Śliwa Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Guzol napisał: Witam ! Mam pytanie ,czy ktoś z was się orientuje jaka stacja telewizyjna będzie transmitować wyścigi MotoGP w sezonie 2009 ? SportKlub Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Śliwa napisał: SportKlub pewne?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 powątpiewasz w informacje od moda :icon_question: chcesz bana :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CRASH Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Śliwa napisał: SportKlub No to trza N-ke zamawiać. Śliwa w piątek na targach będziecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Śliwa napisał: powątpiewasz w informacje od moda :icon_question: chcesz bana :icon_twisted: nie, dziękuję pozdrowiony CRASH: w upc też jest sportclub Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R6surfer Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Śliwa napisał: Mick na pewno wie, ale google pewnie też... http://www.motogp.com/en/Subscribe http://motogp.events-coverage.com/ http://live-racing.tv/ Kolegę pewnie bardziej interesowałoby darmowe oglądanie :) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 jak nie bedzie wyboru to i dla motogp kilka eurasów poświęcę pozdrowieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 CRASH napisał: Śliwa w piątek na targach będziecie? w sobotę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 OOoo ale lipa... W takim razie skorzystamy z zapro, ja poproszę czipsy delikatnie solone a co lubi Karol to nie wiem :D Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 foks napisał: a co lubi Karol to nie wiem :D Dom Perignon z 1966 (1500$ za butelkę, ale to chyba nie problem?) i orzeszki solone :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomba7 Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Śliwa napisał: SportKlub Całe szczęście, że kablówka Aster ma ten kanał w swojej ofercie :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzol Opublikowano 18 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Z deszczu pod rynnę..... Sportklub ???? to już bym wolał Eurosport :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mick Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 http://www.motogp.com/en/news/2009/Polish+...unced+in+Warsaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghostdooog Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 a jednak Sportklub, jak dla mnie pasi :clap: , choć jednak Eurosport jest chyba bardziej dostępny... dobrze że w ogóle będzie gdzie oglądać :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JERY Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Mirek, idziesz w slady Sliwy?:P To ja zamawiam juz teraz jakas dobra miejscowke. Cipsy przyniose, nie bede wydra :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi