tato81 Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 Adam M. napisał: "Kiepsko jezdzi dlatego ma maly przebieg." Sugerujesz że hondamatic źle się sprawuje i nie warto takiej kupować? Czy twierdzisz że akurat ten konkretny egzemplarz musiał być jakis felerny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 Nie, automat po prostu zabiera caly "edge" z jazdy Hondy nie mowiac ze wyglada nieciekawie - dlatego ludzie robia tym niewielkie przebiegi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zenoo Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 http://www.allegro.pl/item943680870_yamaha...cafe_racer.html nie wiem jak dla was, ale mnie razi ta odwrócona kierownica, rodem Ogar 205, lampa tylna z alledrogo (kierunki też?), lakierowane błotniki... własciciel "spaścił" jeden z najładniejszych moim zdaniem motocykli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tato81 Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 zenoo zgadzam się - ta kierownica to jakas porażka! Ewidentnie jest to zwykła kierownica wykręcona w dół i tyle. Motor udaje cafe racer i jakoś mu to nie wychodzi. w ogóle cena jaką wołają za niego to jakas pomyłka. Myslę że z Niemiec za tą cene można sprowadzic całkiem niezły egzemplarz w orginale - w zasadzie wiem bo sprawdzałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saltus Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 (edytowane) Przecież to jakaś kpina, zmienił siedzenie i szuka jelenia. Powinien zostać wychłostany pytką po twarzy.... p.s. i chyba pomyliły mu się motocykle typu cafe-racer z bobberami Edytowane 5 Marca 2010 przez Saltus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tato81 Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 a może to jakiś cafe-bobber :icon_eek: ale jaja, hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saltus Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 cena 18.000 i jeszcze to perfidne przetarcie na baku :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurbassteck Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 (edytowane) Zastanawiam się nad: Honda CX 500 C oraz Honda VT 500 e Nie chcę zakładać nowego tematu, a te powyższe wydają mi się dość atrakcyjne, nie licząc ligtbarów :banghead: Na co zwrócić uwagę, proszę o pomoc. Umówię się niedługo na ich obejrzenie, gość mieszka sądząc po otoczeniu ze zdjęcia niedaleko ode mnie. Edytowane 6 Marca 2010 przez jurbassteck Cytuj www.jerzysowajr.weebly.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zenoo Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Zastanawiam się nad: Honda CX 500 C oraz Honda VT 500 e Nie chcę zakładać nowego tematu, a te powyższe wydają mi się dość atrakcyjne, nie licząc ligtbarów :banghead: Na co zwrócić uwagę, proszę o pomoc. Umówię się niedługo na ich obejrzenie, gość mieszka sądząc po otoczeniu ze zdjęcia niedaleko ode mnie. wizualnie - zdecydowanie CX, nawiasem mówiąc zanim kupiłem rok temu moją CB też myślałem o CX-sie, i pewno bym kupił gdybym nie pogadał okazyjnie ze znajomym mechanikiem, który zdecydowanie mi odradził zakup CX z uwagi na (podobno) strasznie ciulaty system chłodzenia tego silnika, który póki chodzi to chodzi, ale jak się spierd.. to kaplica, koszt naprawy w przypadku tańszego egzemplarza może dorównac jego cenie... dlatego kupiłem CB chłodzoną powietrzem... odnośnie stylistyki tej konkretnie VT to powiem tylko tyle, że mnie osobiście nigdy nie podobały się motocykle, które miały więcej plastiku niż "żelaza" pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurbassteck Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 (edytowane) CX na pewno odpada, byłem dziś obadać i przy okazji napatoczyłem się na inne. Facet handluje hondami, miał trzy Shaddowki VT500, VT500E i CX. Poprzymierzałem je sobie i niestety dla mnie, CX jest za mała, tzn ja jestem dość wysoki (191) i z racji na długie nogi, prawym piszczelem zahaczam o cylinder :( Co do Shaddow VT500, dwie sztuki były malowane (Shadow VT500, przynajmniej zbiornik, jedna w oryginalnych barwach jeszcze z naklejkami z fabryki, ale z kolei najdroższa. Cena tej najdroższej, to 5200 (ostateczna), są oczywiście niezarejestrowane, ale posiadają dokumenty. Przebiegi (raczej nie realne) od 60-70000, podejrzewam przejście licznika przez 000000, roczniki od 84-89. Raczej się zdecyduję na tę najdroższą i jednocześnie najbardziej oryginalną. W przyszły piątek umówiłem się na odpalenie i przejażdżkę. Edytowane 7 Marca 2010 przez jurbassteck Cytuj www.jerzysowajr.weebly.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szparag Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 (edytowane) Witam. Jeśli jesteś jeszcze zainteresowany VT 500 E , to mam takową . Prosto z Niemiec, przebieg niecałe 60 tysięcy, Posiada książkę serwisową , oryginalną instrukcję obsługi, dwa kufry krause z epoki. Jest w oryginalnym lakierze. Motocykl po bardzo dużym przeglądzie, wszystko idealne, no może BDB ma w końcu prawie 30 lat :) Oddam za 4500 zł Jesteśmy 50 km od ciebie więc może warto zobaczyć :) www.stajniamotocyklowa.pl Poślij na PW maila to mogę wysłać zdjęcia :) Edytowane 7 Marca 2010 przez szparag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurbassteck Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Dzięki, ale raczej skupię się na Shaddow 500 c, mój wujek zaraził mnie motocyklami, a przede wszystkim uwielbiałem słuchac Jego opowieści o chopperach, więc raczej chopper :) Tylko jeszcze kwestia który z tych co widziałem.. Cytuj www.jerzysowajr.weebly.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart3q Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 Przymierzałeś się do tej vt500 c ? Jestem podobnego wzrostu i też mi się podoba, nie za mała by była dla Ciebie? Czy gabarytowo ok? Cytuj http://www.apanonar.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurbassteck Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 (edytowane) Dla mnie jest w sam raz, ale przydałyby się spacerówki, bo podpórki pod stopy są jakby za bardz z tyłu w porównaniu z XS 400 :) Najlepiej, jak sam się przymierzysz, wtedy będziesz miał właściwy pogląd sytuacji. Edytowane 8 Marca 2010 przez jurbassteck Cytuj www.jerzysowajr.weebly.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tato81 Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 Jurbassteck napisałeś że gość handluje Hondami. A orientujesz sie może czy sprowadza tez coś na zamowienie? Ja ciagle poszukuje dla siebie jakiejś hondy cb four. Jak uwazasz warto z gościem sie skontaktować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi