tango Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zbiorka slodkosci bedzie wtedy jak nasze wszystkie Panie stawia sie w jednym miejscu ;) Kazdy zabiera porcje slodyczy i jakos to pomieszamy wrzucajac do workow Sw. Mikolajow... (imho) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Ja się do listy nie dopisuję. Jak będę to będę. pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Ale myślę, że damy radę się jakoś zorganizować sami:) Damy radę! My mielibyśmy nie dać rady?! :icon_mrgreen: Ale jeśli stawią się wszyscy zdeklarowani, to będzie ciężko-jest nas juz ok. 60 osób :icon_eek: Będzie wesoło :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 (edytowane) Aśka, postaram się przylecieć na "Mikołajowanie" :) Pozdrawiam. P.S. Źle w grafiku popatrzyłem...kuźwa do 14 pracuje a to już troche późno...ciekawe gdzie bedziecie o tej godzinie? Edytowane 3 Grudnia 2008 przez rebel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Rebel-jakby co, to dzwoń :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LYsY Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Ja się do listy nie dopisuję. Jak będę to będę. pozdr Ja też. pozdr LYsY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelocik Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Pogoda zaczyna się psuć :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 A to znaczy, że może się poprawić :) Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tango Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 prosze nie siac defetyzmu ;) jurjuszi dobrze mowi - pogoda moze byc ok :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZAK Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Z tymi strunami, to moze być problem, bo drogie. :wink: A tak poważnie: Moja pani jest operatorem kamery i robi materiały dla ich portalu (www.se.pl), głównie testy katamaranów i ma niewiele wspólnego z tym ,co smarujA w gazecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wookash Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 http://www.motogen.pl/aktualnosci/zkraju/m...nia,art176.html Jeżeli ktoś jeszcze nie widział- tu są wszystkie ważne ważności :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griszka Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 W temacie mediów( najlepiej tych pozytywnie nastawionych do motocyklistów) przyszło mi do głowy aby zainteresować tą akcją Świat Motocykli.Niech też coś napiszą o nas.Jeśli nikt jeszcze nie ruszał tego tematu,to mogę się tym jutro zająć.Wrzućcie opinie o pomyśle.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teosik Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 W temacie mediów( najlepiej tych pozytywnie nastawionych do motocyklistów) przyszło mi do głowy aby zainteresować tą akcją Świat Motocykli.Niech też coś napiszą o nas.Jeśli nikt jeszcze nie ruszał tego tematu,to mogę się tym jutro zająć.Wrzućcie opinie o pomyśle.Pozdro Griszka spoko pomysł. Zajmij się tym :biggrin: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modek Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 12:30 Wizyta w Domu Dziecka 13:30 Instytut Matki i Dziecka Znaczy cinąć w dzieciaka cukierkiem i chodu. Cytuj http://www.bikepics.com/members/modek/w sprawie pochówku, to zaczynam mieć zdanie zbliżone do koncepcji qurim`aa być może nawet zacznę chodzić z gołą dupą, żeby mogli całować za życiahttp://rpmauto.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romek.RR Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 Jakby ktoś przygarnął mnie w puszkę (ze względu na zwiększoną entropię mojej maszyny), chętnie się pojawię :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi