Lars Opublikowano 29 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 Hejka, Zerknijcie sobie na dwa poniższe linki i wytłumaczcie mi określenie słowa "igła". Myślałem, że to znaczy "w super stanie", a nie "przeznaczony na części".... wersja niemiecka: http://cgi.ebay.de/Motor-komplett-Suzuki-G...A1%7C240%3A1318 wersja polska (silnik ozdrowiał): http://moto.allegro.pl/item490073397_silni..._14_tys_km.html Pozdrowionka, Lars Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raio Opublikowano 29 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 Co za gnój... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivan161 Opublikowano 29 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 Mozecie napisac co napisal niemiec w opisie aukcji?? Bo nie szprecham po niemiecku...:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 29 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 Silnik uszkodzony i nadaje się jako nośnik części :biggrin: Ale dobry przelicznik ma ten kolo, oby polskie banki nie brały z niego przykładu. Klasyczny przykład handlarza przez duże C Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivan161 Opublikowano 29 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 Ale dobry przelicznik ma ten kolo, oby polskie banki nie brały z niego przykładu. No dokladnie :D Z 99Euro zrobilo sie 1700zl :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 29 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 moim zdaniem to on tylko sobie pozyczyl fotki z ebaya a wy od razu wielkie halo :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 29 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 moim zdaniem to on tylko sobie pozyczyl fotki z ebaya a wy od razu wielkie halo :icon_rolleyes: Moim zdaniem takie pożyczanie jest karalne a że nie podał numeru silnika można przypuszczać ,że to ten sam silnik tylko odczarowany już bez awarii. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 (edytowane) Buahhaa. Frajerstwo na każdym kroku. Oto jak się robi biznes u Nas. Kupujesz padakę, opisujesz że nówka sztuka i gonisz za 5x więcej. :banghead: A przednia śruba mocująca silnik jak ladnie wycięta jest. Ktoś nie dał rady jej wyjąć bo one zawsze są zapieczone tam więc wyciął kątówką. Mam taki sam silnik z uszkodzoną skrzynią biegów i bez zapłonu. Za 50GBP chętnie sprzedam. :biggrin: Przednia śruba jest nawet już usunięta. :biggrin: Edytowane 30 Listopada 2008 przez qurim Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fabi Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 (edytowane) panowie ale nie podniecenie !! czasami jak mnie len opanuje wystawiajac aukcje na allegro to zapozyczam sobie foto z innej aukcji, oczywiscie jesli jest taka mozliwosc i nie chce pokazac zadnych szczegolnych cech przedmiotu. takze luzik.. Edytowane 30 Listopada 2008 przez fabi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziele90 Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 ja robie dokładnie to samo:) nawet często z ebaya co by mi żadni allegrowicze nie pisali że to ich przedmiot jako przykładowe foto jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 ja robie dokładnie to samo:) nawet często z ebaya co by mi żadni allegrowicze nie pisali że to ich przedmiot jako przykładowe foto jest I jeszcze się tym chwalisz? A jak Ciebie zaczną okradać z Twoich fotek to też będziesz się cieszył? Swoją wypowiedzią zachowujesz się jak przysłowiowy cygan bo jemu Bóg pozwolił kraść ale okradanie cygana to śmiertelny grzech. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Odnoszę wrażenie, że faktycznie foty zapożyczył.Napisał w ogłoszeniu, ze po reg. gaźników, których na focie brak... Nieładnie zrobił ale myślę, że to nie chodzi o ten sam silnik... Z drugiej strony nie wiadomo kto od kogo ? Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziele90 Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 sorka że po tylu dniach ale p. Piotrze mam wrażenie że robi pan wielki HALO z faktu pożyczania takich fotek, nie są to zdjęcia artystyczne żeby zraz się o to spinać. Jeśli pan chce ja nie wiedze żadnego problemu by pan z moich aukcji brał sobie foto czy z mojego bikepics.com. Widziałem kilka razy już swoje foto na allegro i jakoś mnie to nie rusza;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZ Maxi Perwers Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Wrzucanie fotek, które nie przedstawiają sprzedawanego przedmiotu, a jedynie jego "podobiznę" i to bez zaznaczenia w opisie aukcji, że tak rzeczywiście jest, to najzwyklejszy wał. Gdybym zdecydował się na kupno np. takiego silnika i zadzwonił do gościa ze szczegółowymi pytaniami, a on do mnie, że foty nie są tego silnika, a jakiegoś z ebaya czy skądkolwiek, to usłyszałby wiązankę. Zresztą głupich nie sieją. Dlaczego sprzedając przedmiot nie wstawia się jego prawdziwego zdjęcia? Najtańsza komórka ma już aparat więc w czym problem? Pozdraw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stopmen Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 A Piotrze gwoli scislosci to tam jest napisane ze "prawdopodobnie" jest uszkodzony wiec istnieje prawdopodobienstwo ze na chodzie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi