Skocz do zawartości

Jak to robią Francuzi ?

balzac
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nieźle. Trochę słabo widoczne są ich maszyny na drodze, i ubiór też kiepski co pewnie wpływa na ich bezpieczeństwo. :banghead:

MotorcycleStorehouse Dealer.

Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla!

Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę.

ale o ssssssso hodzi?

o to że najpierw żandarmów szkolą w lesie na enduro, a puźniej stopniowo na cięższe maszyny. Nie ma sie czym podniecać, bo w Polsce jest identyczny system szkoleń policjantów RD na motocyklach. Najpierw crossy, puźniej stopniowo jeżdzą na cięższych sprzętach.

Robert Pardej z PRO-MOTORA opowiadał mi jak wygląda szkolenie i egzamin na A we Francji.

Tam też zdają na takim torze z górkami. Tyle, że są normy czasowe. Trzeba się ostro składać, żeby normy nie przekroczyć. A u nas? Oblewasz za jechanie 40 km/h w miejscu gdzie wolno 50. :banghead:

Destruction of the empty spaces is my one and only crime

Ja tam nic specjalnego w tym filmie nie widziałem. Jeżeli chodzi o skill to proponuję to:

http://video.google.pl/videoplay?docid=-35...Cg&q=motorcycle

Już pewnie było, ale wg, mnie to jest dopiero szacun.

Na pewno ci francuzi coś tam więcej umieją , ale na tym filmiku to tego widać nie było...

ot, reklamówka propagandowo-rekrutacyjna....

Ponieważ racjonalne myślenie nie jest tym, na czym opiera się żaden z dyskutantów, nie ma co oczekiwać, że jakakolwiek argumentacja, która nie trafia do emocji, przekona go do przyjęcia lepszych zasad. David Hume, An Enquiry Concerning the Principles of Morals