Wookash Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 Skąd miszczu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romek.RR Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 No najlepiej chyba tam gdzie sie wszyscy spotykają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 Griszka spoko pomysł. Zajmij się tym :biggrin: :buttrock: Świat Motocykli już został zainteresowany tematem jakiś czas temu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 (edytowane) 12:30 Wizyta w Domu Dziecka 13:30 Instytut Matki i Dziecka Znaczy cinąć w dzieciaka cukierkiem i chodu. Nie no akurat na to nie ma szans... W szpitalu faktycznie pojawiamy się na chwilkę i znikamy, ale w DD spędzimy nieco dluższą chwilkę zapewne. Edytowane 4 Grudnia 2008 przez Aśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wookash Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 No najlepiej chyba tam gdzie sie wszyscy spotykają. Jak z teatralnego to ktoś Cię przygarnie 4oo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J.A.C.E.K Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 tak sobie myślę, że można by te owoce kupić wcześniej w jakiś makro czy gdzieś - bo to zaskrzynkowane i w odpowiednich ilościach bez problemu. No i do jednego zbiorczego kufra zarzucić. Ale to już by trzeba jakąś zbiórką poprzedzić i chyba późno nieco. Będziemy na miejscu kleić. Więc chyba offtopic spłodziłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek78 Opublikowano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 Ja jak koledzy powyżej bede lub nie , wiec nie wpisuje się na listę, wszystko zależy od babci czy będzie miała czas zająć się potomstwem czy tez nie pozdro :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miśka Opublikowano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 Aśka poprosiła żebym zamieściła na forum informacje o stanie osobowym w domu dziecka żeby dać Wam szansę wykazania się pomysłowością ;) Ustaliłam z dyrekcją DD do którego tak tłumnie zamierzamy się wybrać że mamy tam 57 dzieciaków (wg stanu na środę ale to może się zmienić z uwagi na specyfikę ośrodka). Sytuacja przedstawia się następująco: 3-6 lat - 7 chłopców i 8 dziewczynek 7-9 lat - 2 chłopców i 13 dziewczynek 10-12 lat - 5 chłopców i 4 dziewczynki 13-15 lat - 7 chłopców i 5 dziewczynek 16-18 lat - 1 chłopiec i 5 dziewczynek Mam nadzieję że te dane przydadzą się jeśli ktoś będzie chciał poza słodyczami dostarczyć tam jakieś upominki :smile: . Z tego co słyszałam kilka osób już przygotowało jakieś prezenty :smile: , ja jadę jutro popołudniu po odbiór część upominków od znajomych. Niestety dopiero jutro dowiem się co to jest,? Ile tego? i dla jakiej grupy wiekowej? Mam prośbę o info na forum jeśli ktoś zamierza coś podarować. Podawajcie tylko przedział wiekowy i płeć dziecka bez opisów prezentów. Do południa w sobotę zbierzemy informacje i zobaczymy dla których dzieci nie ma jeszcze prezentów i trzeba coś zorganizować. Aśka, wpisz informacje co przygotowali Twoi znajomi z grona to będzie nam łatwiej ustalić czego brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto1002 Opublikowano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 http://www.motogen.pl/aktualnosci/zkraju/m...nia,art176.html Jeżeli ktoś jeszcze nie widział- tu są wszystkie ważne ważności :) Albo czegoś nie rozumiem... albo ktoś próbuje się wylansować na pomyśle rzuconym przez motocyklistów (a dokładniej - motocyklistki...) z Forum... i pytam się: KTO TU KOGO ZAPRASZA? R. :banghead: Cytuj NO SALSA - NO FUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griszka Opublikowano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 http://www.motogen.pl/aktualnosci/zkraju/m...nia,art176.html Nie mogłem sie powstrzymać i dodałem tam mały komentarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HooLooVoo Opublikowano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 hmmm szczerze powiem to myślałem że to ktoś "z naszych" (podejrzewałem którąś z Pań organizatorek) napisał ten "news" na motogenie. jeśli tak to nie widzę powodów by się denerwować, jednak jeśli jest inaczej to chyba należą się małe wyjaśnienia ze strony motogen.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griszka Opublikowano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 Tak to już jest.Jeśli akcja się uda,to w poniedziałek okaże się że ten sukces ma jeszcze więcej ojców.Natomiast porażka zawsze jest sierotą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 Z informacji jakie mam motogen.pl funduje tylko cukierki dla dzieciaków, dlatego zaprasza ;) Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b3wolf-MM Opublikowano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 (edytowane) Z informacji jakie ja mam :) wynika dokładnie to samo, nie wiem dlaczego stwierdzacie, że ktokolwiek się próbuje tutaj lansować. BTW1. Informacja prasowa BTW2. Bardzo odważny komentarz Griszka :) Edytowane 5 Grudnia 2008 przez b3wolf-MM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 (edytowane) Szanowni Państwo, spokojnie. Newsa do motognu napisał Wookash, czytałam go przed wysłaniem i szczerze mówiąc jakos umknęło mi to, że może to byc odebrane jako akcja motogenowa... B3wolf-jeśli jest taka mozliwość, to dla świętego spokoju poproszę o zmianę na "Warszawscy motocykliści mają zaszczyt...". A teraz udaję się na grono sprobowac ogarnąć tamten bajzel i dowiedzieć się co konkretnie jest kupione ;) Edit: No więc jeden z Gronowiczów kupił ok. 50 takich małych maskotek :) Miśka-czy prezenty dla najstarszych dzieci aktualne? Do reszty-kto sie orientuje co może sprawić frajdę dzieciom z podanych przedziałów wiekowych? Ja już chyba za stara jestem i nie pamiętam co się wtedy robiło :icon_rolleyes: (I nie pisać mi tu o prezerwatywach i piwie :P ) Edytowane 5 Grudnia 2008 przez Aśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi