Z3US Opublikowano 20 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2004 No oczywiście, spawarka zła nie jest. Ale profesjonaliści pzreszli już na migomaty. Sam mam spawarkę 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymus Opublikowano 20 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2004 A nie migomat przypadkiem Zaraz się popłacze chyba! Faktycznie zrobiłem głupi błąd nie mam takiej maszynki więc nie wiem jak poprawnie się nazywa WYBACZCIE! No oczywiście, spawarka zła nie jest. Ale profesjonaliści pzreszli już na migomaty. Sam mam spawarkę Też chętnie bym sobie sprawił MIGOMAT-a ale na to potrzebne jest troche pieniędzy. Ale najpierw chyba sprawie sobie samo przyciemniająca sie maskę bo już tyle razy oczka sobie naświetliłem ze szkoda gadać. Spawałem kiedyś migomatem w Castoramie była prezentacja każdy kto chciał mógł sobie pospawać (oni też mieli tą zajebistą maskę). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 20 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2004 Nawet niewiedziałem że takie maski istnieją. Bo w takiej zwykłej to w ogóle nic niewidać :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ryjek Opublikowano 24 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2004 WitamMam takie pytanie czy ktos nie zuwazyl śmiesznego ryja cypheriusa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cypherius Opublikowano 24 Lutego 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2004 hmmm - stary sie powtarzasz. do admina : prosze o skasowanie tych OBRAZAJACYCH postow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 27 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2004 Znalazłem w necie całkiem fajną jawkę zrobioną na streeta. Ma gaźnik od jawy 90, cylinder 60ccm i polerkę kanałów. Zwóćcie uwagę na tylny wahacz, można po nim poznać że to jawa 50 typ 21. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 27 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2004 Jawka moze spoko, nie podoba mi sie jedynie bak. Reszta OK. Aha mam do Ciebie pytanie co to jest "gaznik od jawki 90 " :?: . Ja tam takiej jawki nie znam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 27 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2004 Była kiedyś taka jawka. Miała 90 cm 3, raczej żadki model koleś kupił kilka lat temu i niegdy nie wyjechał bo częsci do niej nie może znaleść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 28 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2004 Ja tam takiej jawki nie znam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 28 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2004 Całkiem przyjemny motorek :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 28 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2004 http://www.jawamania.cz/ Tu macie od pyty różnych Jaw, większość jest po prostu zajebista Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rider Opublikowano 28 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2004 http://www.jawamania.cz/ Tu macie od pyty różnych Jaw' date=' większość jest po prostu zajebista[/quote']Nawet nie wiedziałem, że jawa ma taką bogatą historię...Te stare modele są przepięknę, nawet bardziej misię podoboją niż harleye z tamtych lat. :twisted: A ten motocykl na stronie startowej po prostu miodzio!!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manulo Opublikowano 28 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2004 Zakochałem się: Jest piękna :D :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 28 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2004 tez ogladałem to sporo czasu.... ja wiedzialem ze jawa produkwala wiele modeli, ale ze samochody... mieli tez żużlowe i crossowe motocykle w latach 70 i 60, na stronie jest wszytko Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 29 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2004 Czytając Wasze wcześniejsze wypowiedzi bardzo mnie ten sprzęcik zaciekawił niestety nie moge otworzyć żadnego zdjęcia :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi