enZo Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 Heheh no widzisz Pawełek, już mamy sponsora na kratę browara i wiadro farby do asfaltu :biggrin: Jeszcze miotły kupimy i parasolki dla miejscowych lachonów :biggrin: no i krzesełka dla machaników w depo :icon_mrgreen: Jak stopnieje śnieg to bierzemy się za malowanie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mobilaiz Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 (edytowane) No jak jeszcze Iskre namówicie i mi enzo ją wypożyczysz i parasolkę będzie trzymać nad moją drogocenną głową to dorzucam 1000 PLN :bigrazz: No a Wy jak enzo wspomniał zadowolicie się miejscowymi lachonami. Coż ja wysoko stawiam sobie poprzeczkę nawet na torze pod Rzeszowem :biggrin: Edytowane 20 Stycznia 2010 przez Mobilaiz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p A q Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 Jeśli ten Wasz tor będzie taki super chruper jak mówicie to przekażę na niego całe 200zł :bigrazz: Tylko potrzebuję faktury coby sobie w koszty wpuścić :biggrin: Faktury ci nie wystawie ale moge napisac np twoja ksywe biala farba na prostej stert-meta albo - Mobilaiz nasz honorowy daroczynca :D. Mysle ze poczatkiem kwietnia powinno byc juz wszystko gotowe, wtedy sie oglosze na innych forach zeby tutejsi wiedzieli ze mamy juz u siebie TORek. Jedyny problem to moga byc babki ktore tamtedy sobie chodza na cmentarz ale je latwo da sie przestaszyc :P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enZo Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 No jak jeszcze Iskre namówicie i mi enzo ją wypożyczysz i parasolkę będzie trzymać nad moją drogocenną głową to dorzucam 1000 PLN :bigrazz: No a Wy jak enzo wspomniał zadowolicie się miejscowymi lachonami. Coż ja wysoko stawiam sobie poprzeczkę nawet na torze pod Rzeszowem :biggrin: Sorry Mobila ale Iskra została stowrzona do wyższych celów niż trzymanie parasolki nad twoją pustą głową i nie da się jej kupić za 1000 zł :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p A q Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 (edytowane) TOR pAq in bratkowice :buttrock: :icon_razz: wstepny projekt, mozliwe ze zajda jeszcze drobne zmiany w trakcie prac z farba i penzlem Dlugosc toru to okolo 200m Predkosc max to okolo 60km/h Plac na ktorym bedzie nasze torowisko jest gminny i teoretycznie inni (nauka jazdy, ludzie parkujacy samochody przy wizycie na cmentarzu) maja przed nami pierwszenstwo. Takze bedzie trzeba wybierac takie momenty kiedy plac jest wolny. Jest to mala przeszkoda ale za plac nie ma oplaty wiec nie mozna nazekac. Ludzie nieraz chetnie sie zatrzymuja i ogladaja jazde a czasem nawet podpuszczaja, wiec mamy poparcie spoleczne. Policja nie stamowi zagrozenia, raz przyjechali skonrolowali mnie i pojechali w swoja strone. Legenda zielony - linia toru czerwony - niebezpieczne miejsca dzewa, budynki, slupy elektryczne niebieski - 8 o srednicy 32m na ktorej mielismy szkolenie motocyklistow bialy - łuk nauki jazdy szary - droga dojazdowa na cmentarz Edytowane 29 Stycznia 2010 przez p A q Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeKaWu Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 (edytowane) ... Edytowane 29 Stycznia 2010 przez PeKaWu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Nowe info http://pionki24.pl/miasto/854/tor-pionki-w-czerwcu-2011.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mobilaiz Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Nowe info http://pionki24.pl/miasto/854/tor-pionki-w-czerwcu-2011.html Ja tu chciałem zdjęcia toru zobaczyć a tu jakieś ślubne mi wychodzą :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Sprawa tak sie dłuży bo chyba nie ma kasy "na datki" tak to troche w łape by dali i po sprawie tor by był w tamtym roku już ;] W razie co u nas świerze info jak tylko coś wiadomo www.motopionki.cba.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MV Luk Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 Jak to w polsce pogadane, pogadane i po torze a u Mobila za domem już kończymy tworzyć nasz przybytek do jazdy... bardzo technicznej :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p A q Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 No to jak widac na podkarpaciu powstaja 2 nowe tory :D . Jeden u mobila drugi u mnie, ciekawe ktory lepiej wyjdzie... Dajcie znac jak juz to bedziecie miec gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MV Luk Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Oficjalne otwarcie toru 20 marzec :) Mobil konczy apekty techniczne, ja się w alkohol w makro zaopatrzam, Iskra zajmuje się całym marketingiem imprezy. Od godziny 10 proponujemy mniej więcej do 12 jazda na naszym torze, ok 13 motocykli. Na 13 jedziemy Iskra załatwiła już z koleżanką cały ekipie panit ballową i lecimy na ok 13 moto wstępnie ok 25 km od rzeszowa. Tam czeka drużyna 15 osób co będzie z nami miałą wojnę :D po paint ballu wsiadamy na moto robimy jakąś rundke, wracamy na tor jeździmy i pijemy u Mobila i robilmy grillem all. Zapraszamy forumowiczów kto da radę być :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Mapke dajcie. Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 eeeeee Panowie - a jest gdzie potem zrzucić zwłoki? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MV Luk Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Mycior u Mobila na chacie można spokojnie zostać. Nie jedne zwłoki tam zostaną. Oscar specjalnie dla Ciebie mapa dojazdu http://mapy.google.pl/maps?f=d&source=s_d&...6,14.128418&z=6 :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi