł troche czasu :icon_mrgreen:

pzdr

w tym sezonie moje szaleństwa na moto będą bardzo ograniczone czasowo. Z 2ka dzieci będzie ciężko się wyrwać na dłużnej samemu Córa Majka ma 2 lata co niektórzy poznali do sklepu mi nie daje wyjść :rolleyes: a syn Sebastian ma 2 tygodnie i zona raczej mnie nie puści a i finans wiadomo. Chyba poczekam jak do szkoły pójdą, wyśle je na jakieś kolonie to będę miał czas dla siebie ;).

zrobmy moze ten wyjazd jak w tym roku.... 13.06 - sobota a w powrot 28.06 niedziela :lalag:

taniej, nie za cieplo i w sam raz :( a...15fgo mam urodziny to sie obleje :D

www.motoautostrada.pl zobacz co robią dla Ciebie inni motocykliści

Panowie co do wyjazdu 2oo9 To ja nie musze wiedzieć gdzie kiedy po co i dlaczego, ja już moge zapakować się i jechać nawet na biegun z wami :wink:

jade na 100% i na pewno nie robie już lipy i jade na całe 2 tygodnie ( lub cały wyjazd jeżeli będzie miał on mniej lub więcej niż 2 tygodnie) a nie jeden tydzień jak w tym roku

NIe zaskocze Was jak oczywiscie tez sie podpisze pod tematem!!!!! Ja juz wstepnie rozmawialem jakis czas temu z LukeremZet i planowalismy zajac sie od stycznia wypadem w strony Maroca. Trasa i data jeszcze jest elastyczna, wiec cala stara ekipa wspolnie zdecyduje, tak aby wszyscy mogli razem pojechac.

P.S Ekipa sprawdzona i jest w 100% OK , wiec osobiscie nie ryzykowalbym zbieraniny, ktora wnosi ryzyko spadku zadowolenia chociaz o 1%...... opieram sie doswiadczeniem z moich ostatnich wypadow nie zwiazanych z tematem.....

Edited by wokibart

zawsze mozna polaczyc Maroco z Fracja i Hiszpania... (ibiza :banghead: heh ) tak glosno mysle :icon_mrgreen:

tor nurburgring po musimy zaliczyc - 176 zakretow a dlugosc ponad 25km poezja :notworthy: Jak ktos nie kojarzy to mozna luknac to -> http://pl.youtube.com/watch?v=iwtyZosuPNE&fmt=18 :biggrin:

Edited by Tytus