mikit_bp Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 Ja śmigalem w Sharku rsx a od jakiegoś czasu XR1000 niebo a ziemia :) niebo a ziemia czyli rsx gorszy od xr1000 ?? możesz powiedzieć coś więcej w tym temacie gdyż chcę kupić rsx, a przemawia za tym wyjmowany środek, grubszy wizjer z antifogiem, deflektor nosowy i podbródek czyli wszystko to czego xr1000 nie ma, a trzeba zapłacić za niego więcej. no i rsx to kevlar i włókno szklane :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Panocki, potrzebuje kasku totalnie nieparujacego. Cos oprocz XR1000 w rozsadnej kasie? Jakies HJC czy cos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pork Opublikowano 14 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 Randomowy kask + 'foliowy' pinlock za 60 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikit_bp Opublikowano 14 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 Panocki, potrzebuje kasku totalnie nieparujacego. Cos oprocz XR1000 w rozsadnej kasie? Jakies HJC czy cos? jak chcesz mam do pchnięcia shark rsr2 indy rozmiar M [nówka nieśmigana], szybka nie paruje tak jak to jest w przypadku xr1000, o innych zaletach możesz poczytać na necie. co do hjc to czytając testy na stronach moto wychodzi na to że mają kiepskie zapięcia dd które potrafi się samo rozregulowywać, no i jakieś tam inne mankamenty, ale nie ma kasku idealnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 14 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 Nosze raczej L. Poza tym potrzebuje pewniaka, cos w stylu XR1000, ale moze sie trafi inny w mniejszej kasie. Sharki pewnie sa fajne, sam kiedys chcialem, ale niestety ciagle malo popularne u nas w kraju i nie chce polegac na opinii sprzedajacego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 14 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 HJC tez juz ma kaski z pinlockiem (ew. mozna dokupic szybke). Polecam HQ-1. Lepiej wypada w testach zderzeniowych niz xr1000, lepiej wyposazony (nosek i siatka na dole w standardzie), w pelni wyjmowane do prania wnetrze, lzejszy, no i tanszy... Przelatalem w nim 14kkm i jestem w 100% zadowolony (a mam wersje bez pinlocka - dzieki noskowi nie paruje wcale). Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 14 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 ja mam iks er tysionc i gdyby nie pinlock to w zimne dni było by kiepsko.... ale skoro mam to nie narzekam :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piet-ja Opublikowano 14 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 Panocki, potrzebuje kasku totalnie nieparujacego. Cos oprocz XR1000 w rozsadnej kasie? Jakies HJC czy cos? Nie mam doswiadczenia z kaskami HJC, ale w cenie okolo 1500 Shark oferuje kilka dodatkow wiecej w stosunku do konkurenji . Od jakiegos czasy uzywam RSR2 V+ Elite naprawde cichy, w miare lekki , rewelacyjnie dopasowuje sie do glowy . Jedynym jego minusem jest niestety szybka ktora potrafi zaparowac . Ganialem wczesniej w Lazerach, moze nie tak komfortowych jak shark ale musze powiedziec ze nie mialem nigdy problemow z szybka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soulreaver Opublikowano 14 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 (edytowane) [...] Ganialem wczesniej w Lazerach, moze nie tak komfortowych jak shark ale musze powiedziec ze nie mialem nigdy problemow z szybka. Potwierdzam, mam 2 Lazery Fiber-pro (dla siebie i pasażera) i szybka jeszcze nigdy nie zaparowała, ale są to garnki niestety dosyć głośne (zatyczki niezbędne :biggrin: ). Edytowane 14 Listopada 2009 przez soulreaver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 14 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 Arai i tylko Arai. Po sezonie jestem zakochany. :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Kazdy XR1000 ma pinlocka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malvina Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Kazdy XR1000 ma pinlocka? Dostajesz go do własnego montażu razem z kaskiem. Potwierdzam, mam 2 Lazery Fiber-pro (dla siebie i pasażera) i szybka jeszcze nigdy nie zaparowała, ale są to garnki niestety dosyć głośne (zatyczki niezbędne :biggrin: ). Nie paruje nawet przy tej jesiennej aurze?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaki Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 (edytowane) Nie paruje. A tu kupisz za śmieszną cenę. http://www.topgearsuperstore.com/-clothing...met-p-5704.html Edytowane 15 Listopada 2009 przez szaki Cytuj Volksdeutsche – określenie stosowane w pierwszej połowie XX wieku wobec osób pochodzenia niemieckiego, niezamieszkujących Niemiec, którzy nie posiadali niemieckiego ani austriackiego obywatelstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Arai i tylko Arai. Po sezonie jestem zakochany. :lalag: a nie mowilem?? :icon_twisted: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 a nie mowilem?? :icon_twisted: Ta. I wiesz co? Miałeś ku*wa racje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi